- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.341
Kızzlar ne gayretlisiniz maşallah ben çanta falan hazırlamadım bütün eşyalar annemde zaten izne çıkınca orda ayarlarım diyorum tabi bebiş erkenden gelmeye niyetlenirse o zaman da Allah büyüktür bişeyler yaparız diyelim, bide kızlar bence hastaneye onlu hastane çıkışlarını götürmeyin bence 5 li çıkışlar yeterli biliyosunuz bebek ler doğar doğmaz yıkanmıyo eve getirince daha güzel cicilerini giydirirsiniz diye düşünüyorum zaten ilk etapta hastane çıkışı bebek bezi vs herbirinden bi tane yeterlidir hastane ortamı pek hijyenik değildir çok fazla şey götürmeyi düşünmüyorum sezeryan olacaklar hastanede birkaç gün kalabiliyor ama normal doğumda aynı gün içinde çıkarıyorlar hastaneden fazla yük etmemek lazım
[ı]günaydın kızlar,
benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..eşortmanıma geçmiş 2 defa..agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...su gelmesi için erken değilmibaşına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???[/ı]
günaydın canım,hoşgeldinvalla şu mide yanması ne kötü ben de şimdi maden suyu içiyordum mide yanmama iyi geliyor diye
Kızzlar ne gayretlisiniz maşallah ben çanta falan hazırlamadım bütün eşyalar annemde zaten izne çıkınca orda ayarlarım diyorum tabi bebiş erkenden gelmeye niyetlenirse o zaman da Allah büyüktür bişeyler yaparız diyelim, bide kızlar bence hastaneye onlu hastane çıkışlarını götürmeyin bence 5 li çıkışlar yeterli biliyosunuz bebek ler doğar doğmaz yıkanmıyo eve getirince daha güzel cicilerini giydirirsiniz diye düşünüyorum zaten ilk etapta hastane çıkışı bebek bezi vs herbirinden bi tane yeterlidir hastane ortamı pek hijyenik değildir çok fazla şey götürmeyi düşünmüyorum sezeryan olacaklar hastanede birkaç gün kalabiliyor ama normal doğumda aynı gün içinde çıkarıyorlar hastaneden fazla yük etmemek lazım
canım geçenlerde nette bir kız yaazmıs suyu nasıl ayırt ederim diye hep telaş yapıyordum diye ama gelince anladım ki farketmemek mümkün değil nerdeyse 1 1,5 litre su geliyor demiş ,,,,,aman bizimkiler hastane de gelsin evimiz batmasın
canikim ay maden suyunu da pek sewmem ama arda içeyimm bariii ay yne acıktık yne acıktık pes dyrm
çook heycanlıyım sormaa gece rüyalarıma giriyor sürekli:)
ben sezaryen olacağı için net tarih veriyor cnm
normal olsa belli olmaz ama doktorum normalde olsa 20 martı bulmaz bebek diyor.
gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
Canımmm seniçok merak ettim her girdiğimde arkadaşlara soruyordum haberi olan var mı diye??senin ve bebeğin iyi olmanıza sevindim...doktora gitmedin mi canım???
gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
canım sagol.allah razı olsun.ben sureklı tetıkteyım zaten.heran hastaneye gıdecek gıbı hazır beklıyorum.doktora gıtmezmıyım hıc.sureklı haberlesıyoruz zaten.çok basım donuyor bu aralar.ıstahımda kesıldı.serum verdıler gecen hafta ıkı gun yattım ya.tedırgınım ıste.
canım çoook geçmiş olsun.. İnşallah iyi olursun,kalan süreyi iyi geçirirsin.. sağlıkla bebişini kucağına alırsın
sagol canım.ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız.sız face book grubumu kurdunuz.benıde eklermısnız.yeşim dumanlı benım face book adresım.
moralım cok bozuk annem abım kımse benı arayıp sormuyo.kocamdan baska kımsem yok.telefon bıle eden yok.burda ölsem kımsenın duydugu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?