2011 Nisan Anneleri

şimdi kızlar ben 25 şubatta ve 4 martta nst girmek için gidicem doktoruma. çağırdı yanii.
4 martta bile alabilriiz. hazırlıklı ol gibisinden şeyleri söledi.
ama normal seyrederse 8 mart.

şimdi kızlar ben 25 şubatta ve 4 martta nst girmek için gidicem doktoruma. çağırdı yanii.
4 martta bile alabilriiz. hazırlıklı ol gibisinden şeyleri söledi.
ama normal seyrederse 8 mart.

nst te kan akımına ve kasılmalara bakıyor demekkı nst ye gore karar vercek drun bende nst gırıyorum her gttıgımde de grcekmışım

kalbimiz birmistek ben degilmisim demek ki:92:
hoşbulduk canım

ayyy belkı ınanmazsın ama aynı şey benımde aklımdan gectı

selam hosgeldin bizim topikte degil ama kkda biri daha var her gördügümde onun avartarinida görmemezlikten geliyorumondada bir meyva var:)) gerci o $u ana olan bir meyva alip yiyebiliyorum en azindan
merhaba herkese o karpuzdan bende şikayetçiyim aşermem falan olmamasına rağmen görmemeye çalışıyorum

ben o meyveden yiyebiliyorum.dort mevsim yaz olan floridadan geliyor.ama cok guzel gorunuyo dimi.

bende şuanlık yok ama cnm..:26:

aman olmasın cnm zaten sanırım magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktoruma sorucam gidince normaldir yaa çok kafaya takmıyorum açıkcası hamilelikte verilen vücut alarmlarını vücudum kapris yapıyo gibi geliyo bana hani 2 kişilik yük bindi yaa kaldıramadı galiba

magnezyumu düzenli alirsan problemlerin en aza inecektir.bende düzenli almiyodum bacaklarim agriyodu uykuda son günlerde doktorum mutlaka almalisin diye uyarinca düzene soktum agrilar gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…