- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.101
anam seninkide bi hoş..bizimkisi napsın... yiğidim aslanım kaldı benzis..kaç aydır tk yatıyo yatak btıyo die köşe koltuğunda yatıyorum oh çok rahat... diyorum ya bi doğurim halvete bi gircem bi daha çıkmıcam
Yaa onu hiç söyleme..Kıyamam iyi dayanıyorlar..
bir türlü yazmaya fırsat bulamadım halıları kaldırdık eşyaların üstünü örttük yarın bütün evin kapıları değişecekbeni yorucu günler bekliyor uyumayı düşünüyorum ama belim ağrıdı ki hiç bişeye karışmadığım halde
gecen gun dogumdan sonra en az kirk gun yapilmiyor dedim.rahim kendini toparlasi lazim dedim.adamin agzi acildi acildi acildi.ben seni niye aldim ya dedi.
ay.... cnm benim..bel ağrısı:26: kapılar çıkıcak yenisi gelcek dimi..çerçevelerdemi sökülcek
senin kocişide alırım elime he bir halvet 2 çocuk...iki iş bir anda yapılmıyo malum sırayla..şimdi bebiş vercez onlara..hiç bişeydende geri kalmak istemiyolar he
ewet çerçevelerde sökülecekeski tarzdı kapılar biri kırıldı bende bahaneyle biri değişirse kötü olur diye bahane yaptım hepsi değişicek sonra duvarlara kadar silinicek büyük temizlik beni bekliyor
hoş sen silmiceksin.... dağınıklığını topla gelsin kadın yapsın..sakın o işlere girme sen..riskli... maşallah kocişine iyi masraf yapmışsın heewet çerçevelerde sökülecekeski tarzdı kapılar biri kırıldı bende bahaneyle biri değişirse kötü olur diye bahane yaptım hepsi değişicek sonra duvarlara kadar silinicek büyük temizlik beni bekliyor
Ya sırf onlara,biz ne yapalım?Bizim de duygularımız var değil mi ama?
Ya sırf onlara,biz ne yapalım?Bizim de duygularımız var değil mi ama?
benim pazartesi doktor kontrolum var kizlar.bu kontrolumuzde hem simir testi yapilacak hemde cati muayenemiz yapilacak.esim bende bakacam yapilirken diyor.doktorum erkekya.esim bakmasa catlar yani.bende aman sen eksik kalma dedim.
sağol canım aminSenin işin baya çok,Allah kolaylık versin..
hoş sen silmiceksin.... dağınıklığını topla gelsin kadın yapsın..sakın o işlere girme sen..riskli... maşallah kocişine iyi masraf yapmışsın hekayınpeder müteahhit bizimde ev sıfırlandı ordan biliyorum ahahaha bi kapı kolu 25 tl dediklerinde ağzım açılmıştı
kızlar pramatüre bebek var 31 hftlık doğmuş ama gelişemediği için tam 900 gr maşallah sağlıklı bir genç kız olmuş... RABBİM DİLERSE NE GÜZEL EYLER...
allah kolaylık versin kocana...bol paracıklar kazansın inş...sağol canım amindaha odamız gelmedi her iş bu işi bekliyor
Ewet canım ya ben silmicem bir ablamız var o geliyor temizliğe normaldede o yapıcak inşallah ama bende oturmam tutucaz işin biyerlerinden biterim kesin yorgunluktanewet yapıcak ne yapalım tek kapı kötü dururdu ikna etmek zor oldu ama sonunda oldu sanırım. ewet cidden öyle fiyatlar kapı koluna bakıyorduk tamda yazmışsın aynı anda
sizide bırakıp gitmek ne mümkün..k.k da mı pramatüre doğmuş..neden erken doğmuş?:18::18:
allah kolaylık versin kocana...bol paracıklar kazansın inş....
allah kolaylık versin kocana...bol paracıklar kazansın inş...
kız bi dur sakin ol sizede bişey demeye gelmiyoFacede bi sayfa varda onları okuyodum.. 28 de 780 grla yaşama tutunan bebek bile var ne diyon sen...teslimiyet diyorum Içimizi ferah tutalım please....
Herkese iyi pazarlar kızlar iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
bizevdeyiz oğluşumla belki 4te babamız dışarı çıkartır o vakte kadar da dinleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?