- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.201
ay ne guzel yaaa byıldım valaaaaaaaaaa..yerler kuuzm yerler merak etme
dun gece esimle bebegin yatagini felan kurduk.bende bugun camasirhaneye gidip kiyafetlerini yikiycam.hem kurumus olarak alirim daha pratik.birde utulersem baya isim bitmis olur.bab shower dan gelenleride persembe yikar utulerim.ama bizim yatak odasinda her yer heryerde suan.
kızlar benim dün dr kontrolüm vardı,çok şükür her şey yolundaymış.beni tekrar bir ay sonra çağırdı.bu aydan sonra on beş günde bir çağırması gerekmiyormuydu
İnanamıyorum yaa resmen ortada kaldım
Doktorum yarı yolda bıraktı.
Aylardır iyi diye özel hastaneye vereceğimin 3 katı para ödeyip özel muayenehanesine gidiyorum.
Hanfendi kapatıyormuş
O kadar sinirliyim ki anlatamam, canım çok sıkıldı.
İki haftadır il dışında diye oyalanıyoruz.
Şimdi de başka kaynaklardan öğreniyoruz ki muayenehaneyi kapatmış
ALLAHIM DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM... SENİ NEKADAR OLSADA YORARLAR CNM SENİN EVİN VE SENİN DÜZENİN..HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ...selam kızlaar nasılsınız benide az önc eltilerim aradı.. durdular durdular 1bucuk yıllık ewli,liğimde gelmediler skılmışlar ,şimdi 7 aylık hamileyim bana gelyrlar izmrden ..pazara kadr da kalacklar galbaeşim onlar seni yormaz dyr ama nede olsa misafr herseyi sen düşüneceksinnn..
DOĞRU DEĞİL CNM BU TABLO... 30 HAFTADA DOLU DOLU 7 AYLIK OLUYOSUN.. 32 HATADA 7.5 AYLIK GİBİ OLUYOSUN... BEN KENDİM HESAPLIYORUM EN DOĞRUSU O ...40 HAFTADA 9 AY 10 GÜN GİBİ OLUYO...Cnm mrb.Aşağıdaki tablo belki sana yardımcı olur.
AY HESABI
1-4 hafta arası = döllenme zamanı
5-8 hafta arası = 1.ay
9-12 hafta arası = 2.ay
13-16 hafta arası = 3.ay
17-20 hafta arası = 4.ay
21-24 hafta arası = 5.ay
25-28 hafta arası = 6.ay
29-32 hafta arası = 7.ay
33-36 hafta arası = 8.ay
37-40 hafta arası = 9.ay
CNM SÜPER BİŞİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM HEslm kizlar nasilsinniz bakalim.ben bu hafta ici ygun olucam.pazartesi doktor kontrolum var,sali usg icin randevum var.veeeeeeee carsamba baby shower partimiz var.pari icin davetiye bastirip dagitmislr.herkese dagitmislar.bana hic hazirlik yapma dediler.pasta felanda onlar yapiyolarmis.ben genede turk usulu olarak kisir ve sigara boregi yapayim dedim.sizce yerlermi acaba.bu gavurlar.parti esimin is yerinde olucak.
kızlar benim dün dr kontrolüm vardı,çok şükür her şey yolundaymış.beni tekrar bir ay sonra çağırdı.bu aydan sonra on beş günde bir çağırması gerekmiyormuydu
Cnm mrb.Aşağıdaki tablo belki sana yardımcı olur.
AY HESABI
1-4 hafta arası = döllenme zamanı
5-8 hafta arası = 1.ay
9-12 hafta arası = 2.ay
13-16 hafta arası = 3.ay
17-20 hafta arası = 4.ay
21-24 hafta arası = 5.ay
25-28 hafta arası = 6.ay
29-32 hafta arası = 7.ay
33-36 hafta arası = 8.ay
37-40 hafta arası = 9.ay
slm kizlar nasilsinniz bakalim.ben bu hafta ici ygun olucam.pazartesi doktor kontrolum var,sali usg icin randevum var.veeeeeeee carsamba baby shower partimiz var.pari icin davetiye bastirip dagitmislr.herkese dagitmislar.bana hic hazirlik yapma dediler.pasta felanda onlar yapiyolarmis.ben genede turk usulu olarak kisir ve sigara boregi yapayim dedim.sizce yerlermi acaba.bu gavurlar.parti esimin is yerinde olucak.
bu biraz daha yakın ama 38+4 tam 9 ay oluyo sonrasıda o 10 günlük kısım... 30 hft tam 7 aylık oluyo vs vs + günleri yazmadan yuvarlamışlar...bende de böyle bir tablo var
1. Hafta = ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
hayirli haberlerini bekliyoruz canim..bana sorarsan öylede bir yerler ki gör.
Sağ ol canım.hoşbulduk canım okudum çok üzüldüm bu saatten sonra drunu değiştirmek çok kötü olsa gerek mesela ben epidural düşünüyordum doğumu kontrole gittiğim hastanede epidural doğum olmuyor sadece druma güvendiğimiçin değiştirmedim inşallah yakın zamanda tekrar güvenebileceğin bir dr bulursun
Mrb canım sanırım hala 7 deyim tşkrler
hoşbulduk canım
Tek özel hastane var burda canım o nedenle rahatlar.belki sizin elektriğiniz tutar canım ayy özel hastaneye insan ilgi görmek için gider insanlara nasıl aksi davranabilirsin ki hangi mantık
Benim son zamanım değil ama arkadaşımın son ayı.sarissa canmm ya gercekten kötü olmş bzde yeni değiştrdk dr ... iiki son zamnda yarı yolda brakmadı sizi
Evet canım kesinlikle etik değil.SARISSA canim bence doktorun yaptigi hicte etige uygun bi davranis deil.tamamen karaktersizlik.herseyde vardir bir hayir.bence boyle olmasi daha iyi olmus.hic haber vermeden kacan bi doktordan ne bekliyebilirdinki,onun kendine bile guveni yokmus.
Gözün aydın Kemay. 15 günde bir çağırması için bence erken daha.kızlar benim dün dr kontrolüm vardı,çok şükür her şey yolundaymış.beni tekrar bir ay sonra çağırdı.bu aydan sonra on beş günde bir çağırması gerekmiyormuydu
çok sinirlendim şimdi.yazıklar olsun söylememesi çok kötü pis para göz... cnm rahat ol RABBİM SENİ DARA KOYMAZ İNŞ.... AY SİNİR OLDUM BAK....
tabi canım ev işlerindede yard. olması gerekir birde orduda çok dediğin gibi inş. güvenilir birini bulursun canım içine sinen acele etme zamanın var nasıl olsa iyi biri çıkar karşınıza inş.
Allah kolaylık versin cnm eşin yard. etsin:26: iyice ağırlaşmışsındır çok yorma
kızlar elinde kolunda uyuşukluk karıncalanma yaşayan var mı benim sol kolum çok uyuşuyor yaa bazen uykudan bile uyandırıyor(
iyi akşamlar kızlar doktor olayına gerçekten uyuz oldum ama hayırlısı böyleymiş demek lazımm
bu arada evin kapıları değişiyor inşaat alanı oldu sakin olmaya çalışıp üstten viledayla aldım farketmemişim belim nasıl ağrıyor şimdi uzanıyorum heryer heryerdesıkıntıdan uykum gelmedi ama geçicek inş
Sağ ol canım.
Kolay gelsin sana da.
bu biraz daha yakın ama 38+4 tam 9 ay oluyo sonrasıda o 10 günlük kısım... 30 hft tam 7 aylık oluyo vs vs + günleri yazmadan yuvarlamışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?