2011 Nisan Anneleri

ay ne guzel yaaa byıldım valaaaaaaaaaa..yerler kuuzm yerler merak etme

dun gece esimle bebegin yatagini felan kurduk.bende bugun camasirhaneye gidip kiyafetlerini yikiycam.hem kurumus olarak alirim daha pratik.birde utulersem baya isim bitmis olur.bab shower dan gelenleride persembe yikar utulerim.ama bizim yatak odasinda her yer heryerde suan.

olsn acnm olsn halledersn insaallh annelk azmimizleee

SARISSA canim bence doktorun yaptigi hicte etige uygun bi davranis deil.tamamen karaktersizlik.herseyde vardir bir hayir.bence boyle olmasi daha iyi olmus.hic haber vermeden kacan bi doktordan ne bekliyebilirdinki,onun kendine bile guveni yokmus.

kızlar benim dün dr kontrolüm vardı,çok şükür her şey yolundaymış.beni tekrar bir ay sonra çağırdı.bu aydan sonra on beş günde bir çağırması gerekmiyormuydu

kızlar benim dün dr kontrolüm vardı,çok şükür her şey yolundaymış.beni tekrar bir ay sonra çağırdı.bu aydan sonra on beş günde bir çağırması gerekmiyormuydu

Gözün aydın canım...Benim doktorum da beni hep ayda bir çağırıyor.Bakalım haftaya kontrolüm var.İnş 15 günde bir çağırır ama zannetmiyorum yaaaa neyse

çok sinirlendim şimdi.yazıklar olsun söylememesi çok kötü pis para göz... cnm rahat ol RABBİM SENİ DARA KOYMAZ İNŞ.... AY SİNİR OLDUM BAK....
ALLAHIM DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM... SENİ NEKADAR OLSADA YORARLAR CNM SENİN EVİN VE SENİN DÜZENİN..HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ...
DOĞRU DEĞİL CNM BU TABLO... 30 HAFTADA DOLU DOLU 7 AYLIK OLUYOSUN.. 32 HATADA 7.5 AYLIK GİBİ OLUYOSUN... BEN KENDİM HESAPLIYORUM EN DOĞRUSU O ...40 HAFTADA 9 AY 10 GÜN GİBİ OLUYO...
CNM SÜPER BİŞİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM HE SİGARA BÖREĞİNİ BİLMİYOLARSA YAP..AMA KISIR ŞIK OLUR YESİNLER...

MAŞALLAH CNM... DETAYLI BİLGİ VER ANAM ÖYLE KISADAN YAZMA

masallah bebisine herseyin yolunda olmasina sevindim..canim hamilelikte hersey yolunda gidiyosa oglumda benimde son zamanda da ayda 1 cagiriyodu.

bende de böyle bir tablo var
1. Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

iyi akşamlar kızlar doktor olayına gerçekten uyuz oldum ama hayırlısı böyleymiş demek lazımm
bu arada evin kapıları değişiyor inşaat alanı oldu sakin olmaya çalışıp üstten viledayla aldım farketmemişim belim nasıl ağrıyor şimdi uzanıyorum heryer heryerdesıkıntıdan uykum gelmedi ama geçicek inş

hayirli haberlerini bekliyoruz canim..bana sorarsan öylede bir yerler ki gör.

kızlar elinde kolunda uyuşukluk karıncalanma yaşayan var mı benim sol kolum çok uyuşuyor yaa bazen uykudan bile uyandırıyor (

bende de böyle bir tablo var
1. Hafta = ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bu biraz daha yakın ama 38+4 tam 9 ay oluyo sonrasıda o 10 günlük kısım... 30 hft tam 7 aylık oluyo vs vs + günleri yazmadan yuvarlamışlar...

ayyy ben kolumun üstünee yatıyorum ve felç gibi kalkıyorum gece.
çok kötü bişey bu.

ablamda hamileyken kolunu sakatlamıştı üstüne yatmakan.
bilmem nee lifleri kopmuşş.
sargı gibi bişey takmıştı belli bi süre.

Sağ ol canım.
Aklınca yol gösteriyor bir de bana sinir kadın.
Şu doktora git diyor.
belki sizin elektriğiniz tutar canım ayy özel hastaneye insan ilgi görmek için gider insanlara nasıl aksi davranabilirsin ki hangi mantık
Tek özel hastane var burda canım o nedenle rahatlar.
Zaten herkes gittiği için kötünün iyisi şeklinde bir hastane.
sarissa canmm ya gercekten kötü olmş bzde yeni değiştrdk dr ... iiki son zamnda yarı yolda brakmadı sizi
Benim son zamanım değil ama arkadaşımın son ayı.
Onun için daha kötü oldu.
Yarın birlikte bizim doktorun kocasının yanına gidicez.
Tanıştırıp durumu anlatsın yeni doktora.
Bir zahmet o uğraşsın artık.
SARISSA canim bence doktorun yaptigi hicte etige uygun bi davranis deil.tamamen karaktersizlik.herseyde vardir bir hayir.bence boyle olmasi daha iyi olmus.hic haber vermeden kacan bi doktordan ne bekliyebilirdinki,onun kendine bile guveni yokmus.
Evet canım kesinlikle etik değil.
İki haftadır oyalıyorlar bir de listeden arayacaktık sizi diyor.
En azından doğumu yakın olanların doğum yapmalarını bekleyebilirdi.
Hiç de verdiğim parayı helal etmiyorum valla.
Gözün aydın Kemay. 15 günde bir çağırması için bence erken daha.
çok sinirlendim şimdi.yazıklar olsun söylememesi çok kötü pis para göz... cnm rahat ol RABBİM SENİ DARA KOYMAZ İNŞ.... AY SİNİR OLDUM BAK....

Sağ ol canım. Hiç güvenilir biri değilmiş gerçekten de paramızla rezil olmak diye buna diyoruz işte.

inşallah canım ya dualarınız benle olsun

bende her gece sola yatmaktan sakatlanıcam rsmen sol kolum ve sol kalçam fecii durumda sağa yatırmıyor kızım sağa yatınca başlıyor tepinmeye illa sola yatıcaz gece boyu kavga edip duruyoruz ben sağa yatıyorum biraz sonra uyanıp başlıyor tepinmeye

Sağ ol canım.
Kolay gelsin sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…