- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.461
hoşbuldummmm ay sorma tatlımmm az kaldı azzzzz 3 güncükkkkk
Hoşgeldinn :118:
:118: Az kaldı iznine he
İnşallah korkulacak bişi değildir
Canım geçen hafta bende de olmuştu kasıklarım filan sızlamıştı.. Ayaklarını sıcak tut. çoraplarını patiklerini giy battaniyenin altına gir belki üşüttüğün için olmuştur
hoşbuldummmm ay sorma tatlımmm az kaldı azzzzz 3 güncükkkkk
:118:
Benimde bugün doğuma 60 günüm kaldı
kizlar biz ogluma demir ismini vericez.ama soyadimizla beraber cok komik oluyor.DEMIR CELIK.
kızlar cok sagolun.asagıdakı amca sınırımı bozdu sımdı bunak yaaaaaaaa
nasılsın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm
ay yaaa az kaldı benimde 66 kalmış doğuracaz ne güzellllllll
bu sefer 40 haftası dolana kadar beklerse yine çatlarım ben:86:
slmlarr biz geldikk:)
bişey sorucam size.
hastaneden çıkarken bebeği oto koltuğuna koysakk? olurmu acaba
yoksa şu pusetlerdenmi almalı?
sizz nasıl yapıcaksınızz?
bişey sorucam size.
cnm gerçekten demirmi koycaksınız... güzel isim.. ama soyadınızla gerçekten hoş bi mizansen oluşturmuş... aklıma bi anda demir-çelik fabrikası die bi parat geldi..kizlar biz ogluma demir ismini vericez.ama soyadimizla beraber cok komik oluyor.DEMIR CELIK.
bişey sorucam size.
amca ne yaptı kiiiiii
sanki sende kendimi gördümiyiyiz canım...işyerine yeni eleman geldi benim yerime... şimdi ayaklarımı uzattım emirler yağdırıp duruyom... onu yaptın mı bunu yaptın mı... ay çok zevkli :))) bende burada keyif yapıyom garibim işleri yetiştirecek diye kızarıp bozarıp duruyor :))
:118: :118: :118:
Çatır çutur doğurucaz :118:
Ben şimdilik tam günümde doğurmak istiyorum.
Tabi şuan için böyle son haftalar erken gelsin diye söylenmeye başlayabilirim
Az önce verdiğim linkte okudum, hastaneden çıkarken port bebe daha iyi oluyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor.html
port bebe götürücem ben tatlım araba koltuğu dediğin nasıl bebekler için olandanmı oturmalı olandanmıslmlarr biz geldikk:)
bişey sorucam size.
bişey sorucam size.
bız ıkı ay oldu buraya tasınalı.bır kere kımse kapımı calmadı.allah rızası ıcın bır kere calıpda kızım ıyımısın kımsın nesın dıyen yok.benım oglan kapıda servıs beklıyor yaslı amca oglanı cekmıs kenara.benım oglanda zavallının tekı.yok evde top oynuyomusda sesden rahatsız olmus.yahu bızım evde top bıle yok.o gurultulerı bızde duyuyoruz.evı sankı basımıza yıkıyolar.baska cocuklarda var bınada.hemde ne yaramaz cocuklar var.benım oglanı sıkıstıyordu asagıda.sınır oldum ya.bende bagırdım tabı.ne derdın varsa benımle konus babasıyla konus dedım.benım oglum aksam altı bucukta eve gelıyo.ondan sonra yemektı odevdı bırazda bılgısayara gırıyo sonra uyuyo garıbım.allah ıftıradan saklasın ayyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?