2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar

bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız

Oyyy kıyamam canım niye üzüyorsun kendini,artık ruh hallerimizde değişmeler oluyor kocalarımızdan önce bunu kendimize mâL etmek daha mantıklı bence.Sıkma canını akşam barışırsınız canım

günaydın kızlar

bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız

günaydın canımgünlerimiz yaklaştıkça strese giriyoruz iyice hem de alınganlığımız artıyor....kocişlerde stres atmaya çalışıyoruz galiba...eee ne yapalım canım onlar da daha anlayışlı olsun demi yaaa???üzme kendini canım hiç ağlama bebiş de üzülmesin

evet bak terlik koymadım bendehemen not ettim...alt açma baya yer kaplamıştı zaten çıkarayım bari onu battaniye ben de 2 tane aldım altına onu sererim zaten evde hepsi tekrar yıkanıp ütülenicek nasılsa

kizlar sampuan,krem felan bunlara gerek yok.bosuna yaniniza almayin.hastanede bulunuyo zaten bunlar.ben hemsirelik yaptigim donemde turkiyede ihtiyac olan malzemelr sunlardi.sizlerinkine ek olarak yaziyorum.bardak ve cay kasigi koyun,birde kendiniz icin havlu koyun,ve anne icin komposto mutlaka yaninizda goturun.

bak havluyu da unutmuşum sağol canım...bunları da not ettim

haklısın canım
canım buarada sen facebook grubuna katıldın mı??? :26:

kızlar benim son 1 haftadır adet gibi bacak ağrılarım yada belimib yada kasıklarımın bitaeafında bıcak saplanır gibi ağrılarım oluyoo bunlar acama gün sancılarımı anlamıyorumda insan korkuyo tecrübeli anneler bieln var mı

Günaydın Kızlar,

Benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..Eşortmanıma geçmiş 2 defa..Agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..Suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...Su gelmesi için erken değilmi Başına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???

Canım ben o agrıları belimden dolayı hep yaşadım...Uzandıgım anda yerimden kalkmak kabus kalçalarıma bıçak saplanıyor ve sag ayagımın üzerine basamıyorum....Uzansamda yatsamda bel agrımdan ölüyorum kopucak sanki yerinden...Allah yardımcımız olsun...

yok canim.soylediklerinin aynisindan bendede oluyor.karnimiz artik buyudugu icin vucut agirligi artiyor.bel one dogru geldigi icin agriyor.bacaklarda agirligi tasidigi icin agriyor.kasiklarda rahim artik genislior ve doguma kendini hazirliyor onun icin agriyor.korkmana gerek yok.

haklısın canım
canım buarada sen facebook grubuna katıldın mı??? :26:

canım benim face yok...eşim nedense hep karşı gerek yok diyor kendisinin de yok...diyorum ki bebek olunca uzaktaki akrabalarımız resimlerini görür ne iyi olur falan diye ikna etmeye çalışıyorm bebek olunca onun adına açarız bir sayfa diyor....

Kızzlar ne gayretlisiniz maşallah ben çanta falan hazırlamadım bütün eşyalar annemde zaten izne çıkınca orda ayarlarım diyorum tabi bebiş erkenden gelmeye niyetlenirse o zaman da Allah büyüktür bişeyler yaparız diyelim, bide kızlar bence hastaneye onlu hastane çıkışlarını götürmeyin bence 5 li çıkışlar yeterli biliyosunuz bebek ler doğar doğmaz yıkanmıyo eve getirince daha güzel cicilerini giydirirsiniz diye düşünüyorum zaten ilk etapta hastane çıkışı bebek bezi vs herbirinden bi tane yeterlidir hastane ortamı pek hijyenik değildir çok fazla şey götürmeyi düşünmüyorum sezeryan olacaklar hastanede birkaç gün kalabiliyor ama normal doğumda aynı gün içinde çıkarıyorlar hastaneden fazla yük etmemek lazım

benim de oyle olmustu tatlım hastaneye gittim sancıların başlamıs denildi kendini yormuyorsun yada stres olmuyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…