- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.181
Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa
slm kızlarrr nasılsınızz...
ayy ben iyice ağırlaşştım bugün 36+5 olduk.
cuma günü doktora kontrolumm var.oğlumu görcem ve nst ye giricem. mutluyum:)
kavuşmama soonn 13 günüm kaldı
8 mart büyük gün:)
odasınıda aldıkkk. adam ya çarş. yani bugün yada cmrtesi demişti.
güzelll güzel dizip resimlicem size.
kızlar gunaydın nabersiniz.bişi sorucam size emzirme südyenlerinizi şuanki göğüs büyüklüğünüze göremi aldınız yoksa 1 beden büyükmü aldınız emzırırken büyür diye.ben90 aldım şuan tam oluyor ama emzırırken buyurmu dahada bılmıyorum 95 lemi değiştierim acaba.yol gösterin bana kızlar
merhaba güzel anneler
nasılsınız?
ben bi kaç gündür baya yoğundum giremedim.
haftasonu fuardan bebek arabamızı aldık.bide oda beğendik.çok değişik bişi.şimdilik yatak odamızda durucak ama ilerde oda olucak.resmini paylaşıcam sizlerle.odalar topiğinde.onunda siparişini verdik bugün ama adamlar konyada 20-25 güne kadar istanbula geliceklermiş ama bizim o kadar vaktimiz yok dedik.burda bayisi varmış adam haber vericek bakalım nasıl halledicez.
sizlerde neler var neler yok?geçmişe bakamadım baya ilerlemiş sayfalar.
hoşgeldin cnm..bende seni merak ediyordum..böyle uzun süre habersiz bırakmayın malum vakit azalıyor..merak ediyoruz valla :26:
hayırlı olsun arabanız da odanız da,resimlerini bekliyoruz hemeen..yatak odanıza mı koyacaksınız odayı,nasıl yani sığıyor mu ki öylee..değişik birşey dedin merak ettim bak şimdi..
canım moralini bozma bu haftalarda böyle şeyler olabiliryormuş,bana da 1 hafta arayla gittiğimde aynı kilo çıkmıştı..bazen ölçümlerde hatalı oalbiliyor..hem önlemini almışsın artık dinlenecen ve bebeğini besleyecen bol bol..merak etme annesi o farkı kapatır,ayrıca kilosu çok da düşük sayılmaz..
bol bol süt yoğurt,protein ve meyve yee canım..
[/B][/COLOR]
Çok teşekkür ederim tatlım. İnşaallah kapatır farkı oğluşum. Ben elimden geleni yapıcam gerisi Allaha kalmış.
kızlar bende doğum yapınca ilk sütü vermeden nar suyu vermeyi düşünüyorum burda k.k de okumuştum bebekte gaz olmuyormuş , sizler ne düşünüyorsunuz o yüzden ne olur olmaz nar attım bile buzluğa
kızlar bende birşey sorayım.bugün bakım ürünlerini de alacağız bebişimin.alanlar ya da düşünenler yardımcı olursa sevinirim.
Bebiş için
sabun mu yoksa vücut şampuanı mı?
Vücut losyonu mu yoksa bebe yağı mı?
slmmm kızlar nasılsınız kaçamak yapıp size bakalım dedik işteson 3 günümüz oğluşumla inş. evde dinlenmeye can atıyoruz
bence bunlar yanlış şeyler,küçücük bebeğe nar suyu soda vermek..herkesin kendi fikri tabi..
bende duydum ama hiçbir dayanağı yok,oyuzden ben bebeğime öyle birşey yapmayacağım..
ayrıca ilk sütü varmeden nasıl mümkün olur ki,hastanede öyle bir fırsat yada imkan olacak mı?
ben nivea nın saç ve vücut şampuanı aldım ama sadece saçı için kullancam vücuduna sabun alacam ,ben bebk yağı aldım ama bahar ve yazda losyon kullanılıyomuş kış bebkleri gibi cildi kurumuyomuş ondan da alacam
ben nivea nın saç ve vücut şampuanı aldım ama sadece saçı için kullancam vücuduna sabun alacam ,ben bebk yağı aldım ama bahar ve yazda losyon kullanılıyomuş kış bebkleri gibi cildi kurumuyomuş ondan da alacam
Selam tatlı annişler , nasılsınız?
biz geldiiiikbu hafta çok yoğunum herhalde biray daha yani izne çıkasıya kadar boyle olucak..bir yandan yavaş yavaş işlerimi devrediyorum arkadaşlarıma , bir yandan yine işlere devam ediyorum..sürekli yorgunuz uykusuzuz..
ben bakım ürünü olarak kızıma şampuan aldım sabun almadım..vücut losyonu veya bebek yağı yerine de hakiki zeytinyağı sürücem..herkes bana bunu önerdi bende şimdi bakım ürünü almaya valla korkar oldum..zeytinyağı içime siniyor hembelki size de bi fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?