- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.961
konuştuk ama yer zaman belirlemedik ...bizim diğer izmirliler face e kaçtı galiba hiçbirinden tık çıkmıyor baksana
cnm ben ütü masasını oturduğum koltuğa kadar indiriyorum... çok şükür olmuyo bel ağrım..sen ayaktamı yaptın..
konuştuk ama yer zaman belirlemedik ...bizim diğer izmirliler face e kaçtı galiba hiçbirinden tık çıkmıyor baksana
evet canım maalesef yokum ben orda. galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok
ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole
niye gıcık oldun bana yaaa:84:arkadaşım resimde öyle çıkıyor normalde daha farklıı
yok ayol ben burdayımm. ve buluşmaya hazırım
evet canım maalesef yokum ben orda. galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok
ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole
niye gıcık oldun bana yaaa:84:arkadaşım resimde öyle çıkıyor normalde daha farklıı
cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosunevet canım maalesef yokum ben orda. Galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok
Ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole
kaldık anacım böyle nlamadım gitti...esra yokmu artış anacım bu kızlar nirde
sorma cnm kırcaklar kemikleri rahatlıcak minik canavarlaryok esracım ben de aynı senin gibi indirdim ütü masasını oturarak yaptım ama ne bileyim belim çok ağrıdı ve de oğlum sıkışmaya hiç gelmiyor sürekli kaburgalarımı tekmeledi...ama amacına ulaşamadı yani kıramadı kemiklerimi
bide 2 gündür evde hummali bir calisma var e$imtemizlik yapiyor her odayi dün oturma odasini temizlemiz esyalarin yerlerini degistirmis ben kalkana kadar geceden esyalarin yerlerini söylemistim yapmis..bugünde cocuk odasini temizliyo ve sirada yatak odasi var.fazlaliklari atip yer aciyo bende ne nereye tarif ediyorum anca baska ise yaramiyorum malülen emekli oldum artik
cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosun
kaldık anacım böyle nlamadım gitti...
sorma cnm kırcaklar kemikleri rahatlıcak minik canavarlar
selam kızlar, nasılsınız?
Biz gayet iyiyiz çok şükür.
mobilya yaptıranlar suntalem mi yaptırdınız, mdf mi?
muhabbet cok koyu gelmedi bana gerci ben sohbetle degil daha cok paylasımlarla ilgileniyrum ondan sanırım
dr 1 ay sonra gel dedi ama cok uzun geldi bana??:26:
sırt agrılarımı söyledm bu arada gecmezse mağnezyum al ama cok tavsiye etmiyorum dedi bizde kaldık böyle agrı sancı:18:
şekerim benim biliyorum senin de face yok...hangi semtlerdesiniz ki sizi bizim nikah salonuna davet edeyim bari gelin kızzz
maşallah fıstık gibisin niye sinir olmayayım sana
şekerim benim biliyorum senin de face yok...hangi semtlerdesiniz ki sizi bizim nikah salonuna davet edeyim bari gelin kızzz
cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosun
kaldık anacım böyle nlamadım gitti...
bence de görkemmm facee ac
sende gelll
bizde izmir buluşması yapsak,güzel olmaz mı?
Kızlaarrr mesai bitti ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın öptüm
hesap almadım bilerek kızlarr çünkü işyerinde face yasaklı giremiyoruz. Eve gidincede neti açacak hiç vaktim olmuyor. O yüzden maalesef alsamda giremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?