2011 Nisan Anneleri

günaydın annelerrrr :))) nasılsınızz.... magnezyumu doktorun neden tavsiye etmedi acaba ??? geçen gün karnımın içi acıyordu...sanki mekik çekmişimde kasılmışım gidi.. doktorumu radım erken kasılmaların başlamış olabilir gel bakalım dedi... gittim tabi ben sakin sakin çalışırken laf olsun diye sormuştum bu cevaptan sonra bir telaş ben hastaneye koştum... nst ye girdim.. at koşturur gibi nasıl atıyordu bebişimin kalbi... arada tekmeleri pat pattt diye ses çıkartıyordu :)))) kasılma değil kramplardan olmuş meğer ve magnezyum verdi... şimdi zararlımıdır içmesem mi ??? of offff... şu 6 haftada geçsede doğurup rahatlasak :)))

günaydın canımmcanım benim dr.da magnezyum vermedi ama seninki gerek görmüş demekki...bence dr.dinle o daha iyi bilir...

bencde vakit gecsin artık
zararlı olduğunu sanmıyorum aslında bende canım cünkü burdaki ark.coğu kullanıyor..
gecmiş olsun bu arada kramp mı giriyormus??

kızlar bır saattır cok kotu adet agrısı cekıyorum.bobreklerımdede agrılar var.basbayagı adet olacakmısım gıbı sancılar gelıyo.normalmıdır kızlar.korkmaya basladım:18:

Su eylül mayıs annelerinden kimse doğum yapmamış mayıs topiğinden bi kız gelip acıklama yaptı

kk ya uye olmayan ve mayista dogum yapicak olan birisi erken dogum yapmis.onun yerinede arkadasi yazmis dua edin diye.ewet canim olsun sonucta mayista dogumu ve erken dogurmus.aman biz erken dogurmayalimda.vaktinide gelsin miniklerimiz dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…