- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.401
günaydın annelerrrr :))) nasılsınızz.... magnezyumu doktorun neden tavsiye etmedi acaba ??? geçen gün karnımın içi acıyordu...sanki mekik çekmişimde kasılmışım gidi.. doktorumu radım erken kasılmaların başlamış olabilir gel bakalım dedi... gittim tabi ben sakin sakin çalışırken laf olsun diye sormuştum bu cevaptan sonra bir telaş ben hastaneye koştum... nst ye girdim.. at koşturur gibi nasıl atıyordu bebişimin kalbi... arada tekmeleri pat pattt diye ses çıkartıyordu :)))) kasılma değil kramplardan olmuş meğer ve magnezyum verdi... şimdi zararlımıdır içmesem mi ??? of offff... şu 6 haftada geçsede doğurup rahatlasak :)))
Offf 13 kilo almışım az önce kargo da tartıldım kesin yanlışdır:2:
Offf 13 kilo almışım az önce kargo da tartıldım kesin yanlışdır:2:
Kargoda tartıldıysan kesin yanlıştır, onlar çok para almak için fazla tartıyolardır
gunaydnn herkeseeeeeeeeeeee walla bende gecmişi okuyamadım hiç gozum kesmyr
günaydınn.... walla geçmişi bende okuyamıyorum... geçmişe değil geleceğe bakalım dimi ama :))
Kargoda tartıldıysan kesin yanlıştır, onlar çok para almak için fazla tartıyolardır
günaydın annelerrrr :))) nasılsınızz.... magnezyumu doktorun neden tavsiye etmedi acaba ??? geçen gün karnımın içi acıyordu...sanki mekik çekmişimde kasılmışım gidi.. doktorumu radım erken kasılmaların başlamış olabilir gel bakalım dedi... gittim tabi ben sakin sakin çalışırken laf olsun diye sormuştum bu cevaptan sonra bir telaş ben hastaneye koştum... nst ye girdim.. at koşturur gibi nasıl atıyordu bebişimin kalbi... arada tekmeleri pat pattt diye ses çıkartıyordu :)))) kasılma değil kramplardan olmuş meğer ve magnezyum verdi... şimdi zararlımıdır içmesem mi ??? of offff... şu 6 haftada geçsede doğurup rahatlasak :)))
bncede ay bi gorewli olsa topikte bu işle gecmişi her sabah özetleseee
bncede ay bi gorewli olsa topikte bu işle gecmişi her sabah özetleseee
alemsin walla... çok güldüm :)))
gunaydin kizlar.biz geldik oglumla.babamizi uyuttuk.oglum teyzelerini cok ozlemis.
hoşgeldin...:89:
gunaydin kizlar.biz geldik oglumla.babamizi uyuttuk.oglum teyzelerini cok ozlemis.
Su eylül mayıs annelerinden kimse doğum yapmamış mayıs topiğinden bi kız gelip acıklama yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?