- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.521
hem bu olabilir hem kimse yok odada diye pırt yaparmışın içerde zort diye duyulurmuş..
hakkımızda hayırlısı ..heyecanlandım valla
işte beni tek düşündüren şey bu kazık fiyatı
bebişe iznimden sonra annem bakacağı için bende weewell alırım diyorum ama bileğe takılanlardan değil diğrelerinden..fuarda 80-90 arası birşeydi almamıştım hnz erken diye..kısmte belki başka fuar olur
hem bu olabilir hem kimse yok odada diye pırt yaparmışın içerde zort diye duyulurmuş..
çocuk yaptı deriz
çocuk yaptı deriz
ama öbür türlü daha çok utanırımay koptum walla gülmekten.... Ilahi sana... Birde utanmadan çocuğun üstüne mi atıcaksın :))))
selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım doktor tyzemizle randevumuz vardı bizim bebiş gene 10gün önden gidiyor sata göre 33.5 ultrasona gire 35.1çıktı kilomuz 1700gr olmuş boyumuzda 47cm doktorumuz gayet iyi dedi veeeeee mart 15 ile 20si arası sezeryana alırım seni dedi ayyyyy çok heyecanlandım oğluşuma kavuşmama az kaldı inanamıyorum hala rabbim bir an önce herkesi yavrusuna kavuştursun inşşş.
selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım doktor tyzemizle randevumuz vardı bizim bebiş gene 10gün önden gidiyor sata göre 33.5 ultrasona gire 35.1çıktı kilomuz 1700gr olmuş boyumuzda 47cm doktorumuz gayet iyi dedi veeeeee mart 15 ile 20si arası sezeryana alırım seni dedi ayyyyy çok heyecanlandım oğluşuma kavuşmama az kaldı inanamıyorum hala rabbim bir an önce herkesi yavrusuna kavuştursun inşşş.
maşallah bebişine... Ama şöyle bir karşılaştırdım da benim kız şişko olacak galiba.. Salı günü yani 33 . Hafta başında 2200 gr idi.. Ana... Emeklemeye başladığı anda yürüme bandının üstüne koyacağım emeklesin dursun üstünde kilo veriri :))
maşallah bebişine... Ama şöyle bir karşılaştırdım da benim kız şişko olacak galiba.. Salı günü yani 33 . Hafta başında 2200 gr idi.. Ana... Emeklemeye başladığı anda yürüme bandının üstüne koyacağım emeklesin dursun üstünde kilo veriri :))
oyy maşallah..öyleyse doğum sata değil ultrasona göre mi yapılıyorselam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım doktor tyzemizle randevumuz vardı bizim bebiş gene 10gün önden gidiyor sata göre 33.5 ultrasona gire 35.1çıktı kilomuz 1700gr olmuş boyumuzda 47cm doktorumuz gayet iyi dedi veeeeee mart 15 ile 20si arası sezeryana alırım seni dedi ayyyyy çok heyecanlandım oğluşuma kavuşmama az kaldı inanamıyorum hala rabbim bir an önce herkesi yavrusuna kavuştursun inşşş.
kıs sen bırak bebişle uğraşmayı da kendi kilona bak:2:
gözünaydın canımm maşallah bebişeeayyy çok az kalmış o zaman senin. hadi hayırlısı bakalım
yok canım inş okadarda kilolu olmazlar gerekte kalmaz koşu bandına fazla iri bebekte iyi değil 3.500 falan normal daha fazla olmasın sağlıklı olsunlarda.
Hadi hayırlısı olsun canım...Allah hepimizi yavrumuza kavuştursun...ama neden sezeryan olunca beklenen doğum tarihinden önce alıyorlarki bebeği???
evet canım azz kaldı son hazırlıklarımıda tamamlarım artık bende bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?