2011 Nisan Anneleri

sağol canım evt cıvılıede bakım

benım tyakınımda arıyor 700den aşşa ıstemıyorlar bırıyle 700 anlaşmış bırde yemek yapacakmış

bende geldim cnm face deyim sizlerle
cnm nicikini falan yazda face listeye eklim.varsan ok..

cnm haftada kaç gün için bu para..sen hangi semtte oturuyosun..allah yardımcın olsun zor...bi karar

İnanamıyorum yaa resmen ortada kaldım
Doktorum yarı yolda bıraktı.
Aylardır iyi diye özel hastaneye vereceğimin 3 katı para ödeyip özel muayenehanesine gidiyorum.
Hanfendi kapatıyormuş
O kadar sinirliyim ki anlatamam, canım çok sıkıldı.
İki haftadır il dışında diye oyalanıyoruz.
Şimdi de başka kaynaklardan öğreniyoruz ki muayenehaneyi kapatmış

Ayyy inanmıyorum yaaa ne vicdansız insanlar var.Söyle bari de hasta da ona göre tedbirini alsın....
Aman canım yaaaa sen de daha iyisini bulursun özel hastaneler iyi bence.Onlardan birine başla.Sıkma canını.Kurtulmuşsun bu kadından yaa doğumdan hemen önce ortada bıraksaydı.Şimdi en azından zamanın var biraz daha

Canım ben küçük bir şehirde yaşıyorum.
Zaten bir tane özel hastane var.
Bu kadın da o hastaneyle bağlantılıydı yani doğum orda olacaktı ama muayene özeldi.
Çok seçeneğim yok yani.
Buradaki en iyi o diye gidiyorum

cnm nicikini falan yazda face listeye eklim.varsan ok..

cnm en son eklenen funda benim funmak

cnm haftada kaç gün için bu para..sen hangi semtte oturuyosun..allah yardımcın olsun zor...bi karar

5 gun cnm pazartesiden cumaya 8-5.30 arası. ama mecburum babanesi bakmam dedi napıyım .
ücretsiz izinde alamam genede maaşım fena değil devlet memuruyum zaten 5 ay bebekle olucam
napalım herkes aynısını yapıyor ortalaması bu işin 450 falan birde yol parası isi,tiyorlar ilk kez burda gördüm bende
ordu dayım cnm ben büyük kentte olsam demek 800 den aşağı olamayacak

Hadi bakalım hasret gider kızınla.Sen merake tme annesi kocaman olmuştur
inşallah bakalım cnm ama göremiyorumki tam yani gördüğümü anlamıyorum neresi neresi doktor söylüyo burası şu burası bu diye ama bi de ben seçebilsem onları :)) o yüzden eskisi kadar heyecanlanmıyorum hareketlerini hissetmek daha gerçekçi küçükken herşeyleri belliydi tek karede tüm vücut :))

ay ne duyarsız önceden haber vermeliydi

cnm çok üzüldüm ya ne yapacaksın peki B planınız var mı ?

canım aslında fazla değil istanbul ile kıyaslandığında bu fiyat çok iyi ama fiyattan ziyade inş. güvenilir birini bulursun canım zaten haftasonlarıda seninle ben işe devam etsem dedim bir iki kişiye sorduk ev işini hiç hesaba katmadan 750-800 dediler

selam kızlaar nasılsınız benide az önc eltilerim aradı.. durdular durdular 1bucuk yıllık ewli,liğimde gelmediler skılmışlar ,şimdi 7 aylık hamileyim bana gelyrlar izmrden ..pazara kadr da kalacklar galba eşim onlar seni yormaz dyr ama nede olsa misafr herseyi sen düşüneceksinnn..

öyle tabii haklıısn cnm ama genede bana cok geldi buldugum kadın pek iş yapmam taraftarı ama burda op paraya neler yaptııyorlar bakalım tekrar konusacağım yok derse kendi bilir
1 ay önce d buldugum kişi daha ilk sölediği sadece cocouk bakarımdı
tamam sağol dedim bir daha aramadım ama geri döndü bana gecen hafta ücreti düşürmüş ama bana güvenilir gelmedi sağol vazgeçtik aramıyoruz bakıcı dedim ona

slm kızlarr
annemler ablamlar anneannem vardııı bndede ve çocukları.
yoruldum bayağı yaa.
demin gittiler. ev kirlendi bayağı.
yarın bana gene temizlik var.ama bu sefer eşimede yardım ettiricem. yapacak halim yok çünkü.

sarissa snn durumuna üzüdüm.
e doktorun cep teli yokmuydu. arayıp konuşsan?

cimcimenaz misafir ne kadarda yardım etse orası snn evin. herşeyi sen biliyorsun.
ayakta olmak zorundasın.

neden hamile bir bayana misafir gidilir ki hele yatılı bence az düşünce olmalı yormasalarda zihin olarak yorulursun:94::94: kendi rahatını düşün ama geldikleri gibi çokta el üstünde tutma yorma yani kendini

tabi canım ev işlerindede yard. olması gerekir birde orduda çok dediğin gibi inş. güvenilir birini bulursun canım içine sinen acele etme zamanın var nasıl olsa iyi biri çıkar karşınıza inş.

Allah kolaylık versin cnm eşin yard. etsin:26: iyice ağırlaşmışsındır çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…