- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.321
Kızlarrr biz geldik
Sabah çok kötüydüm biliyorsunuz ama siz dedikten sonra sessiz bi odaya geçip sırt üstü yattım 30dk falan.Bebişim hareketlendi çok şükür.Sevincimi bi görseydiniz
Allahım sağ salim hayırlısıyla kavuşmamızı nasip et
Bebişin annesini meraklandırdı mı...Çok yaramaz bu bebişler daha anne karnında bile...Oyun oynuyorlar resmen...Canım öyle hissettiğin zaman sol yanına yat...Dr. bile bunu öneriyor...
Kızlarrr biz geldik
Sabah çok kötüydüm biliyorsunuz ama siz dedikten sonra sessiz bi odaya geçip sırt üstü yattım 30dk falan.Bebişim hareketlendi çok şükür.Sevincimi bi görseydiniz
cnm sanada geçmiş olsun doktora gtmişsin demir ilaçlarını ihmal etme oğluşunada maşallah şu idrar yolu enf. tez zamnda kurtulursn inş.
cnmm şimdi okudum geçmişteyaramaz bebiş artık yeri darda geliyor olabilir cnm benim ki pek rahatsız bugün hareket etsede isteksiz toplanıyor bi tarafa:26:
Yaa canım bazen benimki de öyle bi toplanıyoo ki bi tarafta göbeğim yamuduk yumuduk bir hal alıyor.Ve doğrulamıyorum acayip baskı yapıyor.Bugün de korkuttu beni yaramaz
Valla dua ediyorum sürekli Allahım hayırlısıyla tamamına erdir diye inş cümlemizi...Sona yaklaşıyoruz artık
NİSA86
Mrb canım naber?:79::79::80::80::81::81:
ayy inş. canım bende dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alalım diye artık ağırlaşıyoruz zor geliyor sen izne çıktın mı bu arada zorlar bide okul
merhaba cnm iyilik geçmişe baktım bitiremedm valla sen nasılsın bol bol dinleniyorsun dimibenimde son 4 gün kaldı izne çok yoruldum bugün karnım sepsert magnezyum içtim bir tane
ayy inş. canım bende dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alalım diye artık ağırlaşıyoruz zor geliyor sen izne çıktın mı bu arada zorlar bide okul
hafCanım bende bugünden itibaren evdeyim dinlenicez bundan sonra bol bol. Seninde iznine çok az kalmış. Bol bol dinlenirsin artık. Benim doktorum nedense bana magnezyum yazmadı. İhtiyaç olunca mı yazıyorlar acaba?
Canım haftaya başlıyor iznim ama bugün de gitmedim izinliydim.Gerçekten artık herşey çok zor geliyor.Bi de izin yaklaştıkça herhalde okul da sıkıcı gelmeye başladı zaten akşam eve kendimi zor atıyorum yemekten sonra da sızıp kalıyorum...Hoş bebişler doğunca daha da zor ama annelik işte katlanacağız artık
Kızlarrr biz geldik
Geçekten zor bence yaaa bütün doğum yapmış arkadaşlarım bazen alıp göbeğime tekrar koyasım var diyorlarvalla haklısın cnm zor ayy bide ben 3 tane diyordum şimdiden eşime bir tanede yetr dyrmdoğunca ne olacak acabauykusuz geceler ama kokusu yeter
ayyy iyi hadi çok sevindim,benim kızın huyu bii garip,sabah 6-6.30 gibi acıktığı için uyandırıyo,karnımızı doyurunca saat 11 e kadar tık yok,saat 11 oldumu ben uyandım demek için kıpırdayıp duruyo,anası kılıklı cins bişi olcak benım kız da
Selam kızlar ne var ne yok? Biz iyiyiz çok şükür.
Bugün annemle çarşıya çıktık hazır o burdayken.Gecelik ve pijama aldık sonunda, nihayet içime sinen birşeyler buldum. Emzirme sütyeni baktım ama almadım henüz.Ordaki bayan, normal bedeninizden 2 beden büyük vericez öyle satıyoruz dedi, siz de öyle mi aldınız?
Şimdi bebişin arabası kaldı, bebek şekerleri var, biberon falan da almadım, eksikler bitmedi daha.
Ay ne dicem size.Eşim göreve Çin'e gitti, bugün alışveriş yapmış biraz.Oğlumuza minik çinli kostümü almış çok komik diyo ya çok merak ettim nasıl şirin olacak :)))
Ben azcık entrika dolu dizimi izleyeyim başlamıştır.Muhteşem Yüzyıl hee heee
Grş kızlar
Selam kızlar ne var ne yok? Biz iyiyiz çok şükür.
Bugün annemle çarşıya çıktık hazır o burdayken.Gecelik ve pijama aldık sonunda, nihayet içime sinen birşeyler buldum. Emzirme sütyeni baktım ama almadım henüz.Ordaki bayan, normal bedeninizden 2 beden büyük vericez öyle satıyoruz dedi, siz de öyle mi aldınız?
Şimdi bebişin arabası kaldı, bebek şekerleri var, biberon falan da almadım, eksikler bitmedi daha.
Ay ne dicem size.Eşim göreve Çin'e gitti, bugün alışveriş yapmış biraz.Oğlumuza minik çinli kostümü almış çok komik diyo ya çok merak ettim nasıl şirin olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?