- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.221
evet canım ya gerçekten zor....masa başındayız gerçe ama insan yine ayaklarını uzatıp yatmak istiyor...
Selam canım , dediğin gibi insanın oturtuduğu yerden kalkası gelmiyor..slm kızlar
kusura bakmayın cvp vermek istediğim çok arkadaşım var ama 11.30 da çrşıya çoktım 13.45 te eve geldim... artık yoruluyorum ağırlaşıyorum son dakikalarda.. ayaklarımı uzttım dinleniyorum ama ekrana bakıyorum sadeceyazmak bile zor geliyo.. herkes iyidir inş...
çok şükür hep oturuyorum ama otur otur sanki bebişte sıkışıyor içerdecnm evet leventte oturuyorum.buluşmadan haberim yok malesef.benim face yok.
ne zaman buluşma?
cnm sen kendini yormazsan bişi olmaz bebişine merak etme.
hiç duymamıştım canım ama eğer doğumu kolaylaştırıyorsa bırak sürmeyi içerim bile
canım allah mukafatını verır ınsallah bu emeklerımızın
cnm eğer cumartesi olursa kesin gelirim.ama pazar eşimde o saatte kalkmaz çok zor.tek gün evde olduğundan dinlenmekte istiyo.ama genede denerim şansımı.
ohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,
maşallah kalabalığız bugün selam herkese güzel annişler...
ohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,
Selam annişkolar...Nasılsınız...
Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi ama annesi ağrılarla uğraşıyor...Kaç günden beri ağrılarım oluyordu normal diye dr. gitmiyordum ama dün mide bulantım çok olunca ve nefes almakta zorlanınca eşimi aradım ve dr. gittik...Dr. ilk oğluma baktı usg ile...Gayet iyiydi tekmeliyordu annesini...Başı aşağıdaydı yine...Adetime göre 31+5 haftalığız ama usg 34+2 çıkıyoruz...Kilomuz 2188 gr ve boyumuz hesaplamama göre 42 cm çıktı...Sonra nst gittik kan ve idrar verdim...Nst önemli bir ağrı çıkmadı...Suyumda azalma varmış bol su içeceksin dedi...Bol kansızlık çıktı demir ilacına devam dedi veee kurtulamadığım idrar yolu enfeksiyonu yine tekrarlamış çok canım sıkıldı...Dr. yatıralım istersen veya da ilaç vereyim dedi...Başta kararsız kaldım ama sonra konuşunca dr. yatırısak bu yazdığım ilaçlara yakın iğne vurulur serumuna karıştırılır başka bişey yapılmaz dedi...Zaten damar yolum bulunmuyor diye ilaçları yazdırdım ve 15 gün sonraya gün verdi çıktım...
selam güzel anneler
nasılsınız bebişler nasıl?
zaman azaldıkça heyecan basıyoo..
100g şeker yüklemesiinde 2 değer yüksek dedi dr.. sizinde oldumu böyle bi sorununuz?
ben içine biliyordumkızlar zeytinyağı doğumdan 20 gün önce vajina dışına sürülecekmiş içine değil..asit barındırdığı için kötü olabilirmiş..dışına sürmekteki amaçta deriyi esnek hale getirmesiymiş..ilkinde duymadım bunda uygulucam
bide yine doğuma 20 gün kala hergün karanfil ve franbuaz-böğürtlen çayı içmeliymişiz..açılmamızı hızlandırır sancıyı azaltırmış
Selam tatlımohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,
Selam tatlım , çok geçmiş olsun.. bu idrar yolu enfeksiyonundan çektiğin nedirSelam annişkolar...Nasılsınız...
Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi ama annesi ağrılarla uğraşıyor...Kaç günden beri ağrılarım oluyordu normal diye dr. gitmiyordum ama dün mide bulantım çok olunca ve nefes almakta zorlanınca eşimi aradım ve dr. gittik...Dr. ilk oğluma baktı usg ile...Gayet iyiydi tekmeliyordu annesini...Başı aşağıdaydı yine...Adetime göre 31+5 haftalığız ama usg 34+2 çıkıyoruz...Kilomuz 2188 gr ve boyumuz hesaplamama göre 42 cm çıktı...Sonra nst gittik kan ve idrar verdim...Nst önemli bir ağrı çıkmadı...Suyumda azalma varmış bol su içeceksin dedi...Bol kansızlık çıktı demir ilacına devam dedi veee kurtulamadığım idrar yolu enfeksiyonu yine tekrarlamış çok canım sıkıldı...Dr. yatıralım istersen veya da ilaç vereyim dedi...Başta kararsız kaldım ama sonra konuşunca dr. yatırısak bu yazdığım ilaçlara yakın iğne vurulur serumuna karıştırılır başka bişey yapılmaz dedi...Zaten damar yolum bulunmuyor diye ilaçları yazdırdım ve 15 gün sonraya gün verdi çıktım...
cnm bende istedim bebeğim kitabı ama henüz gelmedi.diğeride gelir herhalde.
Evet canım benim de 2 değerim yüksek çıktı...dahiliyeye gönderdi doktorum o da diyet listesi verdi
selam güzel anneler
nasılsınız bebişler nasıl?
zaman azaldıkça heyecan basıyoo..
100g şeker yüklemesiinde 2 değer yüksek dedi dr.. sizinde oldumu böyle bi sorununuz?
geçm,i olsun canım böyle ağrı sancı olupta hastanelere felan gidince orada doktor bırsey derde yatmak zorunda kalırım dıye cok korkuyorum çunkı hastanelerde ne mıkroplar var zaten bunyemız ıyıce zayıfladı mıkroplarla mucadele edecek dermanımız yok o yuzden cok tedırgım oluyorum senınde yatmadıgın ıyı olmus herkesın evınde ıstırahat etmesı en ıyısı
ben içine biliyordum
Selam tatlım
Selam tatlım , çok geçmiş olsun.. bu idrar yolu enfeksiyonundan çektiğin nedirayrıca tüm sıkıntılarının sbebi demir eksikliğimiymiş? gerçi herşeye rağmen bebeişinin durumu gayet gzl maşallah sübhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?