- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.221
canim sen su an 30+4 ile 31.haftandasin zaten..
kızlar bebeklerimiz ne zaman dönmeye başlayacak benim cadı 32 haftalıkken hala dönmemişti dr da daha erekn aman dönmesin erken doğar falan demişti döndüğünüde anlasak ama mümkün diğil sanırım
evet cnm... öyle ama 31+1 dede 32 oluyo ama 6 gün eksik oluyo mesela... yani artık 1 gün bile benim için önemligünü günüe saati saatine hesap...ahaha...doğru cnm...
bnmki 32+4 te dönmüştü doktora gittiğimde.
bir hafta aramız bakalım beşlki benimkide dönmüştür
bende de böyle bir tablo var
1. Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
kizlar bizim buraya bahar geldi.bu hafta soylemeyi unuttum.gunduz havalar sicak ,aksamlarida serin oluyor.agaclar cicek acmaya baaladi.artik bundan sonra havalar sogumazmis burda.
cnm bnm bugün 36+3 usg ye göre.
aşağıdaki çizelge sat ıma göre.
hımm analdım cnm bizden 3 hafta öndesiniz maşallah size
canim bizim burda da dün bahar vardibugün kis geldi kar yagiyo disarida ilginc bir ülkedeyim yani
iyi akşamlar kızlar doktor olayına gerçekten uyuz oldum ama hayırlısı böyleymiş demek lazımm
bu arada evin kapıları değişiyor inşaat alanı oldu sakin olmaya çalışıp üstten viledayla aldım farketmemişim belim nasıl ağrıyor şimdi uzanıyorum heryer heryerdesıkıntıdan uykum gelmedi ama geçicek inş
8 martta oğluşuma kavuşuyorum inş.:)
çook heycanlıyım sormaa gece rüyalarıma giriyor sürekli:)ıyı geceler kızlar
lıfe cıty çok az kalmış ne guzel çok heycanlısındır şimdı
sağlıkla kavus canım minik oğluşuna çok az kalmış sizin allahım bir avazda kurtarsın her birimizi inşallah bizim henuz net bir tarih yok ama 40. hafta 8 nisanda doluyor
ıyı geceler kızlar
lıfe cıty çok az kalmış ne guzel çok heycanlısındır şimdı
8 martta oğluşuma kavuşuyorum inş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?