- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.321
günaydın kızlar
bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız
günaydın kızlar
bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız
evet bak terlik koymadım bendehemen not ettim...alt açma baya yer kaplamıştı zaten çıkarayım bari onu battaniye ben de 2 tane aldım altına onu sererim zaten evde hepsi tekrar yıkanıp ütülenicek nasılsa
Sen onu fazla kızdırma en iyisi, yoksa siteden olacaksın
Kız sadece Su Eylül mü valla adam siteyi çökertirse hepimiz siteden oluruz
kizlar sampuan,krem felan bunlara gerek yok.bosuna yaniniza almayin.hastanede bulunuyo zaten bunlar.ben hemsirelik yaptigim donemde turkiyede ihtiyac olan malzemelr sunlardi.sizlerinkine ek olarak yaziyorum.bardak ve cay kasigi koyun,birde kendiniz icin havlu koyun,ve anne icin komposto mutlaka yaninizda goturun.
:
Sen onu fazla kızdırma en iyisi, yoksa siteden olacaksın
hele yapsinda goreyim.uzuntuden strese girerim.ogluna dayanamz hem.dogursanda su siteden kurtulsam diyor artik.zavallim bilmiyoki bu defada bebeklerin gelisimi ile ilgli konusacagimizi.bu arada esimin face grubundan haberi yok.daha o bomba patlamadi evde.aman ogrenirsede iki cilve yaparim diyorum ama odun gibi kariyim.beceremiyorum ki.
canım biz de park yatağımızı çok beğenmiştik almaya gittik satılmış ama daha sonra daha güzelini getirdiler o daha çok içimize sindi aldın hatta bebişlerimizin odaları topiğine ekledim....eminim sende içine daha sinen daha güzel bebek arabası alırsın...herşeyde hayır vardır
hele yapsinda goreyim.uzuntuden strese girerim.ogluna dayanamz hem.dogursanda su siteden kurtulsam diyor artik.zavallim bilmiyoki bu defada bebeklerin gelisimi ile ilgli konusacagimizi.bu arada esimin face grubundan haberi yok.daha o bomba patlamadi evde.aman ogrenirsede iki cilve yaparim diyorum ama odun gibi kariyim.beceremiyorum ki.
kızlar benim son 1 haftadır adet gibi bacak ağrılarım yada belimib yada kasıklarımın bitaeafında bıcak saplanır gibi ağrılarım oluyoo bunlar acama gün sancılarımı anlamıyorumda insan korkuyo tecrübeli anneler bieln var mı
kızlar benim son 1 haftadır adet gibi bacak ağrılarım yada belimib yada kasıklarımın bitaeafında bıcak saplanır gibi ağrılarım oluyoo bunlar acama gün sancılarımı anlamıyorumda insan korkuyo tecrübeli anneler bieln var mı
haklısın canım
canım buarada sen facebook grubuna katıldın mı??? :26:
herkeseeeeee gunaydn kızlaar nasılsınız biz yne uykusuz br gece ve mide yanmasyla uyandık artık alşcaz galba bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?