- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.901
gecmıs olsun canım.ılac ıcme konusunda bende senın gıbıyım.ama mecburen ıcıyoruz ıste.sen calısıyomusun canım
bişey sorcam diyelim biri geldi bizim profil bilgilerine baktı son yazdığı cevaplar varya onları şakır şakır okudu bu kişeler bizim istemediğimz birileri olursa bunu engellemek mümkünmü?
misafirlere falan yada tanımadığımız kayıtlılara
sen zaten arkadas olmak ıstemedıgın kısılerı kabul etmıyosun.once arkadaslık onayı verıyosun.sonra facene dahıl oluyo kısıler.ıstemedıgın kısılerı engellersın sılebılırsın.yanı msn gıbı degıl.
Tamam canım aklımızda olsun,böyle bilgileri aktarın ki bizde bilinçlenelim
bana dr um elevit vermedi.ama sağlık ocağı ısrarla al dedi.aldım ama toplamda 15 tane içmişim bazen içiyorum ara ara.
gece bişey yiyemiyorum mide yanması ağlatacak dereceye getiriyor beni.
belkide dediğiniz gibi son aylarla alakalı bir durum
son günlerde deli gibi tatlı istiyorum meyveyle bastırmaya çalışıyorum arada sütlü tatlı yapıyorum ama yok..canım ağır şerbetli tatlı istiyoreşim alayım diyor sakın alma diyorum.
ilk hamileliğimde son 10 haftada 7-8 kilo kadar aldım.korkuyorum bundada son zaman sapıtmak istemiyorum
dün gece yemekten başka bişey düşünemedim resmen..dikkatimi dağıt bişey yap dedim eşime yoksa üşenmeyip incem markete ne varsa alcam.
hadi kalk egzersiz yapıyoruz dediyarım saat yaptık biraz unuttum.
mesela biri gelmiş sayfayı ziyaret eden kişiler varya orda gözüküyor istediği tüm bilgielre ulaşabiliyor. yazdığım mesajlara herşeye
onu diyorum sadaece arkadaşlarımın okumasını sağlıyabilirmiyim....
sen zaten arkadas olmak ıstemedıgın kısılerı kabul etmıyosun.once arkadaslık onayı verıyosun.sonra facene dahıl oluyo kısıler.ıstemedıgın kısılerı engellersın sılebılırsın.yanı msn gıbı degıl.
cevahir alışveriş merkezi buluşması saat 11 de ANNELER NERDESİNİZ..İSTANBULLULAR HUUUUUUUUUUUU
evet.guvenlık bılgılerınde var zaten.sadece arkadaslarım dıye bır secenek var.ordan ayarlanıyo
Canım arkadaş facebooku sormuyor kadınlar kulubünü soruyor,bende bu konudan rahatsızdım açıkçası iyi oldu.
sanırım oldu bi bakarmısınız görülüyormu yazdıklarım
sanırım oldu bi bakarmısınız görülüyormu yazdıklarım
görülüyo cnm kk da onlari engellemenin bir yolu yok malesef(
hadi ya burda kpeder falan atıp tutuyoruz kociş bi okusa mazallah.....
bence olmalı itiraz edelim
ay avatarına bayıldım.cok guldurdu benı nerden buldun bu oynanayn şeyi.vallahı cok guzel cok komık
slm kızlr nasılsınız??
gecmişe bakamadım herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?