- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.261
kızlar kimse yok mu(((
bulantı bilekliğini deneyen var mı aranızda alsam iyi gelir mi acaba
kızlar kimse yok mu(((
bulantı bilekliğini deneyen var mı aranızda alsam iyi gelir mi acaba
canım sanmıyorum faydası olsun..ilaç bile kesmiyor beni neredeyse... Gecelerim beter geçiyor... Gece kuşu oldum(( düşün artık ... Bileklikler bana hikaye geliyor... çok pahalı bişey değilse dene istersen bilemem tabi..
ya benim de öyle halsizlik olmaya başladı artık 2 kilo verdim ne kadar sürer acaba herkes 3 aya kadar sürer diyor
Kızlar benim nezamandan beri ağrım yoktu...Bu sabah biraz ağrım oldu...Adet ağrısı gibi...Korkmadım desem yalan olur...Sonra geçti...Bu sitede araştırdım...Heray adet zamanı geldiğinde bu ağrıyı hissetmemiz normalmiş...Sizde oldu mu peki...
angel canım ben de 1,5 kilo aldım ama o jelden karnım 5 aylık gibi şişkafamçokkarıştı
canım tüp bebek teadavisiyla hamile kaldım ben; doktorum ilk 3 ay düşüğü önlemek için jel verdi.sabah akşam vajinal jel.ama acayip gaz yapıyo bu ya....arkadaşlar konuya yabancı kaldım ..ne için jel kullanıyorsunuz ...??
Kızlar benim nezamandan beri ağrım yoktu...Bu sabah biraz ağrım oldu...Adet ağrısı gibi...Korkmadım desem yalan olur...Sonra geçti...Bu sitede araştırdım...Heray adet zamanı geldiğinde bu ağrıyı hissetmemiz normalmiş...Sizde oldu mu peki...
inşallah hayırlısı ile sona erer şu bulantılar
ben bilmiyorum canım kaçıncı haftaya kadar kullanacağımızı
ama önceden de kullanıyoduk o zaman bulantı yapmıyodu şimdi mi başladı yapma ya amalmadım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?