2011 Nisan Anneleri

cnm çok üzüldüm ya ne yapacaksın peki B planınız var mı ?

Özel hastanede bir kadın var mecburen ona gidicem.
Hakkında çok iyi şeyler duyduğum biri değil ama başka seçenek yok
Yatılı misafir gerçekten zor oluyor hamilelikte.
Allah kolaylık versin.
Umarım eşinin dediği gibi olurlar da sen çok yorulmazsın.

Sağ ol canım.
Konuştum zaten.
Hanfendinin babaannesi rahatsızmış.
O nedenle il dışındaymış.
Ne zaman geleceği belli değilmiş gelse bile muayenehaneyi açmayacakmış.
Güya hastaları arayıp haber vereceklermiş de ben erken davranmışım.
İki hafta oldu
Hepimizin hastası oluyor ama işimizi bırakmayoruz, sorumluluğumuzu biliyoruz.
Ortada bıraktınız, size güvenmiştik filan dedim.
Benim de elimde olmayan bir durum hastalık ne de olsa, diyor

Cnm ankaradayım ben.Burda gittim pazara.

Ay cnm kolay gelsin aynı dert bizde de var.Ama ben daha araştırmaya başlamadım.En azından bebek 10 aylık falan olana kadar izinli olucam.Ama burda çok pahalı bakıcılar.1000 tl lerden bahsediliyor valla napıcaz bilmiyorum

Ay inanmıyorum yaa çok kötü bir durum.Seni çok iyi anlıyorum ama, benim doktorum da tüp bebek merkezine geçti,şimdi yerine başkası bakıyor 1 aydır, ama doğuma kendisi gircekmiş kesin.Sen çok haklısın ama kendine sıkıntı yapma canım, herşeyde bir hayır vardır.Üzme kendini, bebişini de üzme.Mutlaka bir kapı açılacaktır.

Ya bak şimdi çok sinir oldum.Dediğin gibi yormasalar bile misafirler sonuçta, herşeyi düşünmek zorundasın.Neden düşüncesiz davranır ki insanlar anlamam.Neyse cnm takma kafana.Belki de gerçekten sana çok yardımcı olurlar...

bnde halıları yıkamacıya vericem.
1 haftada anca getirirler zaten.

canım yazın ben verdim hiç hoşuma gitmedi toplu vermiştik olduğu gibi geri getirdiler şimdi temizlik öncesi araştırıyorum iyi bir yıkama yeri bebiş gelmeden yapmakta fayda var hepsini tabii senin daha erken gelicek

Öyedir umarım.
Beni özel hastanedeki doktora yönlendiriyor.
Sorun olursa eşi başhekimmiş onun yanına gidecekmişim.
Ben ona gitmek istesem zaten en başta giderdim.
Ne diye buna o kadar para bayıldım ki

Neyse kısslar slmımı aldiığınızı farzedip hemen soruma geçmek istiyorum ben kaç aylık hamileyim şimdi 7 mi 8 mi

inş. bu gideceğin o doktordan daha iyidir canım gerçekten zor bir durum Allah yard. olsun
Herkes çok aksi biri olduğunu söylüyor.
Neyse kısslar slmımı aldiığınızı farzedip hemen soruma geçmek istiyorum ben kaç aylık hamileyim şimdi 7 mi 8 mi

Kusura bakma canım benim moralim bozuk dikkat etmedim.
Hoş geldin.

Son düzenleme:

Cnm mrb.Aşağıdaki tablo belki sana yardımcı olur.

AY HESABI
1-4 hafta arası = döllenme zamanı
5-8 hafta arası = 1.ay
9-12 hafta arası = 2.ay
13-16 hafta arası = 3.ay
17-20 hafta arası = 4.ay
21-24 hafta arası = 5.ay
25-28 hafta arası = 6.ay
29-32 hafta arası = 7.ay
33-36 hafta arası = 8.ay
37-40 hafta arası = 9.ay

Herkes çok aksi biri olduğunu söylüyor.

Kusura bakma canım benim moralim bozuk dikkat etmedim.
Hoş geldin.
hoşbulduk canım okudum çok üzüldüm bu saatten sonra drunu değiştirmek çok kötü olsa gerek mesela ben epidural düşünüyordum doğumu kontrole gittiğim hastanede epidural doğum olmuyor sadece druma güvendiğimiçin değiştirmedim inşallah yakın zamanda tekrar güvenebileceğin bir dr bulursun

Mrb canım sanırım hala 7 deyim tşkrler
hoşgeldinnn cnm
hoşbulduk canım

slm kizlar nasilsinniz bakalim.ben bu hafta ici ygun olucam.pazartesi doktor kontrolum var,sali usg icin randevum var.veeeeeeee carsamba baby shower partimiz var.pari icin davetiye bastirip dagitmislr.herkese dagitmislar.bana hic hazirlik yapma dediler.pasta felanda onlar yapiyolarmis.ben genede turk usulu olarak kisir ve sigara boregi yapayim dedim.sizce yerlermi acaba.bu gavurlar.parti esimin is yerinde olucak.

saolun kızlaar valla onlar da 7 aylık hamile kadına geldgnn farkndadrlar ona göre davranrlar idye düşünyrm bakalım guya dr um yat dnlen dedi

ay ne guzel yaaa byıldım valaaaaaaaaaa..yerler kuuzm yerler merak etme

ne düşünceliler canım ne güzel eğlenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…