- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.341
bende 2 beden büyük mü alayım diye çok kararsız kalmıştım, ama bir beden büyük aldım çok da güzel oldu, süt de dolsa yer var çünkü penye :) bu arada ayıptır sorması gecelik ve pijamayı kaça aldın. ben bugün sordum begenmiştim -sadece gecelik+sabahlık 130- çok geldi gözüme, pijaması da olsaydı alırdım- başka yerlerede bakçam artık. senin kaç tuttu?
güle güle kullan canım nerden aldın?bende yarın cıkcam kızılaya belki
offf offff içim sıkılıyoorrr sinirlerim laçkaaaa
offf offff içim sıkılıyoorrr sinirlerim laçkaaaa
hayırdır şekerim?
içimde volkanlar patlıyor resmenbenim hormonlar tavan yaptı sanırım.
iyi geceler kızlar,eşim bu gece nöbetçi,az önce aradı yarın seni istersen bursaya bırakayım,bi daha benim işlerim yoğunlaşıyo geç kalmış olmayalım dedi,çünkü bursada hastane ve dr araştırmam lazım kızımın hastalığı için zaten belliydi gidiceğimiz bu hafta ama çok kötü oldumen azından bu gece kocama sarılıp yatmak isterdim bu gece bu evdeki son günüm,bi daha geldiğimde inşallah kızım kucağımda olacak hem ağlıyorum hem yazıyorum acayip oldum yaaa,neyse ben gidip bavulumu hazırlamaya devam ediyim,ara ara gelirim yine
nereye neden gidiorsn neden evine gelmeyeceksin ben anlamadım canım ya
canım eşim ve ben bursalıyız ama kocaelide oturuyoruz suan eşimin işi nedeniyle,doğum için bursaya ailemin yanına gdicem,çünkü ne kadar hastanede kalcagı belli değil bebeğin bu yüzden burda yalnız olmaktansa ailelerin yanında olmak daha iyi diye düşündük,artık son ayda oldugum için bi an önce gitmem lazım diye yarın bırakıcak beni ama içim bi garip oldu yinede
canım eşim ve ben bursalıyız ama kocaelide oturuyoruz suan eşimin işi nedeniyle,doğum için bursaya ailemin yanına gdicem,çünkü ne kadar hastanede kalcagı belli değil bebeğin bu yüzden burda yalnız olmaktansa ailelerin yanında olmak daha iyi diye düşündük,artık son ayda oldugum için bi an önce gitmem lazım diye yarın bırakıcak beni ama içim bi garip oldu yinede
selam kızlaar,biz geldikkk :92:
gece gece pek girmezdik bugn esti böylee..
Hoşgeldin
Nasıl güzel miydi film?
çok güzeldii yaa,birde ankarayı özletti ki sormaa..
film hiç bitmesin istedim,sonunda ağlasam da,çok güzel filmdi..
ben çıkıyorum ablacım,sana da diğer kızlara da iyi geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?