2011 Nisan Anneleri

günaydın canım..ara ara ekrana bakıyorum sen rahatsızlanmışsın....canım üşüttünmü acaba?doktorunla görüş sonra bilgilendir bizi...Allah korusun seni ve bebişini canım

sagol canım allah razı olsun hepınızden.hıc olmazsdı boyle agrılar.sızler benden öndesınız sızdede boyle seyler oluyomu yada oldumu

Hoşgeldinn :118:

:118: Az kaldı iznine he

evet aradım canım onlar gelınce benı arayacaklar

İnşallah korkulacak bişi değildir

sagol canım allah razı olsun hepınızden.hıc olmazsdı boyle agrılar.sızler benden öndesınız sızdede boyle seyler oluyomu yada oldumu

Canım geçen hafta bende de olmuştu kasıklarım filan sızlamıştı.. Ayaklarını sıcak tut. çoraplarını patiklerini giy battaniyenin altına gir belki üşüttüğün için olmuştur

didoşşşşşş gelmişşşşş
ben geldimmmmmmmmmmmm

bugun bıraz agrım sancım var.bobreklerıme vuruyo agrı.adet sancısı gıbı bı sancım var
şimdi onu okuyordum bende tatlım doktorunu aradınmı ara bi sor bakalım şiddetliyse ağrın inşallah önemli bişey değildir

doğumdan sonra da 40 gün faydamız olmayacak adamlara
ay benim şimdiden faydam yok

yatakta rahat yatayim diyedir.ben tum yatagi kapliyorumda artik.bi faydamda kalmadi garibime.yaslilar gibi inleyip duruyom.ordan oraya donerken.
tatlımmmm sen napıyon bakemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…