2011 Nisan Anneleri

kızlar kimse yok mu (((
bulantı bilekliğini deneyen var mı aranızda alsam iyi gelir mi acaba

canım sanmıyorum faydası olsun..ilaç bile kesmiyor beni neredeyse... Gecelerim beter geçiyor... Gece kuşu oldum (( düşün artık ... Bileklikler bana hikaye geliyor... çok pahalı bişey değilse dene istersen bilemem tabi..

ya benim de öyle halsizlik olmaya başladı artık 2 kilo verdim ne kadar sürer acaba herkes 3 aya kadar sürer diyor

Bende de bulantı ve kusmam olmamasına rağmen çok halsizlik var kızlar. Banyo yapmak bile gözümde büyüyor, hemen yoruluyorum. Doktor 3 ay süreceğini söylemişti bana

ya benim de öyle halsizlik olmaya başladı artık 2 kilo verdim ne kadar sürer acaba herkes 3 aya kadar sürer diyor

öyle diolar... Ben kilo vermedim.. 2 kilo aldım... Kullandığımız jelin yan etkilerinde bulantı kusma halsizlik depresyon herşey yazıyor.... O ilacı kesince toparlayacağız gibi geliyor bana :)))) dün saçma sapan bir filim izlerken bile ağladım... Bazen kendimi tanımıyorum...

kızlar hepinize selamlar :)
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.nasılsınız güzel anne adayları; nasıl geçiyor?
ben devamlı şişiyorum akannehir

kızlar bu jeli kısmet olursa 12.haftanın sonunda mı? yoksa 13.haftanın sonunda mı bırakıcaz bilgisi olan var mı?

merhaba kızlar. geçmiş bayramı mübarek olsun herkesin . bir daha ki ramazan ayına bebeklerimizle girmeyi nasip etsin inşallah RABBİM.

Kızlar benim nezamandan beri ağrım yoktu...Bu sabah biraz ağrım oldu...Adet ağrısı gibi...Korkmadım desem yalan olur...Sonra geçti...Bu sitede araştırdım...Heray adet zamanı geldiğinde bu ağrıyı hissetmemiz normalmiş...Sizde oldu mu peki...

Evet canım benim de bayramın 2. günü çok ağrım oldu. Netten ben de araştırdım yazdıklarının aynısını okudum. Endişe edilecek durum yokmuş

inşallah hayırlısı ile sona erer şu bulantılar
ben bilmiyorum canım kaçıncı haftaya kadar kullanacağımızı
ama önceden de kullanıyoduk o zaman bulantı yapmıyodu şimdi mi başladı yapma ya amalmadım ((

canım benim de ağrılarım ara ara oluyo; dediğin gibi adet zamanı olurmuş bi de bebek büyüyor ya rahimde kendine yer açarken kas ağrıları olumuş, doktorum söylemişti...

als canım doktor ilk 3 ay dedi ama 12 mi 13.haftanın sonu mu anlamadım.

Sağolun kızlar...Kan testleri sonucu için çarşamba dr. gideceğim ozamanda soracağım dr...Belki tekrar kontrol ederde bıdığımı görürüm...Birde oy günü çok yağmur yağdığından okula arabamızla gittik...Okulun orda giderkende dönüştede eşim nasıl yaptıysa istemeden yoldaki çukura girdi sarsıldım...Biraz ağrım oldu ama söylemedim...Bunuda belirteyim bali dr...

merhaba kızlar
nasılsınız?
bende dün döndüm.bu hafta testlerim yapılcak.ikili testte var bakalım ne olcak sonuçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…