- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.301
Sağol canım...Vallah dr. daha doğumla ilgili konuşmuyor...Adetime göre 20 Nisan usg göre başta 10 Nisan oldu sonra 8 Nisan oldu şimdide 3 Nisan gözüküyor ama içimde bir his Marttın 15 sonra bekle diyor...
hem face hem burası yetısemıyoruz ayolllll
buralarda oyle seyler yok canım.ınsana deger yok zaten.hastanelerde bıle surunduruyolar ınsanı.bız ebelerı gormuyoruz bıle.
Mayıs annelerinden doğum yapan varmış,okuyorum ama bulamıyorum..Kaçıncı haftada yapmış,bebek nasılmış bilen var mı kızlar?
Mayıs annelerinden doğum yapan varmış,okuyorum ama bulamıyorum..Kaçıncı haftada yapmış,bebek nasılmış bilen var mı kızlar?
aaaa kim doğum yapmış?orda sürekli yatan bi kız vardı omu acaba?
Esra canımerva senın adın neydı
hoşgeldin ama bir görünüp kayboluyorsunben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
not aldım hepsini ..teşekkürler paylaşım içinslm herkese, bende bilgilerimi paylasayim dedim
ben almanyada yasiyorum, burda dogumdan önce ve sonra istersek eve ebe gelebiliyor, hastalik sigortasi masraflarini karsiliyor yani ücretsiz.
bende aradim ebeyi telde görüstük mart ayinin ilk haftasi gelecek insAllah
bana 36+1 oldugunda yani 37. haftada hergün bir hafta boyunca bir fincan ahududu yapragi cayi ic dedi.
38. haftada yine bir hafta boyunca günde 2 fincana cikar, 39. haftada 3 fincan 40. haftaya ulasirsan günde 4 fincan ic dedi.
bu cay rahmi ve kaslarini kuvvetlendirip, dogum sancilarini hafifletip kanamalari azaltiyormus
eczaneden temin edebilirisn dedi, uygulamak isteyenler olursa bir fincana (nescafe fincani) bir tatli kasigi konularak demlenip icilecek arkadaslar..
hergün sabah aksam yarim saat yürü, bir bardak sütünü ihmal etme ve havucta ye dedi.
geldiginde nefes egzersizleri yapacakmisiz doguma hazirlik bakalim, Rabbim yardim etsin hepimize
özlemdı o.evet o olabılır
aaaa kim doğum yapmış?orda sürekli yatan bi kız vardı omu acaba?
AAA niye oyle olmuşki..bi bilgisi olan varmı
kızlar faceyede yazdım burayada yazmak ıstedım.benım ılk dogumdan bır gun once doktor kontrolum vardı.doktor karnıma oyle bastırdıkı mahvolmustum yani.eve gıder gıtmez sancım basladı hafıften.kıloduma baktım ve sarı kanlı bır akıntı gelmıstıçmeger nişanmış o.hemen doktoru aradık ve hastaneye cagırdı doktor.ertesı gunde bebegım geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?