2011 Nisan Anneleri

Yaa onu hiç söyleme..Kıyamam iyi dayanıyorlar..

gecen gun dogumdan sonra en az kirk gun yapilmiyor dedim.rahim kendini toparlasi lazim dedim.adamin agzi acildi acildi acildi.ben seni niye aldim ya dedi.

ay.... cnm benim..bel ağrısı:26: kapılar çıkıcak yenisi gelcek dimi..çerçevelerdemi sökülcek

gecen gun dogumdan sonra en az kirk gun yapilmiyor dedim.rahim kendini toparlasi lazim dedim.adamin agzi acildi acildi acildi.ben seni niye aldim ya dedi.

senin kocişide alırım elime he bir halvet 2 çocuk...iki iş bir anda yapılmıyo malum sırayla..şimdi bebiş vercez onlara..hiç bişeydende geri kalmak istemiyolar he

hoş sen silmiceksin.... dağınıklığını topla gelsin kadın yapsın..sakın o işlere girme sen..riskli... maşallah kocişine iyi masraf yapmışsın he kayınpeder müteahhit bizimde ev sıfırlandı ordan biliyorum ahahaha bi kapı kolu 25 tl dediklerinde ağzım açılmıştı
Ya sırf onlara,biz ne yapalım?Bizim de duygularımız var değil mi ama?

yok anam sen annesin ya senin olmaz.. rica ederim

kızlar pramatüre bebek var 31 hftlık doğmuş ama gelişemediği için tam 900 gr maşallah sağlıklı bir genç kız olmuş... RABBİM DİLERSE NE GÜZEL EYLER...

Senin işin baya çok,Allah kolaylık versin..
sağol canım amin daha odamız gelmedi her iş bu işi bekliyor

ewet canım ya ben silmicem bir ablamız var o geliyor temizliğe normaldede o yapıcak inşallah ama bende oturmam tutucaz işin biyerlerinden biterim kesin yorgunluktan ewet yapıcak ne yapalım tek kapı kötü dururdu ikna etmek zor oldu ama sonunda oldu sanırım.ewet cidden öyle fiyatlar kapı koluna bakıyorduk tamda yazmışsın aynı anda

Son düzenleyen: Moderatör:
allah kolaylık versin kocana...bol paracıklar kazansın inş...
sizide bırakıp gitmek ne mümkün..k.k da mı pramatüre doğmuş..neden erken doğmuş?:18::18:

kız bi dur sakin ol sizede bişey demeye gelmiyo Facede bi sayfa varda onları okuyodum.. 28 de 780 grla yaşama tutunan bebek bile var ne diyon sen...teslimiyet diyorum Içimizi ferah tutalım please....

Sizleri sefiyorum Bana müsade yarın erken kalkıcam kahvaltıya babaannemiz gelcek... Işte amca gelini eşi vs gelcek...yatmaya çalışayım... öptüm sizleri..aeo..

Vaktinde gelsinler,sağlıklı gelsinler...Ben de kaçtım..

Herkese iyi pazarlar kızlar iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
bizevdeyiz oğluşumla belki 4te babamız dışarı çıkartır o vakte kadar da dinleniriz

Herkese iyi pazarlar kızlar iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
bizevdeyiz oğluşumla belki 4te babamız dışarı çıkartır o vakte kadar da dinleniriz

slm tatlım..kahvaltıda babaannemiz amca oğlu gelini vs vardı..güzel muhappetli bi kahvaltı oldu...bitirdik işlerimizi keyif yapıyoruz...biz çıkmayız bugün.. artık iktisay bi çıkmaya allah var abartıyorum adam soyuluyo vallahi... evimizdeyiz bugün..sizlerleyim yani oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…