- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.241
bugün gideceğim kontrole... büyük ihtimal tektir... hayırlısı olsun tek daha sağlıklıymış.. :))) bazen acaba hala yaşıyormu korkusu yaşıyorum çok.. mide bulantılarım olmasa walla süpheleneceğim... midemden çok zorum var... fena süründürüyor((
Kızlar az önce yazdım ama yine yazayım dedim. Benim 8. haftam. Benim gibi akıntısı olan var mı acaba?Söylemesi ayıp beyaz ya da şeffaf renkte akıntım oldu bayramda baya. Panikledim de
Angel74 bende senin gibi düşünüyorum bazen mide bulantısı olmasaydı hamille olmadığımı bile düşüneceğim nerdeyseD
arkadaşlar bu ikili testleri devlet hastaneleri yapıyormu bilen varmı aranızda ben üsküdar devlette yaptırmayı düşünüyorum sonra kendi doktoruma göstericem bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
Geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine.valla ben ekşi mandalinayı severdim her daim hele şimdi ağzımı sulandırıyor doğrusukaydirigubbakcemile3 2 li test için dediğim gibi randevum 20sinde ama 25ine erteleyebilirim kararsızım.Hem miniğimi özledim ama bilmiyorum yaaaooh hadi hayırlısı bakalım..bizde ay sonunda gideceğiz..
aynen dediğin gibi canım ben nezle oldum,ara ara geliyordu
ama dün kalmaya karar verdi hastalık,tabi bayramda çok yoruldum onunda
etkisi olmuştur..devamlı limonlu ballı su içiyorum ama işe yaramıyor galiba..
dün canım da mandalina ve portakal çekmişti,eşim aldı geldi ama daha ekşiler tabii..
Canım hamilelikte normal akıntı artar koyulaşır .10.haftada benim azaldı akıntım normale döndü sayılır.Geçer seninde bir süre sonra..Kızlar az önce yazdım ama yine yazayım dedim. Benim 8. haftam. Benim gibi akıntısı olan var mı acaba?Söylemesi ayıp beyaz ya da şeffaf renkte akıntım oldu bayramda baya. Panikledim de
yssknk nerdesin canım?
Kaç gündür görüşemedik. Nasılsın bebişimiz nasıl
Kızlar az önce yazdım ama yine yazayım dedim. Benim 8. haftam. Benim gibi akıntısı olan var mı acaba?Söylemesi ayıp beyaz ya da şeffaf renkte akıntım oldu bayramda baya. Panikledim de
iyiyim canm bebişte iyidir umarım bayramda hiç giremedim nete görüşemedik sen nasılsın canım problem yoktur insallah
Evet benimde son zamanlarda bayağı akıntım var ..Aynen söylediğin gibi açıkcası bende tedirgin oldum ama bazı yerlerde normal olduğu yzıyor ..
Evet benimde son zamanlarda bayağı akıntım var ..Aynen söylediğin gibi açıkcası bende tedirgin oldum ama bazı yerlerde normal olduğu yzıyor ..
iyi olmana sevindim. bayramda ben de nete giremedim, evde değildik, kayınvalidemdeydik. canım bildiğin gibi valla iştahsızlık aynen devam, az kasık ağrısı var, akıntı var. evhamlı evhamlı haftaya cumartesiyi bekliyorum. Kontrolüm o zaman.Senin iştahın nasıl oldu var mı kilo artışı falan?Gittin mi doktora son konuşmamızdan sonra? Ben 1 kilo vermiştim 53 olmuştum hala 53 te sayıyoruz bakalım:CüvCüv:
bende annemdeydim canm tatilde iştahım iyiydi her yer tatlıydı belki ondankaydirigubbakcemile3kilo da artıs yok ama bulantılarım cok azaldı daha iyiyim..bende daha gitmedim doktora ama bugün yarın düşünüyorum gitmeyi o kadar bekleyemycem sanrm:kedi:sende o kadar evham varsa git canm kendini yiyip bitirme bebişi de üzme
devlet hastanelerinin hepsi yapmıyor galiba...arkadaşlar bu ikili testleri devlet hastaneleri yapıyormu bilen varmı aranızda ben üsküdar devlette yaptırmayı düşünüyorum sonra kendi doktoruma göstericem bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
Evet arkadaşlar da normal olduğunu söylüyor ama insanın içi rahat etmiyor tabi
haklısın canım artık çok düşünmemeye çalışıyorum. iştahının açılmasına sevindim tatlı yediğine göre erkek bebişmi geliyor dersin
canım peki sordunmu önceden randevu gerekiyormuymuş...az önce aradım üsküdar devlet yapmıyomuş ikili test burda yeni açılan göstepe semt polikliniği var orayı aradım yapılıyomuş hem banada yakın çok iyi oldu orda yaptırcam pazartesi günü.
bilmem hayırlısını versin Allah hepimize bayramda dolmada coktu yemedin mi canm sen:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?