- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.421
Hoşgeldin tatlım........
kızlar bır saattır cok kotu adet agrısı cekıyorum.bobreklerımdede agrılar var.basbayagı adet olacakmısım gıbı sancılar gelıyo.normalmıdır kızlar.korkmaya basladım:18:
kızlar bır saattır cok kotu adet agrısı cekıyorum.bobreklerımdede agrılar var.basbayagı adet olacakmısım gıbı sancılar gelıyo.normalmıdır kızlar.korkmaya basladım:18:
korkma canım bu ay adet olmazsın :))) ama doktorunu ara sende... belki kramp giriyordur benimkisi gibi... telaş etme.. üşütmüşte olabilirsin...
şekerim doktorunu arayabilir misin telaş yapmayalım ama içimiz rahat etsin hadi bekliyorum arayınca yazarsın
günaydın canım hoşgeldiniz oğluşunlaaman sessiz olun eşin uyanmasın
cnm beek hareketinden bile olabilir 1 kre oldu öyle bna....sıcak basmıştı terlemiştim hattakızlar bır saattır cok kotu adet agrısı cekıyorum.bobreklerımdede agrılar var.basbayagı adet olacakmısım gıbı sancılar gelıyo.normalmıdır kızlar.korkmaya basladım:18:
hosbuldum canim benim.seninle yazisamadik hic bu aralar.unuttun beni sen.
benım doktora ogleden sonra ulasabılırım ancak.bobreklerıme agrı gırıyo.bırde sankı heran adet olacakmısım gıbı bır sızı var
valla bu defa kendisi izin verdi.kos bitanem seninkiler uyanmis seni bekliyorlardir dedi.
waaaaaaaaaaaaaw onun bi istegi wardr senden ondandrrvalla bu defa kendisi izin verdi.kos bitanem seninkiler uyanmis seni bekliyorlardir dedi.
niye kızz..???
cnm beek hareketinden bile olabilir 1 kre oldu öyle bna....sıcak basmıştı terlemiştim hatta
cnm ya bu aralar bende kendimi bulamıyorum..çok yoruluyorum yazmaya mecalim kalmıyo ama takipteyim sizi...bugün doktora gidicem bakalım neler olcak...
kızlar sız benden ılerdesınız.sızdede oluyomu bunlar
yaşasınnnnn...kenimizi kabullendirdik sonunda...buna bir kupa kaldırılır
Günaydın gebeşler
Cimcimecim misafirlerin geldimi
Kızlar aralık anneleri bi topik açmışlar bizim içinde faydalı şeyler var neler önerip önermedikleriyle ilgili
okumanızı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?