2011 Nisan Anneleri

yok ben karar verdim izne bırakmayacağım artık nerden başlasak kar.

ayy tabi sağlıklı olsunlar yeter canım valla herkesten bi yorum geliyor haklısın. en iisi sağlıklıymış deyip geçiştirmek soranları. benim kontrolüm bu cumartesi değil diğer cmt. havada çok kötü minicik şeyler kurumuyolar

Bende elektrikli sobanın önünde kuruttum..

dünü$ ben 2.250 kg.dogmusum dü$ün yani gerci benim annem bende 9 ay istifra etmis oda kötü yani.minnacik bir gününden önce dogmusum kulaklarim bile düsükmüs o zamanlar küvez yok bizim ilde tabi günüm dolunca kulaklarim düzelmis:))bizim doguracagimiz bebeklerin kilosunda anne babanimda dogum zamaninin etkisi olurmus genlerden sanirimneyseki oglumu 3.070kg.dogurmustum buda öyle olsa daha ne iszeyim

bencede saglıklı de gec:))
izine bırakma canım ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım..
sen face kullanmıyordun dimi canım facede epey bir kalabalık ama sen yoksun

Kızlar göbüşlerinize baktım maşallah diyeyim size,ben kendimi kocaman hissediyorum hele leegörkemi gördükçe gıcık oluyorum kendisine ama maşallah diyim bide nazarım değmesin
Cicilerinizde çok güzel,topiğin en tembel annesi kendimi ilan ediyorum ne alışverişe gidiyorum nede aldıklarımı resimleyip topiğe koyuyorum,kendim içinde bide kupa kaldırıyorum

cnm normal istiyorum inş... Tabi 40 haftayı oldurursa bu kiloda olcak nasip bakarsın 38 de gelir ne olcağı belli değil ki.. Ama tabi 3.800 de hoş olurdu ihihi çok büyükte dediğin gibi kolay değil..

Sağlıkla gelsinlerde cnm hiç önemli değil kilosu 3000 ten aşşağı 4 ten yukarı olmasın

bide 2 gündür evde hummali bir calisma var e$im temizlik yapiyor her odayidün oturma odasini temizlemiz esyalarin yerlerini degistirmis ben kalkana kadar geceden esyalarin yerlerini söylemistim yapmis..bugünde cocuk odasini temizliyo ve sirada yatak odasi var.fazlaliklari atip yer aciyo bende ne nereye tarif ediyorum anca baska ise yaramiyorum malülen emekli oldum artik
Seni çok iyi anlıyorum,gittikçe zorlaşıyor..İki haftadır bir de sancılanıp duruyorum canım..

kızlar yıkamak kurutmak bir derece de ütülemek çok zamanını alıyor insanın biz eşimle nöbetleşe nöbetleşe yaptık 3.5 saat sürdü valla...belim koptu..çok hoş bir duygu ama insan çok yoruluyor

cnm ben ütü masasını oturduğum koltuğa kadar indiriyorum... çok şükür olmuyo bel ağrım..sen ayaktamı yaptın..

Eska cnm sen facede varmısın...bide ista oturuyodun ümraniye doğru değilmi... Cevahir davetine gelsene imkanın varsa..

Son düzenleme:
bencede saglıklı de gec:))
izine bırakma canım ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım..
sen face kullanmıyordun dimi canım facede epey bir kalabalık ama sen yoksun

evet canım maalesef yokum ben orda. galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok

ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole

niye gıcık oldun bana yaaa:84:arkadaşım resimde öyle çıkıyor normalde daha farklıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…