2011 Nisan Anneleri

Günaydınnn kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta dilerim.

günaydın cicim

Canikim esteem cmleyrtsvr Zeze80 tuykuziz serde82 mesa
Günaydın kısslar herkese çabuk geçen güzel bir hafta dilerim öpüyorum hepinizi

günaydın şekercim evet cabuk gecsin pazar günü cicilerimizi yıkıcaz sabırsızlanıyorm

günaydıın kızlaaar,:92:
biz geldiiik,h.sonu yoktuk,evdeydik oğluşumlaa...
cmt de misafirimiz vardı..

geçmişe bakıcam 12-13 syf kaadar

Canikim esteem cmleyrtsvr Zeze80 tuykuziz serde82 mesa
Günaydın kısslar herkese çabuk geçen güzel bir hafta dilerim öpüyorum hepinizi

Günaydın canım,çabuk geçmesin o kadar ya anlamıyoruz zaten günün nasıl geçtiğini,bugünleri bir daha yaşayamıcaz o yüzden dolu dolu ve güzel geçirelim

Çok uykum var kısslar bugün zaman geçer mi
Saat 2 ye kadar okuldayım ve 2 de saçma sapan bir toplantıya katılaıcam offfff ya uykumu da alamadım

Hepinize günaydın...hayırlı ve güzel bir hafta olsun inşallah
Dün oğlumuz cicilerini ütüledim..hastane çantamızı (bavulumuzu mu desem koca bir bavul gibi oldu çünkü)hazırladım...çok mutluydum dün yaaa....oğluma yaklaşıyorum..kızlarrrr yaklaşıyoruz bıdıklarımıza

Günaydın güzel annelerrrr :92: :92:
hepimiz için çokkk güzel bir hafta olsun inşallah

Günaydınn canım,inşallah inşallah çok güzel bir hafta olur

günaydıın kızlaaar,:92:
biz geldiiik,h.sonu yoktuk,evdeydik oğluşumlaa...
cmt de misafirimiz vardı..

geçmişe bakıcam 12-13 syf kaadar

Hoşgeldin canım,günaydınnnn
Pazar günü de bende vardı misafir ama artık zor geliyor tek başına misafir ağırlamak

hastane çantanıza neler koydunuz canım,paylaşın bizde eksiklerimizi tamamlayalım

Ne güzel ya kocaman olmuştur oğlun şimdi keşke bende görsem bebeğimi valla uykum hemencecik açılırdı

günaydın gece kuşum..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin....bekliyoruz iyi haberlerini

tesekkurler canlarim.esimi uyuttum ,size geldim simdi.gizli gizli yaziyorum.adam kafayi yer yakinda.yarinda ultrason icin randevumuz var.carsamba gunude babyshower partimiz var.size bol bol resim cekip ekliycem canlarim.

Günaydınnn canım

Çok uykum var kısslar bugün zaman geçer mi
Saat 2 ye kadar okuldayım ve 2 de saçma sapan bir toplantıya katılaıcam offfff ya uykumu da alamadım
Seminer tarzı b,ir şeyse imza atıp kaçarsın
gunaydin kizlar.hepinize iyi bir hafta diliyoruz oglumla.bugun bizim dr.kontrolumuz var.insallah iyi gecer.
Bize günaydın sana iyi geceler.
Gecen gündüzün iyice birbirine karıştı sueylül
Ben de bugün yeni doktora gidicem

Günaydın canım.
Oh hayırlı olsun.
Ne güzel uğraşılar bunlar.

tesekkurler canlarim.esimi uyuttum ,size geldim simdi.gizli gizli yaziyorum.adam kafayi yer yakinda.yarinda ultrason icin randevumuz var.carsamba gunude babyshower partimiz var.size bol bol resim cekip ekliycem canlarim.

Saat farkı ne kadar tuhaf oluyor,sizde gece bizde sabahın körüBebişin kocaman olmuştur canım git gör bebişini,resimlerini burdanda paylaş bende face yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…