2011 Nisan Anneleri

32+5 teyim.. ama bana tanı konmadı sendeki gibii.. dahilliye ye gel dedi henüz gitmedim

Hogeldin canım...çok geçmiş olsun..dikkat et kendine canım

ohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,

maşallah kalabalığız bugün selam herkese güzel annişler...

hoşgeldin cnm.

cnm çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol.idrar yolu enfeksiyonu sancı yapar inşallah biran önce atlatırsın cnm.

cnm kendim açmam ama kuzeninimkinden katılıyım guruba.

32+5 teyim.. ama bana tanı konmadı sendeki gibii.. dahilliye ye gel dedi henüz gitmedim

cnm banada kendi doktorum ve diyetisyenim koydu tanıyı.
sana tavsiyem geç kalma derim.bebek için zararlı şekerin yüksek olması.biran önce git dahiliyeye.

canım mesela tatlı yemicez,pilav,makarna yasak...vücudun ihtiyacı olan şekeri meyvedev alıcaz..bana 1800 kalorilik diyet verdi...ekmek 2 dilim kepek ekmeği yiyorum her öğünde...tabi tamı tamına dikkat edemeyebiliyorum ama genelde de uymaya çalışıyorum...benim bebek 2 hafta önde gidiyor bu şekerden oluyormuş ben şimdiye kadar 9 kilo aldım 33 haftam doldu.

ilk yüklemede öyle bi liste verdi diyetisyen ama ben hala çalışıyorum ve gec çıkıyorum işimden
o llisteyle hamile olmasmada dayanamam... son ay 70kg aldım 1 ay hiç almadım.. benmde kızımın kilolu olduğunu söyledi.. sütlü tatlı yerim sadece..çayda açık ve tek şeker bazen 2 oda çok içmem.. iş yeri yemekleri çok da iii değil zaten..
son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum nasipse.. sıkıyorum kendimi işte

Canım insana doymazmış gibi geliyor ama inan doyuruyor..zamanla alışıyorsun aralarda meyve yoğurt süt ayran falan ye,iç...ama lütfen dikkat et çünkü gerçekten çok önemli...doğumdan sonra bebekte şeker çıkıyormuş benim yengemde oldu yeğenim uzun bir süre kuvözde yattı şeker yüzünden...

merhabalar herkese muhabbete çok katılamıyorum sürekli pc nin başında olamadığım için ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.biraz eski sayfaları okudum bikaç bişey kaldı aklımda, iyi bilirim demiyorum asla ama bende fikir beyan edeyim dedim
öncelikle bebeğin ilk dönemi için bence sebamed ürünleri çok iyi diye düşünüyorum yani bana sağlıklı geliyor en azından ilk zamanlar için sonrası için de komilinin ürünlerini kullanıcam kızım şuan yaklaşık 3yaşında ve komili şampuan kullanıyorum.bebek yağı veya losyonu da doktorların çok önermediği ürünler diye biliyorum bence de en güzeli zeytinyağı...pişik durumunda da en etkilisi bepantene krem ben pekçok ürün ve krem kullandım en etkilisi bepantene oldu şimdiye kadar...
bu gaz meselesinde de ben bazı arkadaşlara katılıyorum pekçok uzman değil narsuyu yada soda su bile verdirmiyor sadece anne sütü konusunda oldukça ısrarlılar işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama ben vermeyi düşünmem...
tabii tüm bunların yanında her bebeğin çok farklı olduğunu ve her duruma farklı tepkiler verdiğini de unutmamak lazım.ah ne zor şu çocuk büyütmek herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz ama herşey miniklerimizin sağlığı için değil mi....annelik zor azizim)

geçmiş olsun tatlım ben de atlatamadım şu idrar yolu enfeksiyonunu bi türlü su içip wcye çıkmaktan başka yolu yok onun.
dikkat et kendine stres yapma maşallah bebişin ilerde kocaman olmuş

annenin dediği gibi bünyeyle ilgili artık bu..herşeyine bu kadar dikkat ediyorsun aartık n'apıcan..Allah şifalar versin tatlım

Merhaba , valla annelik zor zanaat azizim bizde güngün öğreneceğiz bu zanaatı

canım cok gecmıs olsun

kızlar soylemesı ayıp ama benım akıntılarım cok fazlalastı.sapsarı akıntı gelıyo.sureklı camasır degıstırıyorum.suda gelıyor.pıjamam bıle ıslanıyor.sankı altıma yapmısım gıbı.doktorada sormadım hiç.benım gıbı olan varmı varsa ne yapıyosunuz:18:

Hogeldin canım...çok geçmiş olsun..dikkat et kendine canım

geçmiş olsun tatlım ben de atlatamadım şu idrar yolu enfeksiyonunu bi türlü su içip wcye çıkmaktan başka yolu yok onun.
dikkat et kendine stres yapma maşallah bebişin ilerde kocaman olmuş

canım cok gecmıs olsun

Hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim kızlar...

DORTİ aynı sorunu bende yaşadım...Dr. kontrol etti acaba gebelik suyumla ilgilimi yoksa anlamadan idrar kaçırmamı diye...Ozaman akıntım çıkmıştı başka sorun yoktu...İlaç filan vermedi...1 hafta geçincede kaşınmaya başladı bende devlete dr. gittim ona durumumu anlattım fitille krem verdi iyi geldi...Bence dr. görüş bir kontrol etsin...

cnm benimde akıntım var özellikle yürüyünce felan çoğalıyo ama su gelmesi yok bence doktoruna danış cnm en kısa sürede.

kızlar ben bakım ürünğ olarak komili aldım hem doğal zeytinyağlı fiyatıda çok pahalı diil çevremdekiler tavsiye etti bilginiz olsun ben ıslak mendil dahil 30 tl aldım

canım bende sebamedın ürünlerini aldım sebamedın üstüne tanımıyorum hıçbir markayı.unnadoda ındırım vardı oradan aldım kendım set yaptım çantalı olan setlerıde begenmıyorum cunkı .

sendemı facedesın suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…