- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.441
Dorti herşey normal de olsa kesinlikle doktoruna ulaş
geldi otryz berbaer müge anlıyı izlyrzz:86:
sagol canım.hıc olmazdı boyle agrı.bugun 30 haftamıza gırdık.ondanmı acaba.hanı son haftalara gırdık ya.Geçmiş olsun cnm.Ben normal olduğunu düşünüyorum ama yine de sen bir doktoruna danış bence.
eeeeeeee nolacak canim,adam baktiki kendisine yatakta bi faydam yok,bari gitsinde bebekle ilgili bisiyler ogrensin,ogluma faydasi olsun demistir heralde.yaşasınnnnn...kenimizi kabullendirdik sonunda...buna bir kupa kaldırılır
eeeeeeee nolacak canim,adam baktiki kendisine yatakta bi faydam yok,bari gitsinde bebekle ilgili bisiyler ogrensin,ogluma faydasi olsun demistir heralde.
hosgeldın canım nasılsın
gunaydın nasılıız bakalım
Dorticim senin tansiyonunla ilgili erken doğum tehliken vardı, bence doktorunu ara
waaaaaaaaaaaaaw onun bi istegi wardr senden ondandrr
ay bilmem gulesm gelyr
eeeeeeee nolacak canim,adam baktiki kendisine yatakta bi faydam yok,bari gitsinde bebekle ilgili bisiyler ogrensin,ogluma faydasi olsun demistir heralde.
günaydın canım..ara ara ekrana bakıyorum sen rahatsızlanmışsın....canım üşüttünmü acaba?doktorunla görüş sonra bilgilendir bizi...Allah korusun seni ve bebişini canım
hoşbuldum tatlımmmm iyiyim saol sen nasılsınnnn
sagol canım allah razı olsun hepınızden.hıc olmazsdı boyle agrılar.sızler benden öndesınız sızdede boyle seyler oluyomu yada oldumu
Hoşgeldinn :118:
evet aradım canım onlar gelınce benı arayacaklar
sagol canım allah razı olsun hepınızden.hıc olmazsdı boyle agrılar.sızler benden öndesınız sızdede boyle seyler oluyomu yada oldumu
ben geldimmmmmmmmmmmmdidoşşşşşş gelmişşşşş
şimdi onu okuyordum bende tatlım doktorunu aradınmı ara bi sor bakalım şiddetliyse ağrın inşallah önemli bişey değildirbugun bıraz agrım sancım var.bobreklerıme vuruyo agrı.adet sancısı gıbı bı sancım var
ay benim şimdiden faydam yokdoğumdan sonra da 40 gün faydamız olmayacak adamlara
tatlımmmm sen napıyon bakemmmmyatakta rahat yatayim diyedir.ben tum yatagi kapliyorumda artik.bi faydamda kalmadi garibime.yaslilar gibi inleyip duruyom.ordan oraya donerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?