- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.941
iyiyimde iki dk ka birsey yapmak icin kalkinca acayip yoruluyorum hemen asagiya baski oluyo belim agriyo( oglum yakisiklidir masallah anasindan almis
ben evde olduğum halde2 günde bitiremedim valla canım kurutmak mesele micik minicik as as bitmiyor
senin kontrolün ne zamn canım?
dü nannemi aradım drdan sonra 1800 gr olmus diyorum okadarcıkmı daha diyor ne bekliyorsunuz 4 kilo bir cocuk doğurmamımı dedim sonunda
zaten pimpirikliyim..canım seninnde dr normal diyorsa takma artık ben takmıyorum 2.500 gr olsun saglıklı olsun yeter..
merhaba canım.evet izmir deyim..
yok ben karar verdim izne bırakmayacağım artık nerden başlasak kar.
ayy tabi sağlıklı olsunlar yeter canım valla herkesten bi yorum geliyor haklısın. en iisi sağlıklıymış deyip geçiştirmek soranları. benim kontrolüm bu cumartesi değil diğer cmt. havada çok kötü minicik şeyler kurumuyolar
Bak anlatim sana... Bundan önceki kontrolede 4 kilo aldım dedim anneme 1250 gr dedim yazık bebek kilo almamış dedi.... Sen almışsın hepsini dedi...2 hft önden gidiyo ama 900 vs olması gerekken böyle düşün... Bu son kontrolde 29 da tam 1818 gr anne bebek kilo almış ben hiç almamışım 2 haftad diyorum...oda ay bak 2 kilo bile değil demek iyi beslenemmişsin diyo...ay başkasına dedim 1 kere 3-35 anca doğar diyo doktorda bu gidişle 4-4.5 olur nasıl doğurcan iri bebeği diyo düşün bundada 20 gün ilerdeydi.. Yani kimseye hiç bişey demiyoeum anama bile öyle üstüneden ihihih
Bizde İzmir buluşması yapsak,güzel olmaz mı?
yok ben karar verdim izne bırakmayacağım artık nerden başlasak kar.
ayy tabi sağlıklı olsunlar yeter canım valla herkesten bi yorum geliyor haklısın. en iisi sağlıklıymış deyip geçiştirmek soranları. benim kontrolüm bu cumartesi değil diğer cmt. havada çok kötü minicik şeyler kurumuyolar
canım izmirli arkadaşlarla konuştuk biz de bu konuyu 4 kişiydik seninle 5 olduk...buluşalım valla harika olur
Bende elektrikli sobanın önünde kuruttum..
cnm normal istiyorum inş... Tabi 40 haftayı oldurursa bu kiloda olcak nasip bakarsın 38 de gelir ne olcağı belli değil ki.. Ama tabi 3.800 de hoş olurdu ihihi çok büyükte dediğin gibi kolay değil..eskiler cok anlamıyor galiba canım onların zamnın da tabi hafta hafta bebğin kilosunu nerden bilecekler..
Kimseye beğendiremiyorsun valla canım..
4kilo dan sonra normaldoğum pek olmuyor bildiğim kadarııyla ama sen normal istiyordun yanlış hatırlamıyorsam..
dünü$ ben 2.250 kg.dogmusum dü$ün yani gerci benim annem bende 9 ay istifra etmis oda kötü yani.minnacik bir gününden önce dogmusum kulaklarim bile düsükmüs o zamanlar küvez yok bizim ilde tabi günüm dolunca kulaklarim düzelmis:))bizim doguracagimiz bebeklerin kilosunda anne babanimda dogum zamaninin etkisi olurmus genlerden sanirimneyseki oglumu 3.070kg.dogurmustum buda öyle olsa daha ne iszeyim
Seni çok iyi anlıyorum,gittikçe zorlaşıyor..İki haftadır bir de sancılanıp duruyorum canım..
Bende elektrikli sobanın önünde kuruttum..
Kızlar göbüşlerinize baktım maşallah diyeyim size,ben kendimi kocaman hissediyorum hele leegörkemi gördükçe gıcık oluyorum kendisine ama maşallah diyim bide nazarım değmesin
Cicilerinizde çok güzel,topiğin en tembel annesi kendimi ilan ediyorum ne alışverişe gidiyorum nede aldıklarımı resimleyip topiğe koyuyorum,kendim içinde bide kupa kaldırıyorum
kızlar yıkamak kurutmak bir derece de ütülemek çok zamanını alıyor insanın biz eşimle nöbetleşe nöbetleşe yaptık 3.5 saat sürdü valla...belim koptu..çok hoş bir duygu ama insan çok yoruluyor
ii yapmışsın cnm. bu arada izmir buluşmasında bende varımm
Bak sevindim şimdibenimde haberim olsun gelirim..İstanbulluları kıskanmıştım vallahi..
bencede saglıklı de gec:))
izine bırakma canım ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım..
sen face kullanmıyordun dimi canım facede epey bir kalabalık ama sen yoksun
Kızlar göbüşlerinize baktım maşallah diyeyim size,ben kendimi kocaman hissediyorum hele leegörkemi gördükçe gıcık oluyorum kendisine ama maşallah diyim bide nazarım değmesin
Cicilerinizde çok güzel,topiğin en tembel annesi kendimi ilan ediyorum ne alışverişe gidiyorum nede aldıklarımı resimleyip topiğe koyuyorum,kendim içinde bide kupa kaldırıyorum
ıstabullular huuuuuuuuuuuuuu...cevahir toplantısı nerdesiniz anacım...topikdekiler kızlr şehirleri söyleyin bi... Anam 62 hamişten 5 kişi bulduk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?