2011 Nisan Anneleri

kızlar gunaydın nabersiniz.bişi sorucam size emzirme südyenlerinizi şuanki göğüs büyüklüğünüze göremi aldınız yoksa 1 beden büyükmü aldınız emzırırken büyür diye.ben90 aldım şuan tam oluyor ama emzırırken buyurmu dahada bılmıyorum 95 lemi değiştierim acaba.yol gösterin bana kızlar

canm ben arkadaşma sormştum onuu son ay bedenim kaç olduysa o bedenden aldm dewmişti bende son ayı beklyrm almadım daha

canm sen usg ye göremi söylüyorsun 36+5 diye:44:

Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa

tedirgin olma canım yaa çikolata felan ye belkı sen kendını yormuşsundur benım kızım genelde öyle oluyo eğer ben kendımı yormus yedıklerıme dıkkat etmemıssem bebişiminde sankı dermanı kalmıyo gıbıme gelıyo.oda yoruluyo

kızlar çok karnım acıktı artık öğle yemeği vakti geldı.ben çıkıyorum karnımızı doyurup gelelım Beray' ım acıktı

kızlar çok karnım acıktı artık öğle yemeği vakti geldı.ben çıkıyorum karnımızı doyurup gelelım Beray' ım acıktı

afiyet olsun..
ben bu aralar her daim aç hissederdim hayret bugün hala tokum.2 dilim ekmekle normal bi kahvaltı etmiştim ama mideme baskı yapıyor herhalde

Slmmmmmmmmmm kısssssslarrrrrrrrr
Bugün okula gitmedim hala pijamalarımlayım keyif yapıyorum ne güzel şey sorumluluk ollmadan iş güç stres olmadan dinlenebilmek,
sizlr nasılsınız bnim kafama takılan bi soru var sanırım benimbebiş hala ters pozisyonda minik ayakların alt kısımda hissettiğim gibi koca kafasını da yukarıda hissedebiliyorum yani çok net bu haftalarda bebeğin yeri daralıyo sizce doğum pozisyonuna girermi yoksa artık böyle mi kalır

Ne güzel canım ilk bebeğimizin gelmesine çok az kalmış hayırlsıyla sağlıkla doğar inşalah Odasını da merak ediyoruz ama ben bebişleri daha çok merak ediyorum
Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa

Kafana takma canım benim bbeğim o kadar hareketli ki normalde çok hareketli olması korkutuyo beni, ama geçen gün bende de öyle oldu çok yorgun olmamama rağmen gün içinde hissedememiştim sonra kıpırtıları yavaş yavaş arttı ve sonra tekrar eski hareketliliği başladı endişelenme sadece dinlenmen yetmiyor çikolata yada başka şekerli birşeyler ye ve rahat bir şekilde sol tarafına uzan kendine gelecektir minnoşun,

canm ben normalde 80 giyiyorum ama artık sırtları sıkmaya başladı. haftasonu satıcı kızlar 90 alman lazım dediler. 90 aldım bende. eve gelince denedim biraz boşluk kalıyor ama göğüs pedi falan da koyulacak ve emzirirken sütten şişiyormuş

Ayyyy topiğimizin ilk göz ağrısı olacak.Merakla beklicez resimlerini ve havadisleri

son haftada bile dönen varmış cnm..bende hiç sormadım pozisyonu 2 hafta sonra gidince sorcam

Doğumda kilo verdiğini de düşünürsen şuandaki bedenine uyar diye düşünüyorum.ben şuandaki bedenimde aldım.

kızlar bende doğum yapınca ilk sütü vermeden nar suyu vermeyi düşünüyorum burda k.k de okumuştum bebekte gaz olmuyormuş , sizler ne düşünüyorsunuz o yüzden ne olur olmaz nar attım bile buzluğa

kızlar bende doğum yapınca ilk sütü vermeden nar suyu vermeyi düşünüyorum burda k.k de okumuştum bebekte gaz olmuyormuş , sizler ne düşünüyorsunuz o yüzden ne olur olmaz nar attım bile buzluğa

canım ben hiç duymadım sadece 1 damla soda verıldıgını duymustum ılk olarak

Kızlar günaydın

cnm çikolata ye bakıyım hemen birde sağlık ocağına git kalp atısını dinle bazen oluyorlar öyle

canım ben hiç duymadım sadece 1 damla soda verıldıgını duymustum ılk olarak

bence bunlar yanlış şeyler,küçücük bebeğe nar suyu soda vermek..herkesin kendi fikri tabi..
bende duydum ama hiçbir dayanağı yok,oyuzden ben bebeğime öyle birşey yapmayacağım..
ayrıca ilk sütü varmeden nasıl mümkün olur ki,hastanede öyle bir fırsat yada imkan olacak mı?

Hemşireler cıngar çıkartır bide fırça yeriz benden söylemesi.Bende vermeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…