2011 Nisan Anneleri

cnm ben ütü masasını oturduğum koltuğa kadar indiriyorum... çok şükür olmuyo bel ağrım..sen ayaktamı yaptın..

yok esracım ben de aynı senin gibi indirdim ütü masasını oturarak yaptım ama ne bileyim belim çok ağrıdı ve de oğlum sıkışmaya hiç gelmiyor sürekli kaburgalarımı tekmeledi...ama amacına ulaşamadı yani kıramadı kemiklerimi

muhabbet cok koyu gelmedi bana gerci ben sohbetle degil daha cok paylasımlarla ilgileniyrum ondan sanırım
dr 1 ay sonra gel dedi ama cok uzun geldi bana??:26:
sırt agrılarımı söyledm bu arada gecmezse mağnezyum al ama cok tavsiye etmiyorum dedi bizde kaldık böyle agrı sancı:18:

maşallah fıstık gibisin niye sinir olmayayım sana

cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosun
esra yokmu artış anacım bu kızlar nirde
kaldık anacım böyle nlamadım gitti...
sorma cnm kırcaklar kemikleri rahatlıcak minik canavarlar

Maşallah senin eşin yine iyi iş yapıyor..Benim ki bu kadar iş yapamaz vallahi..

sorma cnm kırcaklar kemikleri rahatlıcak minik canavarlar[/QUOTE]

yerleri çok darldığı için çıkış yeri arıyorlar o yüzden kaburgaları kırmayı deniyorlar..o kadar da anlatıyorum yavrum yanlış yoldasın zamanı gelince çıkışı bulacaksın diye dinleyen kim ayol

ay cnm ya sırtın çok ağrı yaptı senin. hep okuyorum. geçmiş olsun. son aylar coştuk valla hepimizevet 1 ay çok uzun ya seninki erken çağırırdı aslında ama nazar değdirdik adamabenim doktora uydu

şekerim benim biliyorum senin de face yok...hangi semtlerdesiniz ki sizi bizim nikah salonuna davet edeyim bari gelin kızzz

ne nikah salonuayy o kadar çok ağladımki face im yok diye küçük emrah gibi

maşallah fıstık gibisin niye sinir olmayayım sana

yok be yaaa ne fıstığı kızz gerçekten değil. az kilo aldım ama boyum falanda uzun değil benm öyle.sen yine sevvv benii

cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosun

kaldık anacım böyle nlamadım gitti...

bence de görkemmm facee ac
sende gelll

hesap almadım bilerek kızlarr çünkü işyerinde face yasaklı giremiyoruz. eve gidincede neti açacak hiç vaktim olmuyor. o yüzden maalesef alsamda giremeyeceğim

yerleri çok darldığı için çıkış yeri arıyorlar o yüzden kaburgaları kırmayı deniyorlar..o kadar da anlatıyorum yavrum yanlış yoldasın zamanı gelince çıkışı bulacaksın diye dinleyen kim ayol[/QUOTE]

bende söylüyorum ama dinlemiyor

hesap almadım bilerek kızlarr çünkü işyerinde face yasaklı giremiyoruz. Eve gidincede neti açacak hiç vaktim olmuyor. O yüzden maalesef alsamda giremeyeceğim

bizimde yasak hatta patron kilit koydudu bir ara benim pc ye format atıldı bilgisayarcı da tekrar kapatmayı unuttu Ara ara giriyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…