2011 Nisan Anneleri

sürekli gittiğin bi yer varsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben hala devam ediyorum gitmeye
gittiğimde hemen wc ye girip temizliğimi yapıyorum zaten 10 dakikada bitiyor kötü bir durum olmuyor yani

ansızın sancı falan gelirsede zaten sancılar ufak ufak başlıyor birden şiddetlenmiyor o yüzden hemen evde falan bi şekilde halledilir diye düşünüyorum kısmet bakalım.

Hazırlıksız yakalanmamak dileğiyle

maşallah prenseseegözünaydın cnmm darısı başımızaa

Teşekkür ederim teyzecikleriii siz de bıdıklarla ilgili güzel haberlerle gelin inşallah

kızlar herkese merhaba
bir haftadır yazamıyodum bu arada çok hasta oldum
kas spazmı geçirdim resmen sırtım göğsüm tutuldu bir de üzerine reflü eklendi
viks sürdüm doktorum öyle söyledi sıcak havlu filan koydum anca düzeldim ama felaketti doğuma kadar böyle sürerse napıcam diye düşündüm
bu arada salı günü kontrolüm vardı bebeğim 1.800 gr olmuş 42 cm. nst ye girdim problem yok dedi doktorum çok şükür tam 32. hafta başında 1.800 gr sizce nasıl düşük mü çünkü ben de kusma oluyor hiç kilo almamışım hatta vermişim ama bebeğim 300 gr almış iki haftada acaba normal mi 1.800 gr:26:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. bebişin kilosu normal bence endişelenme, Kağan Kocatepenin sitesinden de takip edebilirsin istersen, ordaki ortalamalara uygun görünüyor.. Kusma bende de başladı 2 gündür, kahvaltıda mideme bi ağrı giriyor, sonra geçiyor ama bu kez bulantıya çeviriyor neticesi de malum işte, yediklerini iade ediyosun :26:

canım hoşgeldiiinnn Çookk Geçmiş olsun
canım benim doktor kilo durumuna takılma diyor hep, önemli olan baş çevresi & Fl ölçümlerinin sat haftasına göre durumuymuş.. Kilo hesaplaması yaklaşık bir ölçüm, doktordan doktora farklı ölçümler çıkabilir, çıkan ölçümlerde -+300 gram civarında yaklaşık değerlerdir dedi.. Eğer SAT haftasıyla ultrason haftası uyumluysa, sorun yok dedi.. senin de için rahat olsun

Canım geçmiş olsunnn..cnm doktorun sorun olsaydı söylerdi..için rahat olsun

sağol cnm bende reflü felaket gündüz gece hiç farketmiyor reniie şurup gece yatarken içiyordum şimdi günde 3-4 kez içmeye başladım sanki göğüs kafesimde taş varmış gibi hissediyorum geceleri uyuyamıyorum artık oturduğum yerde uyumaya başladım neyse az kaldı diyorum idare edicez artık

sağol canım yok onlar uyumlu çok şükür de herhalde burdaki kızların bebekleri biraz daha kilolu ya onu kafama taktım doktorumda bir dorun yok dedi zaten neyse hayırlısı ile doğsunlar da sonradan da alırllar inş.

canım çok geçmiş olsun bebişin kilosunuda kafana takma doktorun en iyisini bilir problem yok dediyse yoktur sen üzülüpde bebeğiniide üzme tatlım.

sağol cnm yok o zaten normal dedi sezeryan ben cuma istiyorum dedim 8 nisan olabilir dedi 42 gün var geri sayımlarımız başladı bakalım

ben de cuma günü olsun istiyorum,sezeryanı 38+1 de olursam ; ben de 8 Nisan da oluyorum
seninle aynı gün ama eşim 4 Nisan kendi doğum günüde istiyoo.. eğer bıdık yeterince büyürse, doktor da olur derse , 4 Nisan ilk tercihimiz. Bakalım Kısmet

çok normal cnm benim de 32 hafta da 1621 gr dı hiç kafana takma bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter kilo önemli değil

sağol cnm yok o zaten normal dedi sezeryan ben cuma istiyorum dedim 8 nisan olabilir dedi 42 gün var geri sayımlarımız başladı bakalım

Amaaannn canım ya hadi hayırlısı...benim de ultrasona göre 2 nisan görünüyor ama sat a göre 13 nisan bakalım hangisi olacak???çok heyecanlı yaaa

canımmm.... Geçmiş olsun yaa.. Dikket et kendine... Mide ağrısı için ben pulset diye bir ilaç içiyorum ne reflü kaldı ne yanma... Doktoruna sor istersen... Bu arada sanırım bende cuma günü sezeryan olucam :))) yada c.tesi 8 nisan yada 9 nisan.. Arkadaşım hafta sonuna getir hastanede rahat edersin dio.. Bilemedim... :))) aynı günlerde alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza... Bebeğinin kilosu normaldir ... Anormal olsa doktrorun söyler.. Benimkisi salı günü 2200 gr dedi... Benimkisi bize benzicek galiba... şişko olacak anası gibi babası gibi :))

O şurup iyi geldi bana, mümkün mertebe ilaç kullanmak istemedim ama bi dönem gece sağa sola bile dönemez olmuştum reflüden.. kımıldadıkça yakıyodu, ne kötü bişeydi yaa oturduğun yerde uyumak iyi teknik aslında reflü için de, uyutmuyolar ki

canım çok geçmiş olsun bebişin kilosunuda kafana takma doktorun en iyisini bilir problem yok dediyse yoktur sen üzülüpde bebeğiniide üzme tatlım.

sağol cnm doğru diyosun

hayırlısı olsun çevremden istek oldu madem sezeryan olacak haftasonu olsun diye bizde gelelim hastaneye diyorlar doktoruma sordum olabilir dedi hayırlısı inş.

çok normal cnm benim de 32 hafta da 1621 gr dı hiç kafana takma bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter kilo önemli değil
sağol cnm tahmini bebeğinin kaç kiloyla bitireceğini söyledi mi doktorun sana

Amaaannn canım ya hadi hayırlısı...benim de ultrasona göre 2 nisan görünüyor ama sat a göre 13 nisan bakalım hangisi olacak???çok heyecanlı yaaa
tabi benim de sata göre 19 nisan da sezeryan olunca bir on gün önce alıyorlar

sağol cnm ben de herkes haftasonu daha iyi olur diyor gelecekler ya kardeşim anadolu yakasında abla dehe iyi olur diyor öbürü haftasonu olursa gelirim diyor yani herhalde hastaneyi istila edecekler o dediğin ilaç reflüye iyi gelir mi acaba reflüye de iyi gelirse sorayım bir doktora

Son düzenleme:

walla canım bende ne mide yanması kaldı ne reflü ... Eczacıda bu ilacı iç ne yersen ye demişti :)))) sen doktoruna danış tabi... Benimkisi vermişti...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…