- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.381
ne alaka cnm....benim oğlanın resmi 4 boyutlu cnm.. Doktor bi tuşla çevirdikçe sağ sol profilini vs bile görüyoruz...demek ugs mak. Yeterli değil.. Yoksa 4 boyutlu çekim 10 hft da başladı bizim... Sırf gönlümüz olsun die..yoksa erken bi zaman..
Günaydın canım...iyiyiz çok şükür sen nasılsın??
bizde iyiyiz çok şükür gene işteyiz çalışıyoruz allah gücümüzü bol versin
kızlar mayıs annelerınde dogum yapan olmamıs.bende dun ordakı arkadasıma sordum oda sasırdı.kızcagızda kendı facedekı gruplarına yazmıs aramızda dogum yapanmı oldu dıye.hay allah rezıl oldum tabı bende bu urumda.kzızda bosuna telaslandırdım.
aynen canım bende oyle.bıktım artık.rahatsız oluyorum akıntıdan.doktorada soylemedım henuz.
cnm buugn dr a nst için gittiğimde söyledim fitil verdi enfeksiyon olur falan önkem alalım dedi
içimde volkanlar patlıyor resmenbenim hormonlar tavan yaptı sanırım.
canım eşim ve ben bursalıyız ama kocaelide oturuyoruz suan eşimin işi nedeniyle,doğum için bursaya ailemin yanına gdicem,çünkü ne kadar hastanede kalcagı belli değil bebeğin bu yüzden burda yalnız olmaktansa ailelerin yanında olmak daha iyi diye düşündük,artık son ayda oldugum için bi an önce gitmem lazım diye yarın bırakıcak beni ama içim bi garip oldu yinede
Bugün çarşıya gittim geldim yorulmuşum baa..dinlendim vs ama canım çok sıkıldı.... Eşimin yanına gitmek istedim 10 gibi gelirim dediği için beklemek sıkar dedim...6.15 gibi amcaoğlu eşimin yanına gidiyodu ümraniyeye bende onunla gittim..kokoş kokoş giyindim... O yorgun halimleKuşum ağrıyo ama ben deli hiç kendimi dinlermiyim... Anca 11 de eve geldik bişeyler yedik dışarda..iyi oldu ama yoksa çok darlanırdım..yarın 13.40 ta randevumuz var çok merak ediyorum yvrumu.... Inş karın boşluğundaki açıklık 5 mm in üstüne çıkmamıştır...yada azalmıştır...harici şükür çok iyiyiz..bu risk değil sorun oluşturmuyo ama yinede tedirgin oluyo insan.. Dua edin kızlar... Bende kilo almamış olim Ama 1 kilo alırım diyorum minik kaçamaklar yüzünden
cnm buugn dr a nst için gittiğimde söyledim fitil verdi enfeksiyon olur falan önkem alalım dedi
sağol cnm..inş güzel haberlerde gelirim... artık gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum... hareketlerim kısıtlandı..aman gezerlim cnm iyidie hereketMaşallah sen gezerken ayakta doğuracaksın bu gidişleİyi haberlerle gel doktordan canım..İnşallah 5 mm de kapamıştır..Kiloyuda sorun etme,1-2 kilo zaten normal..Arkadaşım 17 kilo almıştı,aralık 31 de doğum yaptı,bütün kilosu gitmiş..Vallahi ben bütün hamile bayanlara dua ediyorum zaten..Haydi canım güzel haberlerle gel...
Canım gülenhepgül sanırım ayrıntılı ultrason istedi,o yüzden öyle söylemiş olabilirler:44:
Kızlar kk da mayıs annelerinden doğum yapan yok... Nisan annelerinden deniz arkadaşımızın mayısta enne olmayı bekleyen arkadaşı erken doğum yaptığı için dua istemiş ve konu açmış...oda mayıs annelerinde paylaşmış... Herkes baya ilgilendi bu konuyla malum insan tedirgin oluyo... Ama dua etmek ve teslimiyetten başka çaremiz yok..rabbim tüm bebiş ve annişlere ve tabiki 2-3-4-5-6 ıncı çocuklar içinde babalara bol bolSağlık versin..
günaydın kızlr gecmişi okuyup geldim epey birikmiş
magnezyumdan behsetmişsiniz ben de dr ma sırt agrılarımdan bahsettim kemiklerin zayflıyor dayanamycak hale gelirsen magnezyum alabilirsin ama cokta tavsiye etmiyorum beslenmene dikkat et dedi.. zararı ne acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?