2011 Nisan Anneleri

kızlar günaydın,

tüm annelerimizin geçmiş bayramlarını kutluyorum.

Bayramda internete giremedim maalesef. Benim de bayramda çok akıntım oldu ancak şeffaf ya da beyaz renkliydieyvahedigeldismileKorkmadım desem yalan olur daha bu hafta değil haftaya cumartesi gideceğim doktora. Bakalım nasıl sabredeceksem

Günaydın kızlaar,geçmiş bayramınız kutlu olsun..a.s.
arife günü girdiğimde sitede hala bakım vardı,ogünden beride bayram
dolayısıyla giremedim hiç..özledim vallaa sizleri,burayı,çok zaman olmuş gibi..

bayramda yoğunduk bizde,misafirimiz geldi bol bol,yatılı olan da vardı..
çok yorulduk 4 gün boyunca,dün de dinlendim..ama iyiyiz,atlattık kaydirigubbakcemile5

bayramdan önce 2 kere dr.a gittim,nihayet doktorumu buldum...Bodrumda Özel bir
sağlık merkezi olan bir kadın doktor ama çok iyi,bebeğim 2 gün önden gidiyormuş..
kedi köpekten uzak dur dedi,ama benim işyerimde ikiside var,onu söyleyince hemen
toxoplazma testi istedi,çok kötü şeyler söyledi oyuzden ehmen ertesi gün hastanede
testi yaptırdım,pahalıda bir testmiş ama miniğime bişey olmasın,önemli değil..

bu hafta alıcam sonucu,umarım kötü bişey çıkmaz,ay sonunda da ikili test için
gidicem,belki cinsiyetini de öğreniriz dedi doktor,ayrıntılı gösterden cihazları varmış..

bu arada bebeğimin kalp atışını dinlerken,çok hızlı atıyor dedim,evet hatta 160-170
atıyorsa büyük ihtimal erkektir dedi,ve baktı 170 atıyor dedi...ilk defa duydum bunu ama
daha önce rastlayan olmuşmuydu..CADIARZU

günaydın truf.. senin gebelik tek mi çift mi? belli oldumu?

belli oldu canım tek şükür
seninki belli oldumu tekmi çiftmi

doktor bulman güzel inşallah sorunsuz devam edersiniz
kedi köpekten uzak dur bence bir süre
geçen bir arkadaş burda düşük atarsa eğer erkekmiş demişti ama bilemiycem
4 hafta daha bekliycez altı üstü heyecan iyidir boşver
bi arkadaşta hatta kırmızı lahanayla bakın demiş ama bakamıycam tabiki

arkadaşlar bu ikili testleri devlet hastaneleri yapıyormu bilen varmı aranızda ben üsküdar devlette yaptırmayı düşünüyorum sonra kendi doktoruma göstericem bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.

trufcum senin içinde bebeğin içinde hayırlı olsun...
eevet bende geçmişi okurken gördüm,demeekki çok kıstas değil..
dediğin gibi 1 aya öğreneceğiz inş.kırmızı lahanayla nasıl bakılıyormuş,bunu da
ilk defa duydum,böyle şeylere hiç tamah etmem,hayırlısı artık,sağlıklı olsunlarda...

belli oldu canım tek şükür
seninki belli oldumu tekmi çiftmi

bugün gideceğim kontrole... büyük ihtimal tektir... hayırlısı olsun tek daha sağlıklıymış.. :))) bazen acaba hala yaşıyormu korkusu yaşıyorum çok.. mide bulantılarım olmasa walla süpheleneceğim... midemden çok zorum var... fena süründürüyor ((

Evet canım 2li test için.Geçiyor zaman hızla.Gelir seninde günün merak etme.Sen dinlen..Bak mevsim geçişleride başladı hasta olmamamız lazım. Mandalina,portakal çıkmış saldırın C vitaminine:))))

ooh hadi hayırlısı bakalım..bizde ay sonunda gideceğiz..
aynen dediğin gibi canım ben nezle oldum,ara ara geliyordu
ama dün kalmaya karar verdi hastalık,tabi bayramda çok yoruldum onunda
etkisi olmuştur..devamlı limonlu ballı su içiyorum ama işe yaramıyor galiba..
dün canım da mandalina ve portakal çekmişti,eşim aldı geldi ama daha ekşiler tabii..

arkadaşlar bu ikili testleri devlet hastaneleri yapıyormu bilen varmı aranızda ben üsküdar devlette yaptırmayı düşünüyorum sonra kendi doktoruma göstericem bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.

evet canım devlet hastanelerinde de ikili test yapılıyordur ama bi telefon aç sor
belki kadın doğum hastanelerine has bir olaydır

sağol canım
kırmızı lahanayı haşlayıp aynı miktarda su kadar çişi birbirine karıştrıyorsun
kırmızıysa kız morsa erkek mi öyle bişeydi tam hatırlamıyorum
ama lahanaya olan saygımdan yapamam ben öyle bişeyi

benim midem de iki gündür fenaydı öğlene kadar tabiki
hiç bişey yiyemedim içemedim sürekli öğürdüm
dün artık 3-5 kere olupta yüzümdü kırmızı kırmıızı noktalar çıkınca
metp.mid aldık bugün içtim şükürler olsun ki iyiyim
tek çift hayırlı sağlıklı olsunlarda

:roflol: :roflol: doğru lahanaya saygıdan dolayı böyle bişey yapmamak lazım.... ilahi walla kızlar bir yaşıma daha girdim :)))))))

bende 3 haftadır var... dramamine alıyorum .. alınca nevrim dönüyo.. 2 saat uyumam lazım ama işyerindeyim((( walla şimdi bile gözlerim kapalı yazacağım neredeyse...

günaydın harkese ,,
Benimde kontrolüm çarşamba günü ..Çok heyecanlıyım günler geçmek bilmedi .Ama sağkasık bölgemde ağrım var 4-5 gündür .Arife günü biraz temizlik yapmıştım ondan mı bilmiyorum .Çok fazlada akıntım var çok korkuyorum ya daha önce bu ağrı sürekli değildi doktorkanama olmadıkça sorun yok demişti ama bu kadar uzun süreli rahatsız etmemişti.Şükür kanama yok.
9 haftamız bitiyor bugün hala kasık ağrıları olan varmı bu haftalar da ?

erkekse 12. haftada kızsa 14. haftada gözüküyormuş ..Ayrıntılı ultrasonda bunlar 1 kaç hafta öne çekilebiliyormuş.Neyse kızlar az kaldı biraz daha sabredelim :)))

Kızlar az önce yazdım ama yine yazayım dedim. Benim 8. haftam. Benim gibi akıntısı olan var mı acaba?Söylemesi ayıp beyaz ya da şeffaf renkte akıntım oldu bayramda baya. Panikledim de

Canım benim 8. haftam ve yer yer kasık ağrılarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…