2011 Nisan Anneleri

Ay o zaman iyi ki sütyeni almamışım.Ben de mi 1 beden büyük alsam acaba? Yada sorarım değiştiriliyorsa değiştiririm yada orda denerim.
Ya sorma canım gerçekten çok pahalı.Ben de bir gecelik sabahlık takımına 116 tl verdim Normalde o kadar vermezdim ama çook beğendim, o kadar yer gezdim ama onun kadar içime sinen olmadı.Aklım kalacaktı almasaydım.Bir de pijama takım aldım ama onun sabahlığı yok.O da kom marka, indirimde 37 tl ye düşmüş,onun fiyatı uygun geldi, markası da iyi sonuçta,onu da annem hediye aldı bana :)

güle güle kullan canım nerden aldın?bende yarın cıkcam kızılaya belki

Canım ykm den aldım ben.Ama her yere baktım kızılayda.O izmir caddesindeki iç çamaşırcılara falan.Çeşit var da pek içime sinen olmadı yada bedeni uymadı.Hepsi diyoki 15-20 güne yenileri gelecek, ben de dedim Allah Allah doğurmanın sezonu mu var acaba :)) İnşallah sen de içine sinen birşey bulursun.

iyi akşamlar cicişler herkes iyidir inşallah ben hiiç iyi değilim sinir oldum ya doktorum bu gün için gel demişti 3 hafta önce ama kadın bir hafta yokmuş bende çok heyecanlanmıştım acaba kaç kilo oldu diye malesef nasip değilmiş napalım haftaya kaldı artık

iyi geceler kızlar,eşim bu gece nöbetçi,az önce aradı yarın seni istersen bursaya bırakayım,bi daha benim işlerim yoğunlaşıyo geç kalmış olmayalım dedi,çünkü bursada hastane ve dr araştırmam lazım kızımın hastalığı için zaten belliydi gidiceğimiz bu hafta ama çok kötü oldum en azından bu gece kocama sarılıp yatmak isterdim bu gece bu evdeki son günüm,bi daha geldiğimde inşallah kızım kucağımda olacak hem ağlıyorum hem yazıyorum acayip oldum yaaa,neyse ben gidip bavulumu hazırlamaya devam ediyim,ara ara gelirim yine

nereye neden gidiorsn neden evine gelmeyeceksin ben anlamadım canım ya

nereye neden gidiorsn neden evine gelmeyeceksin ben anlamadım canım ya

canım eşim ve ben bursalıyız ama kocaelide oturuyoruz suan eşimin işi nedeniyle,doğum için bursaya ailemin yanına gdicem,çünkü ne kadar hastanede kalcagı belli değil bebeğin bu yüzden burda yalnız olmaktansa ailelerin yanında olmak daha iyi diye düşündük,artık son ayda oldugum için bi an önce gitmem lazım diye yarın bırakıcak beni ama içim bi garip oldu yinede

Ayyy canım kıyamam sana şuan ki psikolojini çok iyi anlıyorum. Benimde eşim doğuma 1 hafta kala askere gidecek ve bende yalnız kalacağım dört duvar arasında ne kadar alt katta eşimin ailesi olsada eşim gibi olmaz. Üzülmemeye çalış bak bebiş etkileniyor senden. Sen üzülünce oda üzülür

Kıyamam ya zaten az kaldı doğuma,hem birilerinin yanında seninle ilgilenen birilerinin olması çok güzel..Sadece bebeğini düşün ve evine bebişinle geldiğini düşün..Sen üzülünce o da üzülüyor..Farzet ki tatile gidiyorsun..Ağlaya ağlaya gitme lütfen..Güzel düşünelim güzel olsun..Sağlıkla git,bebişinle sağlıkla gel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…