2011 Nisan Anneleri

Angel74 bende senin gibi düşünüyorum bazen mide bulantısı olmasaydı hamille olmadığımı bile düşüneceğim nerdeyseD

Kızlar az önce yazdım ama yine yazayım dedim. Benim 8. haftam. Benim gibi akıntısı olan var mı acaba?Söylemesi ayıp beyaz ya da şeffaf renkte akıntım oldu bayramda baya. Panikledim de

normal canım o korkma

Angel74 bende senin gibi düşünüyorum bazen mide bulantısı olmasaydı hamille olmadığımı bile düşüneceğim nerdeyseD

evet mide bulantısı olmasa hissetmeyeceğiz
bulantı olması iyi düşük riskinin azaldığının göstergesi

arkadaşlar bu ikili testleri devlet hastaneleri yapıyormu bilen varmı aranızda ben üsküdar devlette yaptırmayı düşünüyorum sonra kendi doktoruma göstericem bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.

Evet canım devlet hastanesi yapıyor örneğin benim bugün 2li test için randevum vardı ama ben özelde yaptıracağım için gitmedim.Ve devlet 3 haftada veriyor yaklaşık olarak sonuçları. O kadar beklemek istemiyorum. Ve 11.hafta daha erken dedi özel dr.um. haftaya pztesi çağırdı muayenehaneye ama gidemiycem sanırım okul açılıyor ve öğle arasına sıkıştırmak istemiyorum. Hem eşimde yanımda olsun diye Cumartesiye kaydırcam randevuyu.
Geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine.valla ben ekşi mandalinayı severdim her daim hele şimdi ağzımı sulandırıyor doğrusukaydirigubbakcemile3 2 li test için dediğim gibi randevum 20sinde ama 25ine erteleyebilirim kararsızım.Hem miniğimi özledim ama bilmiyorum yaaa
Kızlar az önce yazdım ama yine yazayım dedim. Benim 8. haftam. Benim gibi akıntısı olan var mı acaba?Söylemesi ayıp beyaz ya da şeffaf renkte akıntım oldu bayramda baya. Panikledim de
Canım hamilelikte normal akıntı artar koyulaşır .10.haftada benim azaldı akıntım normale döndü sayılır.Geçer seninde bir süre sonra..

Evet benimde son zamanlarda bayağı akıntım var ..Aynen söylediğin gibi açıkcası bende tedirgin oldum ama bazı yerlerde normal olduğu yzıyor ..

iyiyim canm bebişte iyidir umarım bayramda hiç giremedim nete görüşemedik sen nasılsın canım problem yoktur insallah

iyi olmana sevindim. bayramda ben de nete giremedim, evde değildik, kayınvalidemdeydik. canım bildiğin gibi valla iştahsızlık aynen devam, az kasık ağrısı var, akıntı var. evhamlı evhamlı haftaya cumartesiyi bekliyorum. Kontrolüm o zaman.Senin iştahın nasıl oldu var mı kilo artışı falan?Gittin mi doktora son konuşmamızdan sonra? Ben 1 kilo vermiştim 53 olmuştum hala 53 te sayıyoruz bakalım:CüvCüv:

bende annemdeydim canm tatilde iştahım iyiydi her yer tatlıydı belki ondankaydirigubbakcemile3kilo da artıs yok ama bulantılarım cok azaldı daha iyiyim..bende daha gitmedim doktora ama bugün yarın düşünüyorum gitmeyi o kadar bekleyemycem sanrm:kedi:sende o kadar evham varsa git canm kendini yiyip bitirme bebişi de üzme

haklısın canım artık çok düşünmemeye çalışıyorum. iştahının açılmasına sevindim tatlı yediğine göre erkek bebişmi geliyor dersin

arkadaşlar bu ikili testleri devlet hastaneleri yapıyormu bilen varmı aranızda ben üsküdar devlette yaptırmayı düşünüyorum sonra kendi doktoruma göstericem bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
devlet hastanelerinin hepsi yapmıyor galiba...
birde orda yaptırmak için nasıl gidiliyor nasıl gün alınıyor onuda bilmek lazım...
aslında bende araştırma hastanesinde düşünüyordum ama bakalım olursa olmassada hayırlısı...
başka yer bakarız artık...

az önce aradım üsküdar devlet yapmıyomuş ikili test burda yeni açılan göstepe semt polikliniği var orayı aradım yapılıyomuş hem banada yakın çok iyi oldu orda yaptırcam pazartesi günü.

az önce aradım üsküdar devlet yapmıyomuş ikili test burda yeni açılan göstepe semt polikliniği var orayı aradım yapılıyomuş hem banada yakın çok iyi oldu orda yaptırcam pazartesi günü.
canım peki sordunmu önceden randevu gerekiyormuymuş...
sen direk mi gideceksin...

bende kartal araştırma düşünüyordum ama nasıl olcak bilmiyorum işte...

kızlar herkese merhaba
geçmiş bayramınız mübarek olsun
ya bulantılarınız nasıl gidiyor benim çok var. 2 kilo vermişim bayramda hiçbir şey yiyemedim peynir ekmek harici günde 3-4 kez çıkarttım bayramda
bulantı için bileklik varmış deneyeneniz var mı alsam iyi gelir mi acaba??

bilmem hayırlısını versin Allah hepimize bayramda dolmada coktu yemedin mi canm sen:roflol:

hiç yemez miyim zaten kayınvalideme sipariş etmiştim sağolsun yapmış. dolmaya doydum artık normal olarak canım hiç istemiyor:roflol:biraz daha istese pazarda dolma bırakmayacaktım zaten:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…