2011 Nisan Anneleri

slmlarr biz geldikk:)
bişey sorucam size.
hastaneden çıkarken bebeği oto koltuğuna koysakk? olurmu acaba
yoksa şu pusetlerdenmi almalı?

sizz nasıl yapıcaksınızz?

CANIM artik biliyosun yeni yasaya gore cocuklari arabaya araba koltugu olmadan bindiremiyosun.yani hastaneden araba kolyugu olmadan bebegi disari cikartamazsin.diye hatirliyorum ben.

anladım çoğu kişi puset diyor sanırım.

araba koltuğu şöyle oluyor cnm, bebekler yatabilir yani.

evet tatlım bu port bebe diyolar buna galiba :26: :26: :26:
kader arkadaşım benim :)

ay ama benim elemanlar çok salak tatlım sinir ediyolar beni
alcam elime evire çevire dövecem hem stres atacam onu istiyolar

delimi ne manyakkkkk yokmuydu temizlik suyu dökseydin kafasından aşağı
koskoca adam ne çocuğu sıkıştırıyp derdini gelsin size sölesin

ınanılmaz bısey yani.80 yasında adam cocugu sıkıstırıyodu.ben hep pencereden bakarım servıse bınene kadar beklerım camda.yazık yavrum adamın ne dedıgını bıle soylemıyo bana.ay nasıl tepem attı ya hala hırsımı alamadım.ınecem sımdı kavgaya.bırsuru laf saydım zaten

kizlar bizim babayshower bitti.hediyelerimizi bi guzel aldik aksam evimize geldik.bol bolda resim cektim.gelen hediyeler bol bol kiyafet.battaniye,ince penye battaniye,bez,en az 6 ay yetecek kadar newborn islak mendil,corap,emzik,oyuncak,onluk,sapka,bebek bakim urunleri,pisik kremleri felan almislar.

sinir yapma sen bidaha yaparsa eşine söle o gitsin konuşsun
oh oh oh güle güle kullanın tatlımmm bizde neden yok ki şu babyshower

anladm cnm:) :90:

anlıyorsun dimi beni
normal insanlar beyinlerinin sadece %5 kullanıyo biliyosun hamileler o %5 in %3 nü kullanıyomuş düşün yaaaa halim normaldir

canim aslinda turkiyedde var artik.ozellikle calisan bayanlar isyerindeki arkadaslarina liste yapip veriyor onlarda kendi aralarinda listeden ne alacagina karra verip aliyor.

kızlar lohusa srebetı ıcın bardak susu almıstım bugun geldı.çok guzelle.ay bayıldım.ınsallah rabbım kullanmayıda nasıp etsın

kızlar sütpompası aldınızmı yahuuu benim arkadaş doğurduda şimdi pompa alacak ne alacağını bilemiyo bi yardım ediverin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…