- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.201
Selam tatlı annişler , nasılsınız?
biz geldiiiikbu hafta çok yoğunum herhalde biray daha yani izne çıkasıya kadar boyle olucak..bir yandan yavaş yavaş işlerimi devrediyorum arkadaşlarıma , bir yandan yine işlere devam ediyorum..sürekli yorgunuz uykusuzuz..
ben bakım ürünü olarak kızıma şampuan aldım sabun almadım..vücut losyonu veya bebek yağı yerine de hakiki zeytinyağı sürücem..herkes bana bunu önerdi bende şimdi bakım ürünü almaya valla korkar oldum..zeytinyağı içime siniyor hembelki size de bi fikir olur
cnm ben 1 beden büyük aldım ama tam oldu hatta belimi sıktı... 95 yad 100 alcam çünkü kalıplar farklı bunların...kızlar gunaydın nabersiniz.bişi sorucam size emzirme südyenlerinizi şuanki göğüs büyüklüğünüze göremi aldınız yoksa 1 beden büyükmü aldınız emzırırken büyür diye.ben90 aldım şuan tam oluyor ama emzırırken buyurmu dahada bılmıyorum 95 lemi değiştierim acaba.yol gösterin bana kızlar
bübchen aldım...şampuan..vucut şampuanı yağı ide pişik önleyici krem olmadan sürüyosun engelliyo... çok memnunum kokusu ve içeriği....zati 1 yaşına kadar şampuan kullanılmıyo die biliyorumkızlar bende birşey sorayım.bugün bakım ürünlerini de alacağız bebişimin.alanlar ya da düşünenler yardımcı olursa sevinirim.
bebiş için
sabun mu yoksa vücut şampuanı mı?
vücut losyonu mu yoksa bebe yağı mı?
Selam tatlı annişler , nasılsınız?
biz geldiiiikbu hafta çok yoğunum herhalde biray daha yani izne çıkasıya kadar boyle olucak..bir yandan yavaş yavaş işlerimi devrediyorum arkadaşlarıma , bir yandan yine işlere devam ediyorum..sürekli yorgunuz uykusuzuz..
ben bakım ürünü olarak kızıma şampuan aldım sabun almadım..vücut losyonu veya bebek yağı yerine de hakiki zeytinyağı sürücem..herkes bana bunu önerdi bende şimdi bakım ürünü almaya valla korkar oldum..zeytinyağı içime siniyor hembelki size de bi fikir olur
Hoşbulduk tatlım , doğumdan sonra bebişimizle daha fazla vakit geçirelim derdine inşallah şuanda onlara zarar vermiyoruzdur boyle yaparakhoşgeldin cnm.
aman yorma kendini fazla son zamanlarımız artık dikkat et cnm.
banada kuzenim pişik olmasın diye poposuna zeytinyağı sür dedi
Kızlar annelik akademisinden kitabım geldi ben önce hamilelik kitabını istemiştim sonrada bebğim kitabını istedim bebğim gelmiş öbürüde gelir mi acaba?
aysu87 cnm sen leventte oturuyodun değilmi... face grubuna katıldın dimi.. cevahi buluşmamız var haberin varmı
Hoşbulduk tatlım , doğumdan sonra bebişimizle daha fazla vakit geçirelim derdine inşallah şuanda onlara zarar vermiyoruzdur boyle yaparak
bu zeytinyağını kızlar bizde doğuma yakın rahim içine sürersek daha kolay doğum yapabileceğimizi de duymuşmuydunuz?
cnm evet leventte oturuyorum.buluşmadan haberim yok malesef.benim face yok.
ne zaman buluşma?
cnm sen kendini yormazsan bişi olmaz bebişine merak etme.
cevahirde bu pazar 11*30 da şuan 5 kişiyiz send aklımızdaydın... ELLOT demişti hatta......aysuda var die leventte flan:87:
slm kızlar
kusura bakmayın cvp vermek istediğim çok arkadaşım var ama 11.30 da çrşıya çoktım 13.45 te eve geldim... artık yoruluyorum ağırlaşıyorum son dakikalarda.. ayaklarımı uzttım dinleniyorum ama ekrana bakıyorum sadeceyazmak bile zor geliyo.. herkes iyidir inş...
sağol cnm valla yoruldum:esracım sen güzel güzel dinlen....bıdıklar büyüdükçe çok çabuk yorulur olduk artık.
çalışan hamilelelr işiniz çok zor ya ben bile evde olduğum halde bazen yoruluyorum akşam iyice penguen gibi yürüyorum..
çalışan hamilelelr işiniz çok zor ya ben bile evde olduğum halde bazen yoruluyorum akşam iyice penguen gibi yürüyorum..
cnm pazar malesef işlerimiz var.eşimin evde olduğu tek gün eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
keşke cumartesi olsaydı.
erva ben dscopur ellot nisa86 gelicek olanlar...... nisa %100 değil oda cumartesi talep etti...baa her gün uyar.. dscopur yani didem cumartesi çalışıyomuş ondan pzara kaldı kısmet değişirse iyi olur ama 1 saatliğine uğrasaydın eşinle keşke imkansızmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?