2011 Nisan Anneleri

Mrb kızlar...Ne var ne yok?

Cimcimecim biz gittik o filme.Çok beğendim açıkçası.Hatta eşim o tür filmleri beğenmez, benim ısrarımla gitti ama sonra iyi ki gelmişiz dedi.Tavsiye ediyorum.

Benim de eşim 1 hafta yok.Yurt dışına göreve gitti Annem geldi dün.Onunla sosyete pazarına gittik, az önce döndük.2 saat kaldık ama nasıl yorulmuşum.Oğluşuma mevlüt takımı aldım.Mağazada satılan markaların aynısıydı, kutusunda falan, fiyatı da dışarıda satılanlardan daha uygundu.Alıverdim ben de ama nasıl şirin yaa.
Yarın da çarşıya çıkıcaz, bana gecelik,pijama falan bakıcaz.Artık tamamlamalı herşeyi.İşte böyle...........

gule gule kullanın.tchıbo da bır lahusa pıjaması vardı burdakı arkadaşlardan bazıları aldı gecenlerde metrocıtyde baktım çok begndım fıyatı da 17tl baya uygun geldı bana ama bedenımı bulamadım maalesef.

Allah kavuştursun.

Ben de daha pijama filan almadım.

Hmm bakmak lazım o zaman tchiboya da.Burda ankarada pijama dünyası diye bir yer var.Hatta internet sitesi de var, oraya bakıcaz bakalım.

slm kızlar ayy sayfalarda gezinirken face sayfasını gördüm çok ii olmuş yaa nisan anneleri aştı gidiyo tutabilene aşk olsun...

cnm nerde gittin sosyete pazarın...
esra yagmurr umranıyeden alışverış yaptın yanlış hatrlamıyorsam nerelere gttın bende çıkıcam hafta ıçı
cnm ümraniyeden hiç almadım ben..bi park yatak aldım..cicilerim bahçelievler ve alışveriş merkezlerinden almıştım... ama ümraniyede libadiyede sanırım civil mağazası var tavsiye ederim..harici çarşıda çok bebek mağazası var bak güzel şeyler bulursun.. ben kendime alışverişi ordan yapıyorum genelde cnm
ev berbat oldu cinnet geçirmek üzereyim ustalara ağlamaklı gözlerle bakıyorum

sakin ol cnm seni çok iyi anlıyorum... şuan takma kafana.... kapın takılsın..güzelce kabasını eşin alır..bayanda gelir temizler... relax ol..

kızlar bugunum bakıcı aramakla geçti 2 adayla görüştüm birine tam okey demiştimki para konusunda saçmalıyor kadının kızlar üniv. öğrencisi kendiside hoş bir bayan ama pek burnundan kıl aldırmadı bugun dun cok pozitifti ben yol parası dahil 500 tl vericem. arkadaşım yol parası dahil 550 veriyor ikizlerine baktırıyor. başka bir arkadaş gene ikiz oğlularına baktırıyor ve yemek yaptıırp gunluk ev işi yaptırıyor 625 veriyor. benimki evi haftada bir süpürme bebeğin ütüleri dedim pek bozuldu
diğer aday daha iyiydi tabi cnm bebek uyurken ben toz alırım evi toplarım ütünü yaparım dedi
ben bebeğin ütülerini istiyorum sadece birde haftada bir evi süpürsün kenarları silsin aman ya bakalım daha kaç kişiyle görüşücez ne zormuş bu iş dua edinde canlarım hem kesemize göre hemde insaflı bir bakıcı bulalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…