- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.141
anam face grup koptu ona baıkıyorum yetişemiyorum ki..buralardayım cnm şuanda :) kuşumu dinlendiriyorum
Mrb kızlar...Ne var ne yok?
Cimcimecim biz gittik o filme.Çok beğendim açıkçası.Hatta eşim o tür filmleri beğenmez, benim ısrarımla gitti ama sonra iyi ki gelmişiz dedi.Tavsiye ediyorum.
Benim de eşim 1 hafta yok.Yurt dışına göreve gittiAnnem geldi dün.Onunla sosyete pazarına gittik, az önce döndük.2 saat kaldık ama nasıl yorulmuşum.Oğluşuma mevlüt takımı aldım.Mağazada satılan markaların aynısıydı, kutusunda falan, fiyatı da dışarıda satılanlardan daha uygundu.Alıverdim ben de ama nasıl şirin yaa.
Yarın da çarşıya çıkıcaz, bana gecelik,pijama falan bakıcaz.Artık tamamlamalı herşeyi.İşte böyle...........
Mrb kızlar...Ne var ne yok?
Cimcimecim biz gittik o filme.Çok beğendim açıkçası.Hatta eşim o tür filmleri beğenmez, benim ısrarımla gitti ama sonra iyi ki gelmişiz dedi.Tavsiye ediyorum.
Benim de eşim 1 hafta yok.Yurt dışına göreve gittiAnnem geldi dün.Onunla sosyete pazarına gittik, az önce döndük.2 saat kaldık ama nasıl yorulmuşum.Oğluşuma mevlüt takımı aldım.Mağazada satılan markaların aynısıydı, kutusunda falan, fiyatı da dışarıda satılanlardan daha uygundu.Alıverdim ben de ama nasıl şirin yaa.
Yarın da çarşıya çıkıcaz, bana gecelik,pijama falan bakıcaz.Artık tamamlamalı herşeyi.İşte böyle...........
gule gule kullanın.tchıbo da bır lahusa pıjaması vardı burdakı arkadaşlardan bazıları aldı gecenlerde metrocıtyde baktım çok begndım fıyatı da 17tl baya uygun geldı bana ama bedenımı bulamadım maalesef.
Hmm bakmak lazım o zaman tchiboya da.Burda ankarada pijama dünyası diye bir yer var.Hatta internet sitesi de var, oraya bakıcaz bakalım.
esracım face benide eklermisin leyla özgenç köse
cnm benim facebook u aç sağ üst köşede guruba katıl butonuna tıkla eklerler seni
cnm nerde gittin sosyete pazarın...Mrb kızlar...Ne var ne yok?
cnm ümraniyeden hiç almadım ben..bi park yatak aldım..cicilerim bahçelievler ve alışveriş merkezlerinden almıştım... ama ümraniyede libadiyede sanırım civil mağazası var tavsiye ederim..harici çarşıda çok bebek mağazası var bak güzel şeyler bulursun.. ben kendime alışverişi ordan yapıyorum genelde cnmesra yagmurr umranıyeden alışverış yaptın yanlış hatrlamıyorsam nerelere gttın bende çıkıcam hafta ıçı
ev berbat oldu cinnet geçirmek üzereyim ustalara ağlamaklı gözlerle bakıyorum
onu yaptım zaten de ismimi tanımazlar diye söyledim.sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?