- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.261
Selam tatlımselam guzel anneler.nasılsınız
geçen bi annişte boyle bir sorundan bahsetmişti o doktora gitmişti suyunun gelmesinden korkarark..yanlış hatırlamıyorsam doktorda su gelse epey bi gelir demişti yani sular seller gibi ..ama sıkıntınız aynı mıdır bence doktora kesin bi danış nolur nolmaz canımkızlar soylemesı ayıp ama benım akıntılarım cok fazlalastı.sapsarı akıntı gelıyo.sureklı camasır degıstırıyorum.suda gelıyor.pıjamam bıle ıslanıyor.sankı altıma yapmısım gıbı.doktorada sormadım hiç.benım gıbı olan varmı varsa ne yapıyosunuz:18:
kızlar soylemesı ayıp ama benım akıntılarım cok fazlalastı.sapsarı akıntı gelıyo.sureklı camasır degıstırıyorum.suda gelıyor.pıjamam bıle ıslanıyor.sankı altıma yapmısım gıbı.doktorada sormadım hiç.benım gıbı olan varmı varsa ne yapıyosunuz:18:
sendemı facedesın suanda
canım ben de sana yazacaktım. hiç canını sıkma. benim de 6.ayımda 10 günlük geriliğim vardı. hem de 2 haftada çıktı bu gerilik. 2 hafta önceki muayenede bişey yoktu, 2 hafta sonra bebişim 10 gün geride çıktı. ama o ay o kadar yoruldumki ve çok stresliydi. doktor hemen 20 günlük rapor yazıyorum sana dedi. 2 hafta dinlendim, işe gitmedim. stres kesinlikle yok zevk alacağın şeyler yap dedi. proteine ağırlık ver dedi. mesela ben hergün yumurta yemiyordum. hergün yemeye başladım halada devam ediyorum. sütü ve eti arttırdım. bir de hergün muz yedim. 2 hafta sonra tekrar gittiğimde fark kapanmıştı. o yüzden boll boll dinlen tatlım. bana doktorun dediği beslenmeden önce dinlenmeye strese dikkat et ama tabi sağlıklı beslenmeyi de ihmal etme. seninki de kapanır o yüzden. hiçç canını sıkma tatlım
bende bu siteden çanta almıştım..Çok memnun kaldığım net alışveriş sitelerinden biridir..kızlar aşağıdaki siteden 10 tl indirim kazandınız diye mail geldi girdim üye oldum çok güzel ayıcıklı bebek battaniyesi aldım pembiş pembiş :76: kargoyla beraber 9.95 e geldi minik el havlusu da hediye verdiler
Bedava.com | Her Alışverişe Bir Bedava!
canımbenımde akıntılarım oluyo evet ama su gelmesı gıbı bısey soz konusu degıl bence hemen doktorunla görüş bi telefonun ucundadır hiç değilse için rahat etsin.
kızlar aşağıdaki siteden 10 tl indirim kazandınız diye mail geldi girdim üye oldum çok güzel ayıcıklı bebek battaniyesi aldım pembiş pembiş :76: kargoyla beraber 9.95 e geldi minik el havlusu da hediye verdiler
bedava.com
bende bu siteden çanta almıştım..Çok memnun kaldığım net alışveriş sitelerinden biridir..
Benim ikiside açık bir ona bir buna bakıyorum...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar zeytinyağı doğumdan 20 gün önce vajina dışına sürülecekmiş içine değil..asit barındırdığı için kötü olabilirmiş..dışına sürmekteki amaçta deriyi esnek hale getirmesiymiş..ilkinde duymadım bunda uygulucam
bide yine doğuma 20 gün kala hergün karanfil ve franbuaz-böğürtlen çayı içmeliymişiz..açılmamızı hızlandırır sancıyı azaltırmış
hosgedlın fıstııkk
Kızlar face tama iyi hoş... Bire birlerde 3-5 kşi muhappette hızlı... Ama topiğinde yeri başka bea... Aların alışkanlığı..ciciler topiği... Vs olsun..
akıntı olayı bende de oluyor kızlar kokrmayın her gun hatta gunde 2 kez iççamaşırı değiştirdiğim oluyor normalmiş ama dr ma da sormadım ama sorsam panik yapar diye gerek duymadım
bende alt karında sancı kasıklarda zaman zaman ağrı oluyor 34 . haftdan sonra iyi ce ağırlaşıyorsunuz o yuzen yapacaklarınızı bitirin ben 30 . haftada hzırladım hastane çantamızı bebeğin odasını
hayatımın en hantal ama en mutlu günlerini yaşıyorum
hoşbuldum kuşummmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?