2011 Nisan Anneleri

banada kuzenim pişik olmasın diye poposuna zeytinyağı sür dedi

cnm ben 1 beden büyük aldım ama tam oldu hatta belimi sıktı... 95 yad 100 alcam çünkü kalıplar farklı bunların...
bübchen aldım...şampuan..vucut şampuanı yağı ide pişik önleyici krem olmadan sürüyosun engelliyo... çok memnunum kokusu ve içeriği....zati 1 yaşına kadar şampuan kullanılmıyo die biliyorum

Selam canım...sana kolay gelsin....ben bakım ürünü olarak nıvea nın setini aldım ama dediğin gibi başta zeytinyağı kullancam tamamen doğal...

hoşgeldin cnm.
aman yorma kendini fazla son zamanlarımız artık dikkat et cnm.
Hoşbulduk tatlım , doğumdan sonra bebişimizle daha fazla vakit geçirelim derdine inşallah şuanda onlara zarar vermiyoruzdur boyle yaparak
banada kuzenim pişik olmasın diye poposuna zeytinyağı sür dedi

bu zeytinyağını kızlar bizde doğuma yakın rahim içine sürersek daha kolay doğum yapabileceğimizi de duymuşmuydunuz?

slm kızlar

kusura bakmayın cvp vermek istediğim çok arkadaşım var ama 11.30 da çrşıya çoktım 13.45 te eve geldim... artık yoruluyorum ağırlaşıyorum son dakikalarda.. ayaklarımı uzttım dinleniyorum ama ekrana bakıyorum sadece yazmak bile zor geliyo.. herkes iyidir inş...

aysu87 cnm sen leventte oturuyodun değilmi... face grubuna katıldın dimi.. cevahi buluşmamız var haberin varmı

cnm evet leventte oturuyorum.buluşmadan haberim yok malesef.benim face yok.
ne zaman buluşma?

cnm sen kendini yormazsan bişi olmaz bebişine merak etme.

kızlar tv de dinlemiştim kim dedi hatırlamıyorum ama en etkili pişik kreminden daha etkili bişey varsa oda içine kuru papatya konmuş zeytinyağıymış..ben ilk trosyd diye bir pişik kremi aldım eczaneden.bitince buna geçtim..çok etkili gerçekten

esracım sen güzel güzel dinlen....bıdıklar büyüdükçe çok çabuk yorulur olduk artık.

[bu zeytinyağını kızlar bizde doğuma yakın rahim içine sürersek daha kolay doğum yapabileceğimizi de duymuşmuydunuz?[/QUOTE]

hiç duymamıştım canım ama eğer doğumu kolaylaştırıyorsa bırak sürmeyi içerim bile

cnm pazar malesef işlerimiz var.eşimin evde olduğu tek gün eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
keşke cumartesi olsaydı.

erva ben dscopur ellot nisa86 gelicek olanlar...... nisa %100 değil oda cumartesi talep etti...baa her gün uyar.. dscopur yani didem cumartesi çalışıyomuş ondan pzara kaldı kısmet değişirse iyi olur ama 1 saatliğine uğrasaydın eşinle keşke imkansızmı...

cnm eğer cumartesi olursa kesin gelirim.ama pazar eşimde o saatte kalkmaz çok zor.tek gün evde olduğundan dinlenmekte istiyo.ama genede denerim şansımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…