2011 Nisan Anneleri

kızlar şekershop.com dan aldım.orada aldıgım suslerın resmı var.fıyatlarda cok uygun gercekten.bakmanızı tavsıye ederım

hoşbulduk cnm
iyiym allaha şükür sen nasılsın bebiş nasıl?

bugun bıraz agrılarım var.ama bıraz daha ıyıyım sabaha gore canım.lohusa serbetı ıcın bardak suslerım geldıde.cok hosmus gercektn.bakmak ıstersen şekershop.com cok guzel seyler var.fıyatlarıda bayagı uygun

kizlar biz ogluma demir ismini vericez.ama soyadimizla beraber cok komik oluyor.DEMIR CELIK.

Ay cnm gerçekten ilginç olmuş

kızlar sütpompası aldınızmı yahuuu benim arkadaş doğurduda şimdi pompa alacak ne alacağını bilemiyo bi yardım ediverin gari

Bana bir arkadaşım verecek, boş yere alma bir sürü para dedi, benimkini sana veririm dedi, sağolsun valla

kızlar sutunuz olmassa alın bence.yada calısan annelr alıyo genelde.bende sutum az oldugu ıcın almayı dusunuyorum.ama karar veremedım hala

Ne dicem kızlar ben de şeyi soracaktım.Telsiz aldınız mı alacak mısınız? Hangi marka iyiymiş acaba?

Son düzenleme:
Ne dicem kızlar ben de şeyi soracaktım.Telsiz aldınız mı alacak mısınız? Hangi marka iyiymiş acaba?

bizim büyükler 15-20 gün sonra gidecekler. o yüzden ben aldım. kocişin de uykusu baya ağır.weewell aldım. görüntülü değil. anne için olanı bileğe de takılabiliyor ve ayarına göre titreşiyor. ayrıca cızırtı falan olmuyomuş. biz denedik. ses çok netti.

Ay ne dicem kızlar, bizim bi arkadaş ne yapmış aman siz dikkatli olun.Misafir gelmiş bunlara,bu bebeğini emzirmeye gitmiş içeri.O sırada ablası yanına gelmiş.Arkadaş demişki ablasına, ayy ne kalabalık misafir çok bunaldım falan gibi biraz dedikodu yapmış.Meğer içerde telsiz açıkmış.Bunu farkettiğinde tabi iş işten geçmiş Aman kızlar dikkatli olalım

ben telsiz almiycam canim.evde zaten tek oda yatak odasi.birde salon.o kadar kucuk yani.fisirtiyla konussa biri duyulur.ama sut pompasi alicam mutlaka.sutun olsada olmasada alinmasi gereken bi sey.ilk zamanlarda bebek yeterince ememedigi icin kalan sut goguste siskinlik yapiyor.sut bosalmayinca hem sut azaliyor bi sure sonra.hemdeannede rahatsizlik yapiyor.benim ilk bebegimde odugu gibi.

oy onuda ben almadım teyzem gönderecekmiş bekliyom
anaaaa çok pahalı avent
işte beni tek düşündüren şey bu kazık fiyatı
bebişe iznimden sonra annem bakacağı için bende weewell alırım diyorum ama bileğe takılanlardan değil diğrelerinden..fuarda 80-90 arası birşeydi almamıştım hnz erken diye..kısmte belki başka fuar olur

yok artıkkkkk

esimizin tarafindan sevmedigimiz birileri gelirse yapsak fena olmaz hani.bu konuda ustume yoktur.

hem bu olabilir hem kimse yok odada diye pırt yaparmışın içerde zort diye duyulurmuş..
kızlarrrrrrr şimdi mart ayına girince bizde 2011 nisan bebekleri geliyo diye topikmi aççaz anaaaa
hakkımızda hayırlısı ..heyecanlandım valla

uyardığın ii oldu tatlım zira onun yerinde bende olabilirdim. bu sıra böyle söylenmeye çok müsaitim dilkkat ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…