2011 Nisan Anneleri

Aman kızlar dikkat edin stres olmayın bebekler etkileniyor ben biliyorsunuz çok kafaya takıp sıkılmıstım nerdeyse doğum yapacaktım tabiki biraz duygusallık olacak ama hiç birşey bebeğimizden önemli değil 1 ay daha dişimizi sıkalım

haklısın canım da benim kızımın doğumunda ben çok kan kaybettim normal doğum yaptım ama kan falan verdiler bana 3 gün hastanede yattım o yüzden tedbir için fazla fazla koydum çantaya

canım geçenlerde nette bir kız yaazmıs suyu nasıl ayırt ederim diye hep telaş yapıyordum diye ama gelince anladım ki farketmemek mümkün değil nerdeyse 1 1,5 litre su geliyor demiş ,,,,,aman bizimkiler hastane de gelsin evimiz batmasın

günaydın canım,hoşgeldinvalla şu mide yanması ne kötü ben de şimdi maden suyu içiyordum mide yanmama iyi geliyor diye

o

canm bende harzlamadım daha deterjanımı aldm bu hafta yıkamakla başlayacaktm ki elti,lermn gelecegni ögrendm haftaya kaldı

cevabın için teşekkür ederim canım...Ama çamaşırıma gelen o ıslaklık nedir anlayamadım.....Sıvımı desem offfffffff biraz daha takip edeceğim dün 3 saate yakın ütü yaptım c.teside dıaşrıdaki işleirm için 3 saat felan ayakta kaldım belim ve bacagım mahvoldu resmen.Bu yüzden olabilir...

gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.

Canımmm seniçok merak ettim her girdiğimde arkadaşlara soruyordum haberi olan var mı diye??senin ve bebeğin iyi olmanıza sevindim...doktora gitmedin mi canım???

Canımmm seniçok merak ettim her girdiğimde arkadaşlara soruyordum haberi olan var mı diye??senin ve bebeğin iyi olmanıza sevindim...doktora gitmedin mi canım???

canım sagol.allah razı olsun.ben sureklı tetıkteyım zaten.heran hastaneye gıdecek gıbı hazır beklıyorum.doktora gıtmezmıyım hıc.sureklı haberlesıyoruz zaten.çok basım donuyor bu aralar.ıstahımda kesıldı.serum verdıler gecen hafta ıkı gun yattım ya.tedırgınım ıste.

geçmiş olsun şekerim seni çok merak ettik allah acil şifalar versin aman dikkat et kendine az bi vaktimiz kaldı bebeklerimiz biraz daha dayansın inşallah

canım çoook geçmiş olsun.. İnşallah iyi olursun,kalan süreyi iyi geçirirsin.. sağlıkla bebişini kucağına alırsın

moralım cok bozuk annem abım kımse benı arayıp sormuyo.kocamdan baska kımsem yok.telefon bıle eden yok.burda ölsem kımsenın duydugu yok.

canım çoook geçmiş olsun.. İnşallah iyi olursun,kalan süreyi iyi geçirirsin.. sağlıkla bebişini kucağına alırsın

sagol canım.ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız.sız face book grubumu kurdunuz.benıde eklermısnız.yeşim dumanlı benım face book adresım.

sagol canım.ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız.sız face book grubumu kurdunuz.benıde eklermısnız.yeşim dumanlı benım face book adresım.

canım Esrayağmur face de "2011 nisan anneleri" diye grup kurdu..
faceden grubu arayıp, üye ol de, Esra onaylıyor üyeliği. şimdiden 51 kişi olmuşuz

Canikim
ayca22
dorti
KEJA
mesa
leegorkemm
HANZADEEM
cimcimenaz
nbkb
mavili34
..ERVA..kizlar ben artik kacar.burda saat 4.15 oldu.sabah 8 de doktora gitcez.esim uyanmadan yatag gireyim bari.hic ykum yok ama.gozlerim fal tasi gibi acik vala.doktordan sonra gelismeleri yazarim size.yegenlerime iyi bakin.ben yokken fazla kaynatmayin.gecmisi okumaktan gozum agriyo sonra,okumasamda merakimdan catliyorum.ehhh artik biriniz bana ozet gecersiniz.

moralım cok bozuk annem abım kımse benı arayıp sormuyo.kocamdan baska kımsem yok.telefon bıle eden yok.burda ölsem kımsenın duydugu yok.

Canım daha önce de söylemiştim boşver hiçbir şeyi düşünme eline ne geçiyor bunları düşünüp canını sıktıkça,sadece rahatsız oluyorsun ve bebek de üzülüyor o yüzden takma kafana....kocan yeter sana...üzme artık kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…