- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.241
cnm hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın bebişinle?
kaçıncı haftandasın cnm sen?
benimde şekerim yüksek çıktı.gebelik diabeti tanısı kondu.aralık sonundan beri diyetteyim.evde sabah öğle akşam aç ve tok ölçüm yapıyorum her haftada kontrole gidiyorum.sana ne dedi doktorun cnm
Selam annişkolar...Nasılsınız...
Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi ama annesi ağrılarla uğraşıyor...Kaç günden beri ağrılarım oluyordu normal diye dr. gitmiyordum ama dün mide bulantım çok olunca ve nefes almakta zorlanınca eşimi aradım ve dr. gittik...Dr. ilk oğluma baktı usg ile...Gayet iyiydi tekmeliyordu annesini...Başı aşağıdaydı yine...Adetime göre 31+5 haftalığız ama usg 34+2 çıkıyoruz...Kilomuz 2188 gr ve boyumuz hesaplamama göre 42 cm çıktı...Sonra nst gittik kan ve idrar verdim...Nst önemli bir ağrı çıkmadı...Suyumda azalma varmış bol su içeceksin dedi...Bol kansızlık çıktı demir ilacına devam dedi veee kurtulamadığım idrar yolu enfeksiyonu yine tekrarlamış çok canım sıkıldı...Dr. yatıralım istersen veya da ilaç vereyim dedi...Başta kararsız kaldım ama sonra konuşunca dr. yatırısak bu yazdığım ilaçlara yakın iğne vurulur serumuna karıştırılır başka bişey yapılmaz dedi...Zaten damar yolum bulunmuyor diye ilaçları yazdırdım ve 15 gün sonraya gün verdi çıktım...
ohcanimadeysin,tuykuziz,300110,Canikim,minenil,reninozvrn,funmak,esrayagmur+,aysu87,jasenglish,WELCQME,..ERVA..,mervegumus,esteem,umbrella,pofpof,leegorkemm,
maşallah kalabalığız bugün selam herkese güzel annişler...
Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi ama annesi ağrılarla uğraşıyor...Kaç günden beri ağrılarım oluyordu normal diye dr. gitmiyordum ama dün mide bulantım çok olunca ve nefes almakta zorlanınca eşimi aradım ve dr. gittik...Dr. ilk oğluma baktı usg ile...Gayet iyiydi tekmeliyordu annesini...Başı aşağıdaydı yine...Adetime göre 31+5 haftalığız ama usg 34+2 çıkıyoruz...Kilomuz 2188 gr ve boyumuz hesaplamama göre 42 cm çıktı...Sonra nst gittik kan ve idrar verdim...Nst önemli bir ağrı çıkmadı...Suyumda azalma varmış bol su içeceksin dedi...Bol kansızlık çıktı demir ilacına devam dedi veee kurtulamadığım idrar yolu enfeksiyonu yine tekrarlamış çok canım sıkıldı...Dr. yatıralım istersen veya da ilaç vereyim dedi...Başta kararsız kaldım ama sonra konuşunca dr. yatırısak bu yazdığım ilaçlara yakın iğne vurulur serumuna karıştırılır başka bişey yapılmaz dedi...Zaten damar yolum bulunmuyor diye ilaçları yazdırdım ve 15 gün sonraya gün verdi çıktım...
face katıl cnm.. kullanmıyosan face nickinle al bitane grup için..orda daha hızlı görüşüyoruz ya.... inş bende kalabalık olmak isterim ama dediğim gibi didoşta cumartesi çalışıyomuş... nasip ayalıya bilirsek cumartesine çekmeye çalışırız yoksa 2. buluşmamızda inş.. illa 1 defaya mahsus olcak değil ya... haftaya salı pazara gelcem mesela :) orda seninle buluşa biliriz ihihi
32+5 teyim.. ama bana tanı konmadı sendeki gibii.. dahilliye ye gel dedi henüz gitmedim
evet aynen banada dr dahiliyeye görün dedi ve bend eiyice evham yapmıştım.. hatta hala gitmedim... kontrolumde gidicem nasipse.. 30kg alanları duyuyorum ben 14 kg aldım.. nedr diyet vermesindeki istek anlamadım :)
neler yiyosun ?
kızlar cicileermizi gördünzmü?
Kızlar annelik akademisinden kitabım geldi ben önce hamilelik kitabını istemiştim sonrada bebğim kitabını istedim bebğim gelmiş öbürüde gelir mi acaba?
ilk yüklemede öyle bi liste verdi diyetisyen ama ben hala çalışıyorum ve gec çıkıyorum işimden
o llisteyle hamile olmasmada dayanamam... son ay 70kg aldım 1 ay hiç almadım.. benmde kızımın kilolu olduğunu söyledi.. sütlü tatlı yerim sadece..çayda açık ve tek şeker bazen 2 oda çok içmem.. iş yeri yemekleri çok da iii değil zaten..
son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum nasipse.. sıkıyorum kendimi işte
annenin dediği gibi bünyeyle ilgili artık bu..herşeyine bu kadar dikkat ediyorsun aartık n'apıcan..Allah şifalar versin tatlımSağolun kızlar...Evde bakacak insanım olmadığından dün hastanede işim bitince anneme geldim...Annemde çalışıyor ama en azından gündüz kardeşim evde...Bende bıktım artık idrar yolu enfeksiyonundan...Dr. her dediğine uyuyorum...Islak bırakmıyorum taharatlanınca...İç çamaşırımı sık değiştiriyorum...Ilık suyla taharatlanıyorum...Günlük ped kullanmıyorum...Sabun gibi şeylereden uzuk tutuyorum ama yinede oluyorum annem artık bünyen kendimi yapıyor acaba diyor...Ağrıların normal dedi dr...İdrar yolu enfeksiyonuda tetikler dedi...
merhabalar herkese muhabbete çok katılamıyorum sürekli pc nin başında olamadığım için ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.biraz eski sayfaları okudum bikaç bişey kaldı aklımda, iyi bilirim demiyorum asla ama bende fikir beyan edeyim dedim
öncelikle bebeğin ilk dönemi için bence sebamed ürünleri çok iyi diye düşünüyorum yani bana sağlıklı geliyor en azından ilk zamanlar için sonrası için de komilinin ürünlerini kullanıcam kızım şuan yaklaşık 3yaşında ve komili şampuan kullanıyorum.bebek yağı veya losyonu da doktorların çok önermediği ürünler diye biliyorum bence de en güzeli zeytinyağı...pişik durumunda da en etkilisi bepantene krem ben pekçok ürün ve krem kullandım en etkilisi bepantene oldu şimdiye kadar...
bu gaz meselesinde de ben bazı arkadaşlara katılıyorum pekçok uzman değil narsuyu yada soda su bile verdirmiyor sadece anne sütü konusunda oldukça ısrarlılar işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama ben vermeyi düşünmem...
tabii tüm bunların yanında her bebeğin çok farklı olduğunu ve her duruma farklı tepkiler verdiğini de unutmamak lazım.ah ne zor şu çocuk büyütmek herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz ama herşey miniklerimizin sağlığı için değil mi....annelik zor azizim)
Sağolun kızlar...Evde bakacak insanım olmadığından dün hastanede işim bitince anneme geldim...Annemde çalışıyor ama en azından gündüz kardeşim evde...Bende bıktım artık idrar yolu enfeksiyonundan...Dr. her dediğine uyuyorum...Islak bırakmıyorum taharatlanınca...İç çamaşırımı sık değiştiriyorum...Ilık suyla taharatlanıyorum...Günlük ped kullanmıyorum...Sabun gibi şeylereden uzuk tutuyorum ama yinede oluyorum annem artık bünyen kendimi yapıyor acaba diyor...Ağrıların normal dedi dr...İdrar yolu enfeksiyonuda tetikler dedi...
cnm benim kitabımda geldi bugün
Hogeldin canım...çok geçmiş olsun..dikkat et kendine canım
hoşgeldin cnm.
cnm çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol.idrar yolu enfeksiyonu sancı yapar inşallah biran önce atlatırsın cnm.
cnm kendim açmam ama kuzeninimkinden katılıyım guruba.
cnm banada kendi doktorum ve diyetisyenim koydu tanıyı.
sana tavsiyem geç kalma derim.bebek için zararlı şekerin yüksek olması.biran önce git dahiliyeye.
geçmiş olsun tatlım ben de atlatamadım şu idrar yolu enfeksiyonunu bi türlü su içip wcye çıkmaktan başka yolu yok onun.
dikkat et kendine stres yapma maşallah bebişin ilerde kocaman olmuş
annenin dediği gibi bünyeyle ilgili artık bu..herşeyine bu kadar dikkat ediyorsun aartık n'apıcan..Allah şifalar versin tatlım
Merhaba , valla annelik zor zanaat azizimbizde güngün öğreneceğiz bu zanaatı
canım cok gecmıs olsun
kızlar soylemesı ayıp ama benım akıntılarım cok fazlalastı.sapsarı akıntı gelıyo.sureklı camasır degıstırıyorum.suda gelıyor.pıjamam bıle ıslanıyor.sankı altıma yapmısım gıbı.doktorada sormadım hiç.benım gıbı olan varmı varsa ne yapıyosunuz:18:
kızlar soylemesı ayıp ama benım akıntılarım cok fazlalastı.sapsarı akıntı gelıyo.sureklı camasır degıstırıyorum.suda gelıyor.pıjamam bıle ıslanıyor.sankı altıma yapmısım gıbı.doktorada sormadım hiç.benım gıbı olan varmı varsa ne yapıyosunuz:18:
kızlar ben bakım ürünğ olarak komili aldım hem doğal zeytinyağlı fiyatıda çok pahalı diil çevremdekiler tavsiye etti bilginiz olsun ben ıslak mendil dahil 30 tl aldım
Hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim kızlar...
DORTİ aynı sorunu bende yaşadım...Dr. kontrol etti acaba gebelik suyumla ilgilimi yoksa anlamadan idrar kaçırmamı diye...Ozaman akıntım çıkmıştı başka sorun yoktu...İlaç filan vermedi...1 hafta geçincede kaşınmaya başladı bende devlete dr. gittim ona durumumu anlattım fitille krem verdi iyi geldi...Bence dr. görüş bir kontrol etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?