2011 Nisan Anneleri

kızlar zeytinyağı doğumdan 20 gün önce vajina dışına sürülecekmiş içine değil..asit barındırdığı için kötü olabilirmiş..dışına sürmekteki amaçta deriyi esnek hale getirmesiymiş..ilkinde duymadım bunda uygulucam
bide yine doğuma 20 gün kala hergün karanfil ve franbuaz-böğürtlen çayı içmeliymişiz..açılmamızı hızlandırır sancıyı azaltırmış

selam güzel anneler
nasılsınız bebişler nasıl?
zaman azaldıkça heyecan basıyoo..

100g şeker yüklemesiinde 2 değer yüksek dedi dr.. sizinde oldumu böyle bi sorununuz?

ohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,

maşallah kalabalığız bugün selam herkese güzel annişler...

Selam canım , dediğin gibi insanın oturtuduğu yerden kalkası gelmiyor..
cnm evet leventte oturuyorum.buluşmadan haberim yok malesef.benim face yok.
ne zaman buluşma?
cnm sen kendini yormazsan bişi olmaz bebişine merak etme.
çok şükür hep oturuyorum ama otur otur sanki bebişte sıkışıyor içerde Ayrıca aysucum erken saatte randevulaşıyoruz sende katıl bize erken kalkarsın aramızdan, ama azıcıkta olsa görüşelim
hiç duymamıştım canım ama eğer doğumu kolaylaştırıyorsa bırak sürmeyi içerim bile

Selam annişkolar...Nasılsınız...

Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi ama annesi ağrılarla uğraşıyor...Kaç günden beri ağrılarım oluyordu normal diye dr. gitmiyordum ama dün mide bulantım çok olunca ve nefes almakta zorlanınca eşimi aradım ve dr. gittik...Dr. ilk oğluma baktı usg ile...Gayet iyiydi tekmeliyordu annesini...Başı aşağıdaydı yine...Adetime göre 31+5 haftalığız ama usg 34+2 çıkıyoruz...Kilomuz 2188 gr ve boyumuz hesaplamama göre 42 cm çıktı...Sonra nst gittik kan ve idrar verdim...Nst önemli bir ağrı çıkmadı...Suyumda azalma varmış bol su içeceksin dedi...Bol kansızlık çıktı demir ilacına devam dedi veee kurtulamadığım idrar yolu enfeksiyonu yine tekrarlamış çok canım sıkıldı...Dr. yatıralım istersen veya da ilaç vereyim dedi...Başta kararsız kaldım ama sonra konuşunca dr. yatırısak bu yazdığım ilaçlara yakın iğne vurulur serumuna karıştırılır başka bişey yapılmaz dedi...Zaten damar yolum bulunmuyor diye ilaçları yazdırdım ve 15 gün sonraya gün verdi çıktım...

cnm eğer cumartesi olursa kesin gelirim.ama pazar eşimde o saatte kalkmaz çok zor.tek gün evde olduğundan dinlenmekte istiyo.ama genede denerim şansımı.

face katıl cnm.. kullanmıyosan face nickinle al bitane grup için..orda daha hızlı görüşüyoruz ya.... inş bende kalabalık olmak isterim ama dediğim gibi didoşta cumartesi çalışıyomuş... nasip ayalıya bilirsek cumartesine çekmeye çalışırız yoksa 2. buluşmamızda inş.. illa 1 defaya mahsus olcak değil ya... haftaya salı pazara gelcem mesela :) orda seninle buluşa biliriz ihihi

geçm,i olsun canım böyle ağrı sancı olupta hastanelere felan gidince orada doktor bırsey derde yatmak zorunda kalırım dıye cok korkuyorum çunkı hastanelerde ne mıkroplar var zaten bunyemız ıyıce zayıfladı mıkroplarla mucadele edecek dermanımız yok o yuzden cok tedırgım oluyorum senınde yatmadıgın ıyı olmus herkesın evınde ıstırahat etmesı en ıyısı

ben içine biliyordum
ohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,
maşallah kalabalığız bugün selam herkese güzel annişler...
Selam tatlım

Selam tatlım , çok geçmiş olsun.. bu idrar yolu enfeksiyonundan çektiğin nedir ayrıca tüm sıkıntılarının sbebi demir eksikliğimiymiş? gerçi herşeye rağmen bebeişinin durumu gayet gzl maşallah sübhanallah

Son düzenleme:
kızlar ben bakım ürünğ olarak komili aldım hem doğal zeytinyağlı fiyatıda çok pahalı diil çevremdekiler tavsiye etti bilginiz olsun ben ıslak mendil dahil 30 tl aldım

Evet canım benim de 2 değerim yüksek çıktı...dahiliyeye gönderdi doktorum o da diyet listesi verdi

evet aynen banada dr dahiliyeye görün dedi ve bend eiyice evham yapmıştım.. hatta hala gitmedim... kontrolumde gidicem nasipse.. 30kg alanları duyuyorum ben 14 kg aldım.. nedr diyet vermesindeki istek anlamadım :)
neler yiyosun ?

selam güzel anneler
nasılsınız bebişler nasıl?
zaman azaldıkça heyecan basıyoo..

100g şeker yüklemesiinde 2 değer yüksek dedi dr.. sizinde oldumu böyle bi sorununuz?

cnm hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın bebişinle?
kaçıncı haftandasın cnm sen?
benimde şekerim yüksek çıktı.gebelik diabeti tanısı kondu.aralık sonundan beri diyetteyim.evde sabah öğle akşam aç ve tok ölçüm yapıyorum her haftada kontrole gidiyorum.sana ne dedi doktorun cnm

Sağolun kızlar...Evde bakacak insanım olmadığından dün hastanede işim bitince anneme geldim...Annemde çalışıyor ama en azından gündüz kardeşim evde...Bende bıktım artık idrar yolu enfeksiyonundan...Dr. her dediğine uyuyorum...Islak bırakmıyorum taharatlanınca...İç çamaşırımı sık değiştiriyorum...Ilık suyla taharatlanıyorum...Günlük ped kullanmıyorum...Sabun gibi şeylereden uzuk tutuyorum ama yinede oluyorum annem artık bünyen kendimi yapıyor acaba diyor...Ağrıların normal dedi dr...İdrar yolu enfeksiyonuda tetikler dedi...

Kızlar ben çıkıyorum...Yatmaya devam...Oturamıyorum artık...Yürürken bile kramplar giriyor artık...Kendinize iyi bakın...Girerim sonra yine...Tabi babamdan pc kalırsa bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…