2011 Nisan Anneleri

Canım gülenhepgül sanırım ayrıntılı ultrason istedi,o yüzden öyle söylemiş olabilirler:44:

kızlar mayıs annelerınde dogum yapan olmamıs.bende dun ordakı arkadasıma sordum oda sasırdı.kızcagızda kendı facedekı gruplarına yazmıs aramızda dogum yapanmı oldu dıye.hay allah rezıl oldum tabı bende bu urumda.kzızda bosuna telaslandırdım.

Mayıs annelerinden biri doğum yapmış diye sueylül söylemişti....ben de acayip korkmuştum:26:nerdesin su eylülllll???

Günaydın annecikler....

içimde volkanlar patlıyor resmenbenim hormonlar tavan yaptı sanırım.

Canım benim bunlar çok normal biliyorsun.Hormonlardan de geç git.Nasılsa geçecek bu günler.İnsanın elinde olmuyor tabi, zaman zaman hep yaşıyoruz ama elden ne gelir.Üzme canını...

Cnm üzülme bak sonuçta ailenin yanına gidiyorsun ve güzel birşey için gidiyorsun.Dediğin gibi döndüğünde inşallah bebişin kucağında olacak.Güzel şeyler bunlar.İnşallah bebişin de sağlığına kavuşacak tamamen.Herşey çok güzel olacak inanıyorum ben.Dua et bol bol...

Gez bakalım esracık gez :) Hayırlı haberlerle dön inşallah doktordan...

cnm buugn dr a nst için gittiğimde söyledim fitil verdi enfeksiyon olur falan önkem alalım dedi

Ben de fitil kullanmıştım enfeksiyon için ama sanırım işe yaramadı, hala akıntım var

sağol cnm..inş güzel haberlerde gelirim... artık gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum... hareketlerim kısıtlandı..aman gezerlim cnm iyidie hereket
Canım gülenhepgül sanırım ayrıntılı ultrason istedi,o yüzden öyle söylemiş olabilirler:44:

yok cnm o 4 boyutlu demek istedi doktotar detaylı anladı sanırım...o bebişinin yüzünü görmek istemiş... daha net..

günaydın erkenci anneler.... geçmişe göz atmadınız sanırım o kadar yazdım geçmişte yoksa mayıs annelernden doğuran olmadığını benden öğrenmiş olurdunuz

günaydın kızlr gecmişi okuyup geldim epey birikmiş
magnezyumdan behsetmişsiniz ben de dr ma sırt agrılarımdan bahsettim kemiklerin zayflıyor dayanamycak hale gelirsen magnezyum alabilirsin ama cokta tavsiye etmiyorum beslenmene dikkat et dedi.. zararı ne acaba:26:

bakınız şekil 2-a

cnm benim doktorum 12 haftamdan beri kullanmamı istedi..rahim kasılmalarım için... sürekli olan değil tedirgin gördü beni ve verdi... o olmadı sabah akşam sade maden suyu iç dedi... bende o şekilde devam ettim... bence çok zararlı olduğunu düşünmüyorum... çünkü benim doktor pek pimpirikli diş bile çektrmiyo..riske hiç girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…