2011 Nisan Anneleri

ayy evet canım ya kızı büyüttük vallabirden atağa kalktı kerata. ne güzel işleri halletmş sayılırsın. ben daha o işlere hiç girmedim ama neyseki alışverişimiz bitti. cicilere de ekledik resimlerimizi. yıkayıp ütülerim artık.

ben evde olduğum halde2 günde bitiremedim valla canım kurutmak mesele micik minicik as as bitmiyor
senin kontrolün ne zamn canım?
dü nannemi aradım drdan sonra 1800 gr olmus diyorum okadarcıkmı daha diyor ne bekliyorsunuz 4 kilo bir cocuk doğurmamımı dedim sonunda
zaten pimpirikliyim..canım seninnde dr normal diyorsa takma artık ben takmıyorum 2.500 gr olsun saglıklı olsun yeter..

Bak anlatim sana... Bundan önceki kontrolede 4 kilo aldım dedim anneme 1250 gr dedim yazık bebek kilo almamış dedi.... Sen almışsın hepsini dedi...2 hft önden gidiyo ama 900 vs olması gerekken böyle düşün... Bu son kontrolde 29 da tam 1818 gr anne bebek kilo almış ben hiç almamışım 2 haftad diyorum...oda ay bak 2 kilo bile değil demek iyi beslenemmişsin diyo...ay başkasına dedim 1 kere 3-35 anca doğar diyo doktorda bu gidişle 4-4.5 olur nasıl doğurcan iri bebeği diyo düşün bundada 20 gün ilerdeydi.. Yani kimseye hiç bişey demiyoeum anama bile öyle üstüneden ihihih

Istabullular huuuuuuuuuuuuuu...cevahir toplantısı nerdesiniz anacım...topikdekiler kızlr şehirleri söyleyin bi... Anam 62 hamişten 5 kişi bulduk....

eskiler cok anlamıyor galiba canım onların zamnın da tabi hafta hafta bebğin kilosunu nerden bilecekler..
kimseye beğendiremiyorsun valla canım..
4kilo dan sonra normaldoğum pek olmuyor bildiğim kadarııyla ama sen normal istiyordun yanlış hatırlamıyorsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…