2011 Nisan Anneleri

selam guzel anneler.nasılsınız
Selam tatlım
geçen bi annişte boyle bir sorundan bahsetmişti o doktora gitmişti suyunun gelmesinden korkarark..yanlış hatırlamıyorsam doktorda su gelse epey bi gelir demişti yani sular seller gibi ..ama sıkıntınız aynı mıdır bence doktora kesin bi danış nolur nolmaz canım

canımbenımde akıntılarım oluyo evet ama su gelmesı gıbı bısey soz konusu degıl bence hemen doktorunla görüş bi telefonun ucundadır hiç değilse için rahat etsin.

kızlar aşağıdaki siteden 10 tl indirim kazandınız diye mail geldi girdim üye oldum çok güzel ayıcıklı bebek battaniyesi aldım pembiş pembiş :76: kargoyla beraber 9.95 e geldi minik el havlusu da hediye verdiler

bedava.com

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkür ederim. Evet biliyorum senin olayını canım. Sen ne güzel kapattın farkı. İnşaallah benim oğluşumda kapatır farkı. Dikkat ediyorum yediklerime. Dinlenmek inşaallah iyi gelir.

akıntı olayı bende de oluyor kızlar kokrmayın her gun hatta gunde 2 kez iççamaşırı değiştirdiğim oluyor normalmiş ama dr ma da sormadım ama sorsam panik yapar diye gerek duymadım
bende alt karında sancı kasıklarda zaman zaman ağrı oluyor 34 . haftdan sonra iyi ce ağırlaşıyorsunuz o yuzen yapacaklarınızı bitirin ben 30 . haftada hzırladım hastane çantamızı bebeğin odasını
hayatımın en hantal ama en mutlu günlerini yaşıyorum

slm herkese, bende bilgilerimi paylasayim dedim
ben almanyada yasiyorum, burda dogumdan önce ve sonra istersek eve ebe gelebiliyor, hastalik sigortasi masraflarini karsiliyor yani ücretsiz.
bende aradim ebeyi telde görüstük mart ayinin ilk haftasi gelecek insAllah
bana 36+1 oldugunda yani 37. haftada hergün bir hafta boyunca bir fincan ahududu yapragi cayi ic dedi.
38. haftada yine bir hafta boyunca günde 2 fincana cikar, 39. haftada 3 fincan 40. haftaya ulasirsan günde 4 fincan ic dedi.
bu cay rahmi ve kaslarini kuvvetlendirip, dogum sancilarini hafifletip kanamalari azaltiyormus
eczaneden temin edebilirisn dedi, uygulamak isteyenler olursa bir fincana (nescafe fincani) bir tatli kasigi konularak demlenip icilecek arkadaslar..
hergün sabah aksam yarim saat yürü, bir bardak sütünü ihmal etme ve havucta ye dedi.
geldiginde nefes egzersizleri yapacakmisiz doguma hazirlik bakalim, Rabbim yardim etsin hepimize

Kızlar face tama iyi hoş... Bire birlerde 3-5 kşi muhappette hızlı... Ama topiğinde yeri başka bea... Aların alışkanlığı..ciciler topiği... Vs olsun..

aynen canım bende oyle.bıktım artık.rahatsız oluyorum akıntıdan.doktorada soylemedım henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…