- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.281
Günaydınnn kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta dilerim.
Canikim esteem cmleyrtsvr Zeze80 tuykuziz serde82 mesa
Günaydın kısslar herkese çabuk geçen güzel bir hafta dilerim öpüyorum hepinizi
Günaydın güzel annelerrrr :92: :92:
hepimiz için çokkk güzel bir hafta olsun inşallah
Canikim esteem cmleyrtsvr Zeze80 tuykuziz serde82 mesa
Günaydın kısslar herkese çabuk geçen güzel bir hafta dilerim öpüyorum hepinizi
günaydın cicim
günaydın şekercim evet cabuk gecsin pazar günü cicilerimizi yıkıcaz sabırsızlanıyorm
gunaydin kizlar.hepinize iyi bir hafta diliyoruz oglumla.bugun bizim dr.kontrolumuz var.insallah iyi gecer.
gunaydin kizlar.hepinize iyi bir hafta diliyoruz oglumla.bugun bizim dr.kontrolumuz var.insallah iyi gecer.
Günaydın güzel annelerrrr :92: :92:
hepimiz için çokkk güzel bir hafta olsun inşallah
günaydıın kızlaaar,:92:
biz geldiiik,h.sonu yoktuk,evdeydik oğluşumlaa...
cmt de misafirimiz vardı..
geçmişe bakıcam 12-13 syf kaadar
Hepinize günaydın...hayırlı ve güzel bir hafta olsun inşallah
Dün oğlumuz cicilerini ütüledim..hastane çantamızı (bavulumuzu mu desem koca bir bavul gibi oldu çünkü)hazırladım...çok mutluydum dün yaaa....oğluma yaklaşıyorum..kızlarrrr yaklaşıyoruz bıdıklarımıza
Ne güzel ya kocaman olmuştur oğlun şimdi keşke bende görsem bebeğimi valla uykum hemencecik açılırdı
günaydın gece kuşum..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin....bekliyoruz iyi haberlerini
Günaydınnn canım
Seminer tarzı b,ir şeyse imza atıp kaçarsınÇok uykum var kısslar bugün zaman geçer mi
Saat 2 ye kadar okuldayım ve 2 de saçma sapan bir toplantıya katılaıcam offfff ya uykumu da alamadım
Bize günaydın sana iyi geceler.gunaydin kizlar.hepinize iyi bir hafta diliyoruz oglumla.bugun bizim dr.kontrolumuz var.insallah iyi gecer.
Hepinize günaydın...hayırlı ve güzel bir hafta olsun inşallah
Dün oğlumuz cicilerini ütüledim..hastane çantamızı (bavulumuzu mu desem koca bir bavul gibi oldu çünkü)hazırladım...çok mutluydum dün yaaa....oğluma yaklaşıyorum..kızlarrrr yaklaşıyoruz bıdıklarımıza
canım hafta sonuna bırakma hafta içinden yıka hazırla çantanı bence.ben öyle yapıcam ne olur ne olmaz
tesekkurler canlarim.esimi uyuttum ,size geldim simdi.gizli gizli yaziyorum.adam kafayi yer yakinda.yarinda ultrason icin randevumuz var.carsamba gunude babyshower partimiz var.size bol bol resim cekip ekliycem canlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?