- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.921
hosgeldın canım
slm kızlr nasılsınız??
gecmişe bakamadım herkes iyidir umarım
hosbuldukk nasılsınız bakalım??
tansiyon sorunun nasıl oldu canım problem yoktr insallah..
slm kızlr nasılsınız??
slm kızlr nasılsınız??
Kızlar patronlar yokkaçamak yapıp dişarı cıkıyorum belki bebişe bişeyler alırım
kızlar ben cıkıyorum.bayagıdır burdayım.gozlerım kamastı.gorusuruz yıne gelırım.şimdılık hoscakalın
hoşgeldin cnmmnasılsınn
selam hosgeldin
iyi gezmelerbenim yerimede gez ben malum yataga mahkum (
güle güle yine bekleriz
iyiyiz oğluşumla oturuyoruz bugün evde havada kötüüü..
cicilerimizi yıkadık ütüledikbu arada bi kısmını tabi sırtım izin vermedi hepsine:))
sen nasılsın canım prenses nasıl??
bu arada göbişi gördümm kocaman olmus masallah
aynen canım elevıt benımde ıstahımı acıyor.ama ben dort aydır falan kullanıyorum elevıtı.gercekten acayıp mıdemı kazındırıyor
ayy evet canım ya kızı büyüttük valla birden atağa kalktı kerata. ne güzel işleri halletmş sayılırsın. ben daha o işlere hiç girmedim ama neyseki alışverişimiz bitti. cicilere de ekledik resimlerimizi. yıkayıp ütülerim artık.
ben evde olduğum halde2 günde bitiremedim valla canım kurutmak mesele micik minicik as as bitmiyor
Senin kontrolün ne zamn canım?
Dü nannemi aradım drdan sonra 1800 gr olmus diyorum okadarcıkmı daha diyor ne bekliyorsunuz 4 kilo bir cocuk doğurmamımı dedim sonunda
Zaten pimpirikliyim..canım seninnde dr normal diyorsa takma artık ben takmıyorum 2.500 gr olsun saglıklı olsun yeter..
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen ve bebiş nasılsınız??
hosbuldukk nasılsıınız??
oğlun cok yakışıklı masallah canım faceden gördümm
Bak anlatim sana... Bundan önceki kontrolede 4 kilo aldım dedim anneme 1250 gr dedim yazık bebek kilo almamış dedi.... Sen almışsın hepsini dedi...2 hft önden gidiyo ama 900 vs olması gerekken böyle düşün... Bu son kontrolde 29 da tam 1818 gr anne bebek kilo almış ben hiç almamışım 2 haftad diyorum...oda ay bak 2 kilo bile değil demek iyi beslenemmişsin diyo...ay başkasına dedim 1 kere 3-35 anca doğar diyo doktorda bu gidişle 4-4.5 olur nasıl doğurcan iri bebeği diyo düşün bundada 20 gün ilerdeydi.. Yani kimseye hiç bişey demiyoeum anama bile öyle üstüneden ihihih
merhaba sende izmirdeydin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?