2011 Nisan Anneleri

Face beni sinir etti,bir şey paylaşayım dedim,ikidir yazıyorum paylaşıyorum çıkıyor..Tekrar geri dönüyorum yazı yok oluyor Heyecanımda kalmadı zaten

merhaba annelegecmıse bakamadım. Yenı havadısler var mı? umarım herkes ıyıdır, bebişlerin keyfı yerindedır. Bir şey sormak ıstıyorum aranızda 30. haftadan sonra 4boyutlu usg ye gıren var mı?

çok sevindim cnm haberini alınca...günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo minimum..artık biraz daha sakin olmalıyız..bidaha üzme kendini ve bebişini...dinlenmiş demekki annesi senin minikin...
gözümde canlandırdım..oy oy Ne şirin bişey olur ya....sağlıkla gelsin yeğenimiz de cicilerini giydirir facede paylaşırız ancak napalım
hala park yatakmı karyola mı almalıyım bilemiyorum?? Deneyimli anneler son kararı vermeme yardımcı olur musunuz? Delircem...
cnm kesinlikle park yatak derim...
cnm önceden randevu almıyomusun.... üzüldüm senin adına çok sinir bozucu bi durum
cnm benim bi anda gitme fikri tabi sarstı seni... Ama hayırlı bi iş için gidiyosun inş bebişinle evine geliceksin.. Ailenin yanında ama tabi ben eşimden ayrı kalcamı bilsem banada dokunur... üzmemeye çalış kendini... Senin orda yeterli hast. Yokmu.. Annen falan gelirdi yanına öyle olmuyomu...
merhaba annelegecmıse bakamadım. Yenı havadısler var mı? Umarım herkes ıyıdır, bebişlerin keyfı yerindedır. Bir şey sormak ıstıyorum aranızda 30. Haftadan sonra 4boyutlu usg ye gıren var mı?
cnm 4 boyutlu derken detaylı olan değil dimi ben 4 boyutlu görüyorum her gittiğimde ama...neden cnm?

benım dr umda 4 boyutlu yok. Ben de anı kalsın dıe bırde 4 boyutlu gormek ıstıyorum. bugun burda bı hastaneyı aradım 4boyutlu 28-30 hatalar arsında olur, siz gec kaldınız dedı. Sınır oldum!

Bugün çarşıya gittim geldim yorulmuşum baa..dinlendim vs ama canım çok sıkıldı.... Eşimin yanına gitmek istedim 10 gibi gelirim dediği için beklemek sıkar dedim...6.15 gibi amcaoğlu eşimin yanına gidiyodu ümraniyeye bende onunla gittim..kokoş kokoş giyindim... O yorgun halimle Kuşum ağrıyo ama ben deli hiç kendimi dinlermiyim... Anca 11 de eve geldik bişeyler yedik dışarda..iyi oldu ama yoksa çok darlanırdım..yarın 13.40 ta randevumuz var çok merak ediyorum yvrumu.... Inş karın boşluğundaki açıklık 5 mm in üstüne çıkmamıştır...yada azalmıştır...harici şükür çok iyiyiz..bu risk değil sorun oluşturmuyo ama yinede tedirgin oluyo insan.. Dua edin kızlar... Bende kilo almamış olim Ama 1 kilo alırım diyorum minik kaçamaklar yüzünden

benım dr umda 4 boyutlu yok. Ben de anı kalsın dıe bırde 4 boyutlu gormek ıstıyorum. Bugun burda bı hastaneyı aradım 4boyutlu 28-30 hatalar arsında olur, siz gec kaldınız dedı. Sınır oldum!

ne alaka cnm....benim oğlanın resmi 4 boyutlu cnm.. Doktor bi tuşla çevirdikçe sağ sol profilini vs bile görüyoruz...demek ugs mak. Yeterli değil.. Yoksa 4 boyutlu çekim 10 hft da başladı bizim... Sırf gönlümüz olsun die..yoksa erken bi zaman..

Kızlar kk da mayıs annelerinden doğum yapan yok... Nisan annelerinden deniz arkadaşımızın mayısta enne olmayı bekleyen arkadaşı erken doğum yaptığı için dua istemiş ve konu açmış...oda mayıs annelerinde paylaşmış... Herkes baya ilgilendi bu konuyla malum insan tedirgin oluyo... Ama dua etmek ve teslimiyetten başka çaremiz yok..rabbim tüm bebiş ve annişlere ve tabiki 2-3-4-5-6 ıncı çocuklar içinde babalara bol bol Sağlık versin..

evet benimde sonradan aklııma geldi kk de her gıottıgınde 4 boyutlu bakılanlar var dıye. baska bır yere sorayım barı. ayrıntılı ile mı karıstırdı acaba? o kadar da anlattım sadece gormek ıstıyorum dedim. göremezsem içimde kalır wallaa!!

Maşallah sen gezerken ayakta doğuracaksın bu gidişle İyi haberlerle gel doktordan canım..İnşallah 5 mm de kapamıştır..Kiloyuda sorun etme,1-2 kilo zaten normal..Arkadaşım 17 kilo almıştı,aralık 31 de doğum yaptı,bütün kilosu gitmiş..Vallahi ben bütün hamile bayanlara dua ediyorum zaten..Haydi canım güzel haberlerle gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…