- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.241
kizlar bizim buraya bahar geldi.bu hafta soylemeyi unuttum.gunduz havalar sicak ,aksamlarida serin oluyor.agaclar cicek acmaya baaladi.artik bundan sonra havalar sogumazmis burda.
canim ya o kadar gününde hesabini yapma artik
hoşbulduk canımhosgelmissin
funmakcanim $u karpuzu cek gözümün önünden yaa:))
şimdi kızlar ben 25 şubatta ve 4 martta nst girmek için gidicem doktoruma. çağırdı yanii.
4 martta bile alabilriiz. hazırlıklı ol gibisinden şeyleri söledi.
ama normal seyrederse 8 mart.
şimdi kızlar ben 25 şubatta ve 4 martta nst girmek için gidicem doktoruma. çağırdı yanii.
4 martta bile alabilriiz. hazırlıklı ol gibisinden şeyleri söledi.
ama normal seyrederse 8 mart.
hoşbulduk canım
ayyy belkı ınanmazsın ama aynı şey benımde aklımdan gectı
merhaba herkese o karpuzdan bende şikayetçiyim aşermem falan olmamasına rağmen görmemeye çalışıyorum
kalbimiz birmistek ben degilmisim demek ki:92:
selam hosgeldinbizim topikte degil ama kkda biri daha var her gördügümde onun avartarinida görmemezlikten geliyorum ondada bir meyva var:)) gerci o $u ana olan bir meyva alip yiyebiliyorum en azindan
ben o meyveden yiyebiliyorum.dort mevsim yaz olan floridadan geliyor.ama cok guzel gorunuyo dimi.
huuu banada yollaaaa:))))
adresini ozelden yolla.kargoyla gonderiyim.
sagol canim ya o gelene kadar bozulmaz mi ki.. birde gida maddesini isvicre kabul etmiyo( sanirsam gelmez
bende şuanlık yok ama cnm..:26:
aman olmasın cnm zaten sanırım magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktoruma sorucam gidince normaldir yaa çok kafaya takmıyorum açıkcası hamilelikte verilen vücut alarmlarını vücudum kapris yapıyo gibi geliyo bana hani 2 kişilik yük bindi yaa kaldıramadı galiba
:97: :97: :97: :97: :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?