- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.301
Seminer tarzı b,ir şeyse imza atıp kaçarsın
Bize günaydın sana iyi geceler.
Gecen gündüzün iyice birbirine karıştı sueylül
Ben de bugün yeni doktora gidicem
Günaydın canım.
Oh hayırlı olsun.
Ne güzel uğraşılar bunlar.
hafta sonuna kız kardeşimi çağırmayı düşünüyorum o yüzden hafta sonununa bıraktım yada arkadasım falan gelir
Saat farkı ne kadar tuhaf oluyor,sizde gece bizde sabahın körüBebişin kocaman olmuştur canım git gör bebişini,resimlerini burdanda paylaş bende face yok.
hastane çantanıza neler koydunuz canım,paylaşın bizde eksiklerimizi tamamlayalım
burdan da paylasicam canim.merak etme.burda saat gece 3.
Sağ ol canım inşallah daha iyi olur.yeni doktor bulmana cok sevindim canim.insallah bu doktorun senin icin daha hayirli olacak ben inaniyorum.herseyde bir hayir vardir.valla gece kusu oldum.esim uyanmasin diye evin icinde hirsiz gibiyim.suan sizler onun kumasisiniz.muthis kiskaniyor.
Canım bana bir gecelik bir pijama takımı çorap iç çamaşırı,ped falan...bebişe battaniye,2 hastane çıkışı,bez,pişik kremi,bebe şampuanı (eşim gerekmez dedi ama ben yine de isterlerse diye koydum çantaya) alt açma seti,yelek,patik işte bunlar...başka koymam gereken birşey varsa siz de hatırlatın çünkü ben eşimle birlikte hazırladım büyüğümüz yoktu yanımızda eksiğimiz olabilir.Haa bir kaç tane de işlemeli mendillerden ve ıslak pamuk bez (yenidoğan için) aldım
Sen bize gündüzden yaz biz okuruz,kocanı ihmal etme,adam zaten takık sana bide bizim yüzümüzden takmasın
tesekkurler canlarim.esimi uyuttum ,size geldim simdi.gizli gizli yaziyorum.adam kafayi yer yakinda.yarinda ultrason icin randevumuz var.carsamba gunude babyshower partimiz var.size bol bol resim cekip ekliycem canlarim.
Canım bana bir gecelik bir pijama takımı çorap iç çamaşırı,ped falan...bebişe battaniye,2 hastane çıkışı,bez,pişik kremi,bebe şampuanı (eşim gerekmez dedi ama ben yine de isterlerse diye koydum çantaya) alt açma seti,yelek,patik işte bunlar...başka koymam gereken birşey varsa siz de hatırlatın çünkü ben eşimle birlikte hazırladım büyüğümüz yoktu yanımızda eksiğimiz olabilir.Haa bir kaç tane de işlemeli mendillerden ve ıslak pamuk bez (yenidoğan için) aldım
artik once onla yataga giriyorum.gonlunu yapip uyutuyorum.zaten wc felan cok sik kalkiyorum.iki gundur bisiy demiyo.gonlunu yapinca.
Sağ ol canım inşallah daha iyi olur.
Mecburen bu doktora gidiyorum ama önce arkadaşımla önceki doktorun kocasının yanına gidicez.
Adam hastanenin başhekimi.
O tanıştıracak bizi kadınla.
Belki biraz daha iyi ilgilenir.
Temizlesinler pisliklerini
Eşin de alemmiş yaa, gerçi benim eşim de kk yı çökerticem der hep
Şampuana bence de gerek yok.
Yıkamıyorlar sadece siliyorlar bebekleri.
Canım alt açmaya gerek yok bence boşu boşuna kalabalık yapmayın ben koymayacağım.Gecelik,sabahlık, pijama takımlarımı,çorap,çamaşır,terlik,emzirme sütyeni,tülbent koyucam.Bebeğe;bebek bezi,ıslak mendil,2 hastane çıkışı 2 battaniye,puset yada anakucağı,emzik,biberon (ilk başta emmesse diye)krem,şampuan,sabun,tarak,şimdilik çantama bunları attım bende.
kocan misaifr olarak bağlanıp okumuyordur inşallah yazdıklarını
Kızlar hastane çantanıza kendiniz için ped mi koydunuz basta bezi mi
kızlar dün bebek arabası beğenmiştik, acele edip hemen almayalım dedik, sonra vazgeçtik gidip alalım beğenmişken dedik.. Ama istediğimiz araba kalmamış :26:
biraz hüsran oldu, ama kısmet.. :97:
hem size de sormadan almamış oldum.
GRACO ULTIMA + TS - CIRCUS bebek arabasını bilen ya da alan var mı?
ayyyyyyyyy hic sorma canim benmki gecen tartismamizda siteyi ele geciriyodu.esim bilgisayardan cok iyi anliyor.ip adreslerinden istedigi siteyi cokertiyor.bizim bilg.klavye okuyucu bile koymus.benim tum sifrelerimi biliyor.kiskanclik huyu hic iyi deil.ama napalim.
günaydın kızlar
bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?