2011 Nisan Anneleri

slm kızlarrr
banada bugün annem geliyor, anneannem iki ablam çocukları fln
anlıyacağınız ev kalabalık bugünn.
dünde gene görümcem vardıı.
dinlenemiyorum pekk.
yemek yapıyorum bnde, bi bakayım deddmm

esracm dün sormuşsunn usg ye göremi diye.evet.
bugün 36+3 olduk.
doktorum 8 mart veya 10 martta alalım dedi. kararını ver dedi.
yani 38+5 veya 39+0 olucam.
hayırlsııyla bi kavuşsak bebişlere..

cnm kuşnun kemiği ağrıyo dimi baskıdan:26: Hayırlısı cnm... Sağlıkla gelsin inş..facede yoksun sen eklemedinmi gurubu yada benmi görmedim..

herkese selaam kızlaaar guya haftasonu ewe tıkıldk havalar kötü çıkmak istesek de çıkamyrz ama akşlam sinemaya gtcez onnla avunayım bariiii

herkese selaam kızlaaar guya haftasonu ewe tıkıldk havalar kötü çıkmak istesek de çıkamyrz ama akşlam sinemaya gtcez onnla avunayım bariiii

cnm artık biz dışarık çıkmaktan bıktık ya..eşim hep aynı şeyi yapıyo kahvaltıdan sonra ıkıyoruz illa bi yerde yemek iyiyoruz ondan sıkıl ye ye... farklı bişeyde yapmıyo..sahilde yürümez..çay içmez uzun uzun o oartamlar sarmıyomuş..en iyisi ev dedik... bugün bakalım çıkmadan olucakmı..hoş eşm gitti işi vardı azcık ilk defa bensiz bi pazar ama burda olmak güzel szlerle... bide bebiş baskı yapıyo bana yürürkn zorlanmaya başladım... işime gelmiyo

ohhh ne güzel dinlenin canım sohbet ederiz:13:

maşşallah canımmm sayılı günler kaldı sana usgde önde olması sezeryanda demekki etkiliyor

aşk tesadüfleri severe gdelim dyrz bakalım nasıl gden var mı içinzde?

canım ben duydum gidenler çok beğendiler açıkcası ama eşimle zamanımız olmadı bizimki de sevmez aşk filmlerini ama izlemesi çok keyifli iyide gişe yaptı

nasılsınzz kızlar dışarı çok soguk çıkamadık bızde
maalesefmbenım facebook yok eşim kıskanç bıraz ıstemıyor açmamı ortak açalım dıyorum onu da kabul etmıyor.evlendıkten sonra hemen msn adresımı değiştırmıştı

anam seni adam sokağada çıkarmasın ozaman.... facele nasıl olurki :) neyse eşlern işte bazı takıntıları oluyo normal olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…