- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.161
cnm nerde gittin sosyete pazarın...
cnm ümraniyeden hiç almadım ben..bi park yatak aldım..cicilerim bahçelievler ve alışveriş merkezlerinden almıştım... ama ümraniyede libadiyede sanırım civil mağazası var tavsiye ederim..harici çarşıda çok bebek mağazası var bak güzel şeyler bulursun.. ben kendime alışverişi ordan yapıyorum genelde cnm
sakin ol cnm seni çok iyi anlıyorum... şuan takma kafana.... kapın takılsın..güzelce kabasını eşin alır..bayanda gelir temizler... relax ol..
kızlar bugunum bakıcı aramakla geçti 2 adayla görüştüm birine tam okey demiştimki para konusunda saçmalıyor kadının kızlar üniv. öğrencisi kendiside hoş bir bayan ama pek burnundan kıl aldırmadı bugun dun cok pozitifti ben yol parası dahil 500 tl vericem. arkadaşım yol parası dahil 550 veriyor ikizlerine baktırıyor. başka bir arkadaş gene ikiz oğlularına baktırıyor ve yemek yaptıırp gunluk ev işi yaptırıyor 625 veriyor. benimki evi haftada bir süpürme bebeğin ütüleri dedim pek bozuldu
diğer aday daha iyiydi tabi cnm bebek uyurken ben toz alırım evi toplarım ütünü yaparım dedi
ben bebeğin ütülerini istiyorum sadece birde haftada bir evi süpürsün kenarları silsin aman ya bakalım daha kaç kişiyle görüşücez ne zormuş bu iş dua edinde canlarım hem kesemize göre hemde insaflı bir bakıcı bulalım
cnm nicikini falan yazda face listeye eklim.varsan ok..bende geldim cnm face deyim sizlerle
kızlar bugunum bakıcı aramakla geçti 2 adayla görüştüm birine tam okey demiştimki para konusunda saçmalıyor kadının kızlar üniv. öğrencisi kendiside hoş bir bayan ama pek burnundan kıl aldırmadı bugun dun cok pozitifti ben yol parası dahil 500 tl vericem. arkadaşım yol parası dahil 550 veriyor ikizlerine baktırıyor. başka bir arkadaş gene ikiz oğlularına baktırıyor ve yemek yaptıırp gunluk ev işi yaptırıyor 625 veriyor. benimki evi haftada bir süpürme bebeğin ütüleri dedim pek bozuldu
diğer aday daha iyiydi tabi cnm bebek uyurken ben toz alırım evi toplarım ütünü yaparım dedi
ben bebeğin ütülerini istiyorum sadece birde haftada bir evi süpürsün kenarları silsin aman ya bakalım daha kaç kişiyle görüşücez ne zormuş bu iş dua edinde canlarım hem kesemize göre hemde insaflı bir bakıcı bulalım
yarın kontrolümüz var bakalım kızım büyümüş mü
hem de rapor aktarma yaptırcam ve inşallah 2 hafta sonra izne ayrılıyorum :))
İnanamıyorum yaa resmen ortada kaldım
Doktorum yarı yolda bıraktı.
Aylardır iyi diye özel hastaneye vereceğimin 3 katı para ödeyip özel muayenehanesine gidiyorum.
Hanfendi kapatıyormuş
O kadar sinirliyim ki anlatamam, canım çok sıkıldı.
İki haftadır il dışında diye oyalanıyoruz.
Şimdi de başka kaynaklardan öğreniyoruz ki muayenehaneyi kapatmış
cnm nicikini falan yazda face listeye eklim.varsan ok..
cnm en son eklenen funda benim funmak
cnm haftada kaç gün için bu para..sen hangi semtte oturuyosun..allah yardımcın olsun zor...bi karar
inşallah bakalım cnm ama göremiyorumki tam yani gördüğümü anlamıyorum neresi neresi doktor söylüyo burası şu burası bu diye ama bi de ben seçebilsem onları :)) o yüzden eskisi kadar heyecanlanmıyorum hareketlerini hissetmek daha gerçekçi küçükken herşeyleri belliydi tek karede tüm vücut :))Hadi bakalım hasret gider kızınla.Sen merake tme annesi kocaman olmuştur
İnanamıyorum yaa resmen ortada kaldım
Doktorum yarı yolda bıraktı.
Aylardır iyi diye özel hastaneye vereceğimin 3 katı para ödeyip özel muayenehanesine gidiyorum.
Hanfendi kapatıyormuş
O kadar sinirliyim ki anlatamam, canım çok sıkıldı.
İki haftadır il dışında diye oyalanıyoruz.
Şimdi de başka kaynaklardan öğreniyoruz ki muayenehaneyi kapatmış
Canım ben küçük bir şehirde yaşıyorum.
Zaten bir tane özel hastane var.
Bu kadın da o hastaneyle bağlantılıydı yani doğum orda olacaktı ama muayene özeldi.
Çok seçeneğim yok yani.
Buradaki en iyi o diye gidiyorum
5 gun cnm pazartesiden cumaya 8-5.30 arası. ama mecburum babanesi bakmam dedi napıyım .
ücretsiz izinde alamam genede maaşım fena değil devlet memuruyum zaten 5 ay bebekle olucam
napalım herkes aynısını yapıyor ortalaması bu işin 450 falan birde yol parası isi,tiyorlar ilk kez burda gördüm bende
ordu dayım cnm ben büyük kentte olsam demek 800 den aşağı olamayacak
canım aslında fazla değil istanbul ile kıyaslandığında bu fiyat çok iyi ama fiyattan ziyade inş. güvenilir birini bulursun canım zaten haftasonlarıda seninle ben işe devam etsem dedim bir iki kişiye sorduk ev işini hiç hesaba katmadan 750-800 dediler
selam kızlaar nasılsınız benide az önc eltilerim aradı.. durdular durdular 1bucuk yıllık ewli,liğimde gelmediler skılmışlar ,şimdi 7 aylık hamileyim bana gelyrlar izmrden ..pazara kadr da kalacklar galbaeşim onlar seni yormaz dyr ama nede olsa misafr herseyi sen düşüneceksinnn..
öyle tabii haklıısn cnm ama genede bana cok geldi buldugum kadın pek iş yapmam taraftarı ama burda op paraya neler yaptııyorlar bakalım tekrar konusacağım yok derse kendi bilir
1 ay önce d buldugum kişi daha ilk sölediği sadece cocouk bakarımdı
tamam sağol dedim bir daha aramadım ama geri döndü bana gecen hafta ücreti düşürmüş ama bana güvenilir gelmedi sağol vazgeçtik aramıyoruz bakıcı dedim ona
slm kızlarr
annemler ablamlar anneannem vardııı bndede ve çocukları.
yoruldum bayağı yaa.
demin gittiler. ev kirlendi bayağı.
yarın bana gene temizlik var.ama bu sefer eşimede yardım ettiricem. yapacak halim yok çünkü.
.
artık zor oluyorr yaa.
hava iyi olsada koltuklarımın kılıflarını çıkartıp yıkıcam.
beyazlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?