2011 Nisan Anneleri

gecmıs olsun canım.ılac ıcme konusunda bende senın gıbıyım.ama mecburen ıcıyoruz ıste.sen calısıyomusun canım

düğünden önce çalışıyodum,gıda teknikeriyim ama tekstil lab. da şef yrdmcısı çalışıyodum,kıbrıstan dönünce çalısırım dedım ama hem felaket tembelleştim hemde türkiyeye hamile dönünce çalışma hayallerim suya düştü çalışmadan duramam diyodum ama şimdi işe girsem beni 3 günde kovarlar diyorum,önceden nasıl 15-16 saat çalışıyormusum ben bile hayret ediyorum kendime

sen zaten arkadas olmak ıstemedıgın kısılerı kabul etmıyosun.once arkadaslık onayı verıyosun.sonra facene dahıl oluyo kısıler.ıstemedıgın kısılerı engellersın sılebılırsın.yanı msn gıbı degıl.

mesela biri gelmiş sayfayı ziyaret eden kişiler varya orda gözüküyor istediği tüm bilgielre ulaşabiliyor. yazdığım mesajlara herşeye
onu diyorum sadaece arkadaşlarımın okumasını sağlıyabilirmiyim....

Tamam canım aklımızda olsun,böyle bilgileri aktarın ki bizde bilinçlenelim

mesela bebegın kakas yeşil olabılıyo bazen.yenı doganlarda ozellıkle.gazı cok oluyor bebeklerın.dıllerı pamukcuk oluyor.benım oglandada olmustu dılı bembeyaz oluyodu.pamukcuk dıyolar ona.kızlar aslında sımdı cok rahat zamanlarımız.ınsallah bebeklerımızı kucaklayalımda razıyız uykusuz gecelere.

ben daha yemek yerken kahvaltıda sunu yapayım kendıme,bunu yapayım kendıme falan dıye dusunuyorum,sonra sofrayı toplarkende karnım yıne guruldamaya başlıyo,sürekli ağzım dolu,felaket yemek yiorum ama en cok ta ekmek,11 kilo almısım 1-2 kiloda son haftalarda alsam kolay verırım diye dusunuyorum,çünkü kılomu kafama taktım mı hemen verıyorum ölee manyak bı bunyeye sahıbım çok sükür sende ye gitsin yaaaaa boşverrrrr ( bu arada mide yanmasına en cok portakal sebep oluyomus,haberın olsun,bende eğer mide yanmam tuttuysa amaaannn nasılsa yanıyorum diyerek portakal yiorum,yoksa korkuyorum normalde,midem yanıncada 2 yudum soğuk süt yada sarı leblebi iyi geliyo tavsiye ederim )

evet.guvenlık bılgılerınde var zaten.sadece arkadaslarım dıye bır secenek var.ordan ayarlanıyo

Canım arkadaş facebooku sormuyor kadınlar kulubünü soruyor,bende bu konudan rahatsızdım açıkçası iyi oldu.

bence nikini kimseye söyleme tanidiklarindan:)) böylece bulamazlar:82:
hadi ya burda kpeder falan atıp tutuyoruz kociş bi okusa mazallah.....

aslinda kapatilsa iyi olurdu.benide bir tanidik buldu istedigi zamandaokuyodur eminim ki
bence olmalı itiraz edelim

canim oglumdayken vardi bu avartar kiz gelene kadar oglu$umu koyayim dedim tekrardan
ay avatarına bayıldım.cok guldurdu benı nerden buldun bu oynanayn şeyi.vallahı cok guzel cok komık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…