2011 Nisan Anneleri

hem bu olabilir hem kimse yok odada diye pırt yaparmışın içerde zort diye duyulurmuş..

hakkımızda hayırlısı ..heyecanlandım valla

zaten o kazık fiyatı iyi bi düşünmek lazım yahuuu ne bu
bende heyecanlanıyorum tatlımmmm

selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım doktor tyzemizle randevumuz vardı bizim bebiş gene 10gün önden gidiyor sata göre 33.5 ultrasona gire 35.1çıktı kilomuz 1700gr olmuş boyumuzda 47cm doktorumuz gayet iyi dedi veeeeee mart 15 ile 20si arası sezeryana alırım seni dedi ayyyyy çok heyecanlandım oğluşuma kavuşmama az kaldı inanamıyorum hala rabbim bir an önce herkesi yavrusuna kavuştursun inşşş.

maşallah bebişine... Ama şöyle bir karşılaştırdım da benim kız şişko olacak galiba.. Salı günü yani 33 . Hafta başında 2200 gr idi.. Ana... Emeklemeye başladığı anda yürüme bandının üstüne koyacağım emeklesin dursun üstünde kilo veriri :))

gözünaydın canımm maşallah bebişeeayyy çok az kalmış o zaman senin. hadi hayırlısı bakalım

hoşgeldin tatlım maşallah bebişine şimdi ben de heyecanlandım artık yavaş yavaş sezeryan günlerini konuşmaya başladık

kıs sen bırak bebişle uğraşmayı da kendi kilona bak :2:

arkadaşlar benimden önceden öyle bildiğim bi yanlışı düzelteyim dedim puset bebek arabalarına diyor sizin söylediğiniz anakucağı oluyo

yok canım inş okadarda kilolu olmazlar gerekte kalmaz koşu bandına fazla iri bebekte iyi değil 3.500 falan normal daha fazla olmasın sağlıklı olsunlarda.

oyy maşallah..öyleyse doğum sata değil ultrasona göre mi yapılıyor

Hadi hayırlısı olsun canım...Allah hepimizi yavrumuza kavuştursun...ama neden sezeryan olunca beklenen doğum tarihinden önce alıyorlarki bebeği???

Sezeryan da ne güzel gün belli keşke normal doğumda da belli olsaydı ne zaman temizlik yapacaz ne zaman kıl tüy işi ile uğraşacaz ayy insallah doğum a giderken her işimiz bitmiş kendimiz de temiz oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…