- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.281
tatlım etkinlik iptal olmuş
aysuda gelmek istiyodu ama pazar olmasın diyodu
slm herkese, bende bilgilerimi paylasayim dedim
ben almanyada yasiyorum, burda dogumdan önce ve sonra istersek eve ebe gelebiliyor, hastalik sigortasi masraflarini karsiliyor yani ücretsiz.
bende aradim ebeyi telde görüstük mart ayinin ilk haftasi gelecek insAllah
bana 36+1 oldugunda yani 37. haftada hergün bir hafta boyunca bir fincan ahududu yapragi cayi ic dedi.
38. haftada yine bir hafta boyunca günde 2 fincana cikar, 39. haftada 3 fincan 40. haftaya ulasirsan günde 4 fincan ic dedi.
bu cay rahmi ve kaslarini kuvvetlendirip, dogum sancilarini hafifletip kanamalari azaltiyormus
eczaneden temin edebilirisn dedi, uygulamak isteyenler olursa bir fincana (nescafe fincani) bir tatli kasigi konularak demlenip icilecek arkadaslar..
hergün sabah aksam yarim saat yürü, bir bardak sütünü ihmal etme ve havucta ye dedi.
geldiginde nefes egzersizleri yapacakmisiz doguma hazirlik bakalim, Rabbim yardim etsin hepimize
slm kizlar.wc ye icin uyanmistim.birasdan geri uyuycam.sabahlari baya sinirli oluyorum yaaa esime yoktan yere bagirdim adamcagiz ise gitti simdi.benimde icime batti.suzede bi bakiyim dedim kalkmisken,
Selam annişkolar...Nasılsınız...
Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi ama annesi ağrılarla uğraşıyor...Kaç günden beri ağrılarım oluyordu normal diye dr. gitmiyordum ama dün mide bulantım çok olunca ve nefes almakta zorlanınca eşimi aradım ve dr. gittik...Dr. ilk oğluma baktı usg ile...Gayet iyiydi tekmeliyordu annesini...Başı aşağıdaydı yine...Adetime göre 31+5 haftalığız ama usg 34+2 çıkıyoruz...Kilomuz 2188 gr ve boyumuz hesaplamama göre 42 cm çıktı...Sonra nst gittik kan ve idrar verdim...Nst önemli bir ağrı çıkmadı...Suyumda azalma varmış bol su içeceksin dedi...Bol kansızlık çıktı demir ilacına devam dedi veee kurtulamadığım idrar yolu enfeksiyonu yine tekrarlamış çok canım sıkıldı...Dr. yatıralım istersen veya da ilaç vereyim dedi...Başta kararsız kaldım ama sonra konuşunca dr. yatırısak bu yazdığım ilaçlara yakın iğne vurulur serumuna karıştırılır başka bişey yapılmaz dedi...Zaten damar yolum bulunmuyor diye ilaçları yazdırdım ve 15 gün sonraya gün verdi çıktım...
kızlar odamızın siparişini verdik haftaya gelicek sanırım ama kurulum bize ait çünkü adamların gelmesini bekleyemicez 20-25 gün çok geç.
kızlar odamızın siparişini verdik haftaya gelicek sanırım ama kurulum bize ait çünkü adamların gelmesini bekleyemicez 20-25 gün çok geç.
yok tatlım vallaha face de değildim hatta bugün face hiç girmedimsagol tatlım ıyı olmaya calısıyorum.sen nasılsın.sende facedemısın suan
cnm esra dedi bana.... Bende ok dedim...aysuda gelir ozaman inş... Nisada pazar günü için net bişey dememişti o yüzden...
slm kizlar.wc ye icin uyanmistim.birasdan geri uyuycam.sabahlari baya sinirli oluyorum yaaa esime yoktan yere bagirdim adamcagiz ise gitti simdi.benimde icime batti.suzede bi bakiyim dedim kalkmisken,
Geçmiş olsun,birde bu şekilde hastalıklar daha da ağır geliyor..Maşallah bebişin de baya önde gidiyor..Doğum tarihini etkileyecekmiş mi?
Hoşgeldin.... Güle güle Yat cnm dinlen öyle gel...kocişde anlayış gösterir rahat ol... Hamişiz biz
hayırlı olsun gule gule kullansın bebeın canım
Canım ben sizin mobilyanızı çoook beğendim...Harika...Fiyatı nasıl...
Güle güle sağlıklı kullansın bebişin..
hem face hem burası yetısemıyoruz ayolllll# funmak
# dorti
# aysu87
# WELCQME
# dscopur
# azrasu22
# sueylul
# zeyneplim
# esrayagmur
# HANZADEEM
# mesa+
# BALKUPUM
# landsarc
# mavili34
# 300110
# leegorkemm maşallah kızlar coşmusuz yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?