- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.161
kızlar gunaydın nabersiniz.bişi sorucam size emzirme südyenlerinizi şuanki göğüs büyüklüğünüze göremi aldınız yoksa 1 beden büyükmü aldınız emzırırken büyür diye.ben90 aldım şuan tam oluyor ama emzırırken buyurmu dahada bılmıyorum 95 lemi değiştierim acaba.yol gösterin bana kızlar
slm kızlarrr nasılsınızz...
ayy ben iyice ağırlaşştım bugün 36+5 olduk.
cuma günü doktora kontrolumm var.oğlumu görcem ve nst ye giricem. mutluyum:)
kavuşmama soonn 13 günüm kaldı
8 mart büyük gün:)
odasınıda aldıkkk. adam ya çarş. yani bugün yada cmrtesi demişti.
güzelll güzel dizip resimlicem size.
Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa
herkese tunyadn hanımlaarbende bugun hemn mısır gevreği alayım bugunlku konmzda bu oldu galba
bende alcam yaa okudukça karar verdim..peki bunu öğün yerinemi sayıyorsunuz atıştırma olarakmı:26:
yok canm ara öğün olarak yiyeceğizz
kızlar çok karnım acıktı artık öğle yemeği vakti geldı.ben çıkıyorum karnımızı doyurup gelelım Beray' ım acıktı
afiyet olsun..
ben bu aralar her daim aç hissederdim hayret bugün hala tokum.2 dilim ekmekle normal bi kahvaltı etmiştim ama mideme baskı yapıyor herhalde
Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa
kızlar gunaydın nabersiniz.bişi sorucam size emzirme südyenlerinizi şuanki göğüs büyüklüğünüze göremi aldınız yoksa 1 beden büyükmü aldınız emzırırken büyür diye.ben90 aldım şuan tam oluyor ama emzırırken buyurmu dahada bılmıyorum 95 lemi değiştierim acaba.yol gösterin bana kızlar
Slmmmmmmmmmm kısssssslarrrrrrrrr
Bugün okula gitmedim hala pijamalarımlayım keyif yapıyorum ne güzel şey sorumluluk ollmadan iş güç stres olmadan dinlenebilmek,
sizlr nasılsınız bnim kafama takılan bi soru var sanırım benimbebiş hala ters pozisyonda minik ayakların alt kısımda hissettiğim gibi koca kafasını da yukarıda hissedebiliyorum yani çok net bu haftalarda bebeğin yeri daralıyo sizce doğum pozisyonuna girermi yoksa artık böyle mi kalır
kızlar bende doğum yapınca ilk sütü vermeden nar suyu vermeyi düşünüyorum burda k.k de okumuştum bebekte gaz olmuyormuş , sizler ne düşünüyorsunuz o yüzden ne olur olmaz nar attım bile buzluğa
Kızlar günaydın
kızlar bende doğum yapınca ilk sütü vermeden nar suyu vermeyi düşünüyorum burda k.k de okumuştum bebekte gaz olmuyormuş , sizler ne düşünüyorsunuz o yüzden ne olur olmaz nar attım bile buzluğa
canım ben hiç duymadım sadece 1 damla soda verıldıgını duymustum ılk olarak
bence bunlar yanlış şeyler,küçücük bebeğe nar suyu soda vermek..herkesin kendi fikri tabi..
bende duydum ama hiçbir dayanağı yok,oyuzden ben bebeğime öyle birşey yapmayacağım..
ayrıca ilk sütü varmeden nasıl mümkün olur ki,hastanede öyle bir fırsat yada imkan olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?