- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.361
çiçeklerin için teşekkürler:79::80::81:
çok sevindim cnm haberini alınca...günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo minimum..artık biraz daha sakin olmalıyız..bidaha üzme kendini ve bebişini...dinlenmiş demekki annesi senin minikin...kızlarrr biz geldik
Sabah çok kötüydüm biliyorsunuz ama siz dedikten sonra sessiz bi odaya geçip sırt üstü yattım 30dk falan.bebişim hareketlendi çok şükür.sevincimi bi görseydiniz
Allahım sağ salim hayırlısıyla kavuşmamızı nasip et
gözümde canlandırdım..oy oyselam kızlar ne var ne yok? Biz iyiyiz çok şükür.
Bugün annemle çarşıya çıktık hazır o burdayken.gecelik ve pijama aldık sonunda, nihayet içime sinen birşeyler buldum. Emzirme sütyeni baktım ama almadım henüz.ordaki bayan, normal bedeninizden 2 beden büyük vericez öyle satıyoruz dedi, siz de öyle mi aldınız?
şimdi bebişin arabası kaldı, bebek şekerleri var, biberon falan da almadım, eksikler bitmedi daha.
Ay ne dicem size.eşim göreve çin'e gitti, bugün alışveriş yapmış biraz.oğlumuza minik çinli kostümü almış çok komik diyo ya çok merak ettim nasıl şirin olacak :)))
cnm kesinlikle park yatak derim...hala park yatakmı karyola mı almalıyım bilemiyorum?? Deneyimli anneler son kararı vermeme yardımcı olur musunuz? Delircem...
cnm önceden randevu almıyomusun.... üzüldüm senin adına çok sinir bozucu bi durumiyi akşamlar cicişlerHerkes iyidir inşallah Ben hiiç iyi değilim sinir oldum ya doktorum bu gün için gel demişti 3 hafta önce ama kadın bir hafta yokmuş bende çok heyecanlanmıştım acaba kaç kilo oldu diye malesef nasip değilmiş napalım haftaya kaldı artık
cnm benim bi anda gitme fikri tabi sarstı seni... Ama hayırlı bi iş için gidiyosun inş bebişinle evine geliceksin.. Ailenin yanında ama tabi ben eşimden ayrı kalcamı bilsem banada dokunur... üzmemeye çalış kendini... Senin orda yeterli hast. Yokmu.. Annen falan gelirdi yanına öyle olmuyomu...iyi geceler kızlar,eşim bu gece nöbetçi,az önce aradı yarın seni istersen bursaya bırakayım,bi daha benim işlerim yoğunlaşıyo geç kalmış olmayalım dedi,çünkü bursada hastane ve dr araştırmam lazım kızımın hastalığı için zaten belliydi gidiceğimiz bu hafta ama çok kötü oldumEn azından bu gece kocama sarılıp yatmak isterdim Bu gece bu evdeki son günüm,bi daha geldiğimde inşallah kızım kucağımda olacak Hem ağlıyorum hem yazıyorum acayip oldum yaaa,neyse ben gidip bavulumu hazırlamaya devam ediyim,ara ara gelirim yine
cnm 4 boyutlu derken detaylı olan değil dimi ben 4 boyutlu görüyorum her gittiğimde ama...neden cnm?merhaba annelegecmıse bakamadım. Yenı havadısler var mı? Umarım herkes ıyıdır, bebişlerin keyfı yerindedır. Bir şey sormak ıstıyorum aranızda 30. Haftadan sonra 4boyutlu usg ye gıren var mı?
benım dr umda 4 boyutlu yok. Ben de anı kalsın dıe bırde 4 boyutlu gormek ıstıyorum. Bugun burda bı hastaneyı aradım 4boyutlu 28-30 hatalar arsında olur, siz gec kaldınız dedı. Sınır oldum!
ne alaka cnm....benim oğlanın resmi 4 boyutlu cnm.. Doktor bi tuşla çevirdikçe sağ sol profilini vs bile görüyoruz...demek ugs mak. Yeterli değil.. Yoksa 4 boyutlu çekim 10 hft da başladı bizim... Sırf gönlümüz olsun die..yoksa erken bi zaman..
herkese iyi geceler!!
Bugün çarşıya gittim geldim yorulmuşum baa..dinlendim vs ama canım çok sıkıldı.... Eşimin yanına gitmek istedim 10 gibi gelirim dediği için beklemek sıkar dedim...6.15 gibi amcaoğlu eşimin yanına gidiyodu ümraniyeye bende onunla gittim..kokoş kokoş giyindim... O yorgun halimleKuşum ağrıyo ama ben deli hiç kendimi dinlermiyim... Anca 11 de eve geldik bişeyler yedik dışarda..iyi oldu ama yoksa çok darlanırdım..yarın 13.40 ta randevumuz var çok merak ediyorum yvrumu.... Inş karın boşluğundaki açıklık 5 mm in üstüne çıkmamıştır...yada azalmıştır...harici şükür çok iyiyiz..bu risk değil sorun oluşturmuyo ama yinede tedirgin oluyo insan.. Dua edin kızlar... Bende kilo almamış olim Ama 1 kilo alırım diyorum minik kaçamaklar yüzünden
günydın hanımlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?