- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.501
hoşbulduk cnm
iyiym allaha şükür sen nasılsın bebiş nasıl?
kizlar biz ogluma demir ismini vericez.ama soyadimizla beraber cok komik oluyor.DEMIR CELIK.
kızlar sütpompası aldınızmı yahuuu benim arkadaş doğurduda şimdi pompa alacak ne alacağını bilemiyo bi yardım ediverin gari
Ay cnm gerçekten ilginç olmuş
Bana bir arkadaşım verecek, boş yere alma bir sürü para dedi, benimkini sana veririm dedi, sağolsun valla
kızlar sütpompası aldınızmı yahuuu benim arkadaş doğurduda şimdi pompa alacak ne alacağını bilemiyo bi yardım ediverin gari
hangi markaymış neymiş tatlım elektiriklimi el pompasımı
oyyyy çok pahalı kııııııı anammmmmm lansinoh nasıl ki acepcnm benm bi arkadaşım philiphs avent kullanıyor çok memnun. ben de onu düşçünüyorum
Ay hiç bilmiyorum vallaBeleş mal olunca sormak aklıma gelmedi hihihi
cnm benm bi arkadaşım philiphs avent kullanıyor çok memnun. ben de onu düşçünüyorum
oy onuda ben almadım teyzem gönderecekmiş bekliyomNe dicem kızlar ben de şeyi soracaktım.Telsiz aldınız mı alacak mısınız? Hangi marka iyiymiş acaba?
bende avent düşünüyorum bu markayla ilgili hiç kötü yorum duymadım
Ne dicem kızlar ben de şeyi soracaktım.Telsiz aldınız mı alacak mısınız? Hangi marka iyiymiş acaba?
bizim büyükler 15-20 gün sonra gidecekler. o yüzden ben aldım. kocişin de uykusu baya ağır.weewell aldım. görüntülü değil. anne için olanı bileğe de takılabiliyor ve ayarına göre titreşiyor. ayrıca cızırtı falan olmuyomuş. biz denedik. ses çok netti.
Ne dicem kızlar ben de şeyi soracaktım.Telsiz aldınız mı alacak mısınız? Hangi marka iyiymiş acaba?
işte beni tek düşündüren şey bu kazık fiyatıoy onuda ben almadım teyzem gönderecekmiş bekliyom
anaaaa çok pahalı avent
bebişe iznimden sonra annem bakacağı için bende weewell alırım diyorum ama bileğe takılanlardan değil diğrelerinden..fuarda 80-90 arası birşeydi almamıştım hnz erken diye..kısmte belki başka fuar olurbizim büyükler 15-20 gün sonra gidecekler. o yüzden ben aldım. kocişin de uykusu baya ağır.weewell aldım. görüntülü değil. anne için olanı bileğe de takılabiliyor ve ayarına göre titreşiyor. ayrıca cızırtı falan olmuyomuş. biz denedik. ses çok netti.
Ay ne dicem kızlar, bizim bi arkadaş ne yapmış aman siz dikkatli olun.Misafir gelmiş bunlara,bu bebeğini emzirmeye gitmiş içeri.O sırada ablası yanına gelmiş.Arkadaş demişki ablasına, ayy ne kalabalık misafir çok bunaldım falan gibi biraz dedikodu yapmış.Meğer içerde telsiz açıkmış.Bunu farkettiğinde tabi iş işten geçmişAman kızlar dikkatli olalım
Ay ne dicem kızlar, bizim bi arkadaş ne yapmış aman siz dikkatli olun.Misafir gelmiş bunlara,bu bebeğini emzirmeye gitmiş içeri.O sırada ablası yanına gelmiş.Arkadaş demişki ablasına, ayy ne kalabalık misafir çok bunaldım falan gibi biraz dedikodu yapmış.Meğer içerde telsiz açıkmış.Bunu farkettiğinde tabi iş işten geçmişAman kızlar dikkatli olalım
kızlarrrrrrr şimdi mart ayına girince bizde 2011 nisan bebekleri geliyo diye topikmi aççaz anaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?