- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.181
cnm çok üzüldüm ya ne yapacaksın peki B planınız var mı ?
Yatılı misafir gerçekten zor oluyor hamilelikte.selam kızlaar nasılsınız benide az önc eltilerim aradı.. durdular durdular 1bucuk yıllık ewli,liğimde gelmediler skılmışlar ,şimdi 7 aylık hamileyim bana gelyrlar izmrden ..pazara kadr da kalacklar galbaeşim onlar seni yormaz dyr ama nede olsa misafr herseyi sen düşüneceksinnn..
slm kızlarr
annemler ablamlar anneannem vardııı bndede ve çocukları.
yoruldum bayağı yaa.
demin gittiler. ev kirlendi bayağı.
yarın bana gene temizlik var.ama bu sefer eşimede yardım ettiricem. yapacak halim yok çünkü.
sarissa snn durumuna üzüdüm.
e doktorun cep teli yokmuydu. arayıp konuşsan?
cimcimenaz misafir ne kadarda yardım etse orası snn evin. herşeyi sen biliyorsun.
ayakta olmak zorundasın.
cnm nerde gittin sosyete pazarın...
cnm ümraniyeden hiç almadım ben..bi park yatak aldım..cicilerim bahçelievler ve alışveriş merkezlerinden almıştım... ama ümraniyede libadiyede sanırım civil mağazası var tavsiye ederim..harici çarşıda çok bebek mağazası var bak güzel şeyler bulursun.. ben kendime alışverişi ordan yapıyorum genelde cnm
sakin ol cnm seni çok iyi anlıyorum... şuan takma kafana.... kapın takılsın..güzelce kabasını eşin alır..bayanda gelir temizler... relax ol..
kızlar bugunum bakıcı aramakla geçti 2 adayla görüştüm birine tam okey demiştimki para konusunda saçmalıyor kadının kızlar üniv. öğrencisi kendiside hoş bir bayan ama pek burnundan kıl aldırmadı bugun dun cok pozitifti ben yol parası dahil 500 tl vericem. arkadaşım yol parası dahil 550 veriyor ikizlerine baktırıyor. başka bir arkadaş gene ikiz oğlularına baktırıyor ve yemek yaptıırp gunluk ev işi yaptırıyor 625 veriyor. benimki evi haftada bir süpürme bebeğin ütüleri dedim pek bozuldu
diğer aday daha iyiydi tabi cnm bebek uyurken ben toz alırım evi toplarım ütünü yaparım dedi
ben bebeğin ütülerini istiyorum sadece birde haftada bir evi süpürsün kenarları silsin aman ya bakalım daha kaç kişiyle görüşücez ne zormuş bu iş dua edinde canlarım hem kesemize göre hemde insaflı bir bakıcı bulalım
İnanamıyorum yaa resmen ortada kaldım
Doktorum yarı yolda bıraktı.
Aylardır iyi diye özel hastaneye vereceğimin 3 katı para ödeyip özel muayenehanesine gidiyorum.
Hanfendi kapatıyormuş
O kadar sinirliyim ki anlatamam, canım çok sıkıldı.
İki haftadır il dışında diye oyalanıyoruz.
Şimdi de başka kaynaklardan öğreniyoruz ki muayenehaneyi kapatmış
selam kızlaar nasılsınız benide az önc eltilerim aradı.. durdular durdular 1bucuk yıllık ewli,liğimde gelmediler skılmışlar ,şimdi 7 aylık hamileyim bana gelyrlar izmrden ..pazara kadr da kalacklar galbaeşim onlar seni yormaz dyr ama nede olsa misafr herseyi sen düşüneceksinnn..
bnde halıları yıkamacıya vericem.
1 haftada anca getirirler zaten.
[/COLOR]
Ay inanmıyorum yaa çok kötü bir durum.Seni çok iyi anlıyorum ama, benim doktorum da tüp bebek merkezine geçti,şimdi yerine başkası bakıyor 1 aydır, ama doğuma kendisi gircekmiş kesin.Sen çok haklısın ama kendine sıkıntı yapma canım, herşeyde bir hayır vardır.Üzme kendini, bebişini de üzme.Mutlaka bir kapı açılacaktır.
[/COLOR][/B]
Özel hastanede bir kadın var mecburen ona gidicem.
Hakkında çok iyi şeyler duyduğum biri değil ama başka seçenek yok
Herkes çok aksi biri olduğunu söylüyor.inş. bu gideceğin o doktordan daha iyidir canım gerçekten zor bir durum Allah yard. olsun
Neyse kısslar slmımı aldiığınızı farzedip hemen soruma geçmek istiyorum ben kaç aylık hamileyim şimdi 7 mi 8 mi
Neyse kısslar slmımı aldiığınızı farzedip hemen soruma geçmek istiyorum ben kaç aylık hamileyim şimdi 7 mi 8 mi
hoşbulduk canım okudum çok üzüldüm bu saatten sonra drunu değiştirmek çok kötü olsa gerek mesela ben epidural düşünüyordum doğumu kontrole gittiğim hastanede epidural doğum olmuyor sadece druma güvendiğimiçin değiştirmedim inşallah yakın zamanda tekrar güvenebileceğin bir dr bulursunHerkes çok aksi biri olduğunu söylüyor.
Kusura bakma canım benim moralim bozuk dikkat etmedim.
Hoş geldin.
Mrb canım sanırım hala 7 deyim tşkrlerCnm mrb.Aşağıdaki tablo belki sana yardımcı olur.
AY HESABI
1-4 hafta arası = döllenme zamanı
5-8 hafta arası = 1.ay
9-12 hafta arası = 2.ay
13-16 hafta arası = 3.ay
17-20 hafta arası = 4.ay
21-24 hafta arası = 5.ay
25-28 hafta arası = 6.ay
29-32 hafta arası = 7.ay
33-36 hafta arası = 8.ay
37-40 hafta arası = 9.ay
hoşbulduk canımhoşgeldinnn cnm
slm kizlar nasilsinniz bakalim.ben bu hafta ici ygun olucam.pazartesi doktor kontrolum var,sali usg icin randevum var.veeeeeeee carsamba baby shower partimiz var.pari icin davetiye bastirip dagitmislr.herkese dagitmislar.bana hic hazirlik yapma dediler.pasta felanda onlar yapiyolarmis.ben genede turk usulu olarak kisir ve sigara boregi yapayim dedim.sizce yerlermi acaba.bu gavurlar.parti esimin is yerinde olucak.
Herkes çok aksi biri olduğunu söylüyor.
slm kizlar nasilsinniz bakalim.ben bu hafta ici ygun olucam.pazartesi doktor kontrolum var,sali usg icin randevum var.veeeeeeee carsamba baby shower partimiz var.pari icin davetiye bastirip dagitmislr.herkese dagitmislar.bana hic hazirlik yapma dediler.pasta felanda onlar yapiyolarmis.ben genede turk usulu olarak kisir ve sigara boregi yapayim dedim.sizce yerlermi acaba.bu gavurlar.parti esimin is yerinde olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?