2011 Nisan Anneleri

kızlar odamızın siparişini verdik haftaya gelicek sanırım ama kurulum bize ait çünkü adamların gelmesini bekleyemicez 20-25 gün çok geç.

slm kizlar.wc ye icin uyanmistim.birasdan geri uyuycam.sabahlari baya sinirli oluyorum yaaa esime yoktan yere bagirdim adamcagiz ise gitti simdi.benimde icime batti.suzede bi bakiyim dedim kalkmisken,

buralarda oyle seyler yok canım.ınsana deger yok zaten.hastanelerde bıle surunduruyolar ınsanı.bız ebelerı gormuyoruz bıle.

slm kizlar.wc ye icin uyanmistim.birasdan geri uyuycam.sabahlari baya sinirli oluyorum yaaa esime yoktan yere bagirdim adamcagiz ise gitti simdi.benimde icime batti.suzede bi bakiyim dedim kalkmisken,

Hoşgeldin.... Güle güle Yat cnm dinlen öyle gel...kocişde anlayış gösterir rahat ol... Hamişiz biz

Geçmiş olsun,birde bu şekilde hastalıklar daha da ağır geliyor..Maşallah bebişin de baya önde gidiyor..Doğum tarihini etkileyecekmiş mi?

sagol tatlım ıyı olmaya calısıyorum.sen nasılsın.sende facedemısın suan
yok tatlım vallaha face de değildim hatta bugün face hiç girmedim
bende iyi sayılırım tatlım çalışıyorum gün sayıyorum ay 4 gün sonra evdeyim inşallahhhhh
cnm esra dedi bana.... Bende ok dedim...aysuda gelir ozaman inş... Nisada pazar günü için net bişey dememişti o yüzden...

iyi olmuş tatlım ya kalabalık olursak daha güzel olur

Geçmiş olsun,birde bu şekilde hastalıklar daha da ağır geliyor..Maşallah bebişin de baya önde gidiyor..Doğum tarihini etkileyecekmiş mi?

Sağol canım...Vallah dr. daha doğumla ilgili konuşmuyor...Adetime göre 20 Nisan usg göre başta 10 Nisan oldu sonra 8 Nisan oldu şimdide 3 Nisan gözüküyor ama içimde bir his Marttın 15 sonra bekle diyor...

# funmak
# dorti
# aysu87
# WELCQME
# dscopur
# azrasu22
# sueylul
# zeyneplim
# esrayagmur
# HANZADEEM
# mesa+
# BALKUPUM
# landsarc
# mavili34
# 300110
# leegorkemm maşallah kızlar coşmusuz yine...

kalk bence canım.yattıkca ınsanın aklını kurtlar kemırıyo.bende oyleym.hele bu aralar cok streslıyım.ıyıkı burası var.ıyıkı sızler varsınız.sıkıntımızı atıyoruz burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…