2011 Nisan Anneleri

kızlar bır saattır cok kotu adet agrısı cekıyorum.bobreklerımdede agrılar var.basbayagı adet olacakmısım gıbı sancılar gelıyo.normalmıdır kızlar.korkmaya basladım:18:

korkma canım bu ay adet olmazsın :))) ama doktorunu ara sende... belki kramp giriyordur benimkisi gibi... telaş etme.. üşütmüşte olabilirsin...

kızlar bır saattır cok kotu adet agrısı cekıyorum.bobreklerımdede agrılar var.basbayagı adet olacakmısım gıbı sancılar gelıyo.normalmıdır kızlar.korkmaya basladım:18:

şekerim doktorunu arayabilir misin telaş yapmayalım ama içimiz rahat etsin hadi bekliyorum arayınca yazarsın

cnm beek hareketinden bile olabilir 1 kre oldu öyle bna....sıcak basmıştı terlemiştim hatta
hosbuldum canim benim.seninle yazisamadik hic bu aralar.unuttun beni sen.

cnm ya bu aralar bende kendimi bulamıyorum..çok yoruluyorum yazmaya mecalim kalmıyo ama takipteyim sizi...bugün doktora gidicem bakalım neler olcak...

benım doktora ogleden sonra ulasabılırım ancak.bobreklerıme agrı gırıyo.bırde sankı heran adet olacakmısım gıbı bır sızı var

cnm az kaldı öğlen oldu gibi yat dinlen hafifler belki benim de aynısı olmuştu ve iş yerindeydim tüm gün çekmek zorunda kaldım bizim izinler biraz sorun oluyordu şükür iyiyim şimdi

cnm ya bu aralar bende kendimi bulamıyorum..çok yoruluyorum yazmaya mecalim kalmıyo ama takipteyim sizi...bugün doktora gidicem bakalım neler olcak...[/QUOTE]

ayyy esracım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin doktordan.....yorgunluk normal canım iyice ağırlaştık artık benim de oluyor biraz ayakta durunca bacaklarım titriyor yere yığılacakmışım gibi oluyor geçen hafta gittiğimde dr.a sordum normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…