- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.261
gerçek gece kuşu geldi. Hoşgeldin canım
nasıl bişey benim faceim yok da ,izleme öyle ağlatan şeyleri:2:
kızlar bu gece beni uyku tutmadı oturuyoruz oğluşumla oda uyumuyo herhalde ben uyumayınca :)
size bi adres veriyorum oraya girin prof. Dr. Sabiha paktuna keskin'in hamilyim v bebeğim diye iki kitabndan birisi bedava geliyor ben hamileliğimiz bitmek zere olduğu için bebeğimi seçtim sadce kargo ücreti ödeniyor. Adresi veriyorum
annelik akademisi / boyut yayın grubu
kızlar bu gece beni uyku tutmadı oturuyoruz oğluşumla oda uyumuyo herhalde ben uyumayınca :)
size bi adres veriyorum oraya girin Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in hamilyim v bebeğim diye iki kitabndan birisi bedava geliyor ben hamileliğimiz bitmek zere olduğu için bebeğimi seçtim sadce kargo ücreti ödeniyor. adresi veriyorum
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
günaydın kızlar ben geldımmmmmm.2 haftadır raporluydum evde dınlendım hem boğaz ağrısı hem öksürük hem bel tutulması öldüm öldüm dirildim 15 gün boyunca.Allahım ınşallah bı daha hastalık vermez doğuma kadar çok yıprandım çok.
günaydın kızlar ben geldımmmmmm.2 haftadır raporluydum evde dınlendım hem boğaz ağrısı hem öksürük hem bel tutulması öldüm öldüm dirildim 15 gün boyunca.Allahım ınşallah bı daha hastalık vermez doğuma kadar çok yıprandım çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?