- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.601
rapor almıycakmısın ben aldım 8 haftalık yarın şirketime götürücem zaten ücretsiz izindeydim kaç aydan beri bir değişiklik yok ta şunu da götüreyimde bir daha gidemem şirkete harhalde.arkadaşlarımla görüşürüm bari
Canım ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftayı doğum sonrasına erteletmek için...şimdi de işe gidip gelmek öyle zor oluyor ki hele akşamları ve hafta sonları
gözün aydın canım, aman bi sorun olmasın az kaldı
:84: Canım sıkılıyor...Offf... :84:
:84: Canım sıkılıyor...Offf... :84:
Canım ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım 5 haftayı doğum sonrasına erteletmek için...şimdi de işe gidip gelmek öyle zor oluyor ki hele akşamları ve hafta sonları
evet çok zor olacak senin için ben çalışamazdım herhalde çünkü geceleri zaten uyuyamıyorum sabahları uyuyorum allah kolaylık versin çalışanlara
rapor almıycakmısın ben aldım 8 haftalık yarın şirketime götürücem zaten ücretsiz izindeydim kaç aydan beri bir değişiklik yok ta şunu da götüreyimde bir daha gidemem şirkete harhalde.arkadaşlarımla görüşürüm bari
cnm rapor alalı kaç gün oldu
Selam kızlar
Burda o kadar güzel bir hava var ki, okuldan çıkınca yürüdüm biraz.
Derin derin nefes aldım.
Sanki kendimi tazelenmiş gibi hissediyorum.
salı günü aldım 2 gün oldu
Selam kızlar
Burda o kadar güzel bir hava var ki, okuldan çıkınca yürüdüm biraz.
Derin derin nefes aldım.
Sanki kendimi tazelenmiş gibi hissediyorum.
evet çok zor olacak senin için ben çalışamazdım herhalde çünkü geceleri zaten uyuyamıyorum sabahları uyuyorum allah kolaylık versin çalışanlara
canım cok tşk ler işinlede ilgili tabii bu duurm mesela üniv. de hocayım ben bu dönem hiç ders vermediler sağolsunlar ama sınavlara girdim 30 hafatlık hamileylen zor olmadımı oldu elbette ama napalım ya sabır dedim
:84: Canım sıkılıyor...Offf... :84:[/QUOTE
aynen bazen patlayacak gibi oluyorum perdeler de kapalıydı şimdi açtım havada kasvetli zaten
aman aman evet ya sabah zaten nst ye girmeden hemşireler bizi delirtti önüme hasta aldıalr falan sornada bana pabuç kadar dil ne o güya non stress test (NST) yaptırtıcaz fazla üzerilerine gitmedim strese girmeyyim diye sizi şikayet ediem dedim buyur et dedi birde özel hastane burası yani hemen dr uma haber vermişler hasta olay cıakrdı diye dr umda o hastam sıradan bir hastam değil sorun olduysa bu sizden kaynaklanır demiş doktorum bizden özür diledi ama biz genede hasta hakalrına şikeyt ettik ne hakla önüme hasta alıyorlarsa
neyse bende dr görüşmek isteyince tedirgin oldum ama bebeğim iyiymiş şükürdiğer soprunla ilgili görüşmek istemiş
Gideceksin canım sen kendine laf ettirmeyeceksin sen edeceksin öyle terbiyesizlere...Zaten artık zorlanıyoruz sinirlerimiz üst sınırlarda birde yaptıklarına bak...Neyse canım bende fazla canını sıkmayayım...Nst sonucun iyi çıkmış...:84: Canım sıkılıyor...Offf... :84:[/QUOTE
aynen bazen patlayacak gibi oluyorum perdeler de kapalıydı şimdi açtım havada kasvetli zaten
aynennnn :120:
hava da yağmurlu, uykum geldi,mesai bitmesine 2 saat var.. poooffff
Annem işte...Eşim işten çıkmış ama eve uğramış...Kardeşim şimdi okula gitti...Babam işte...Tv bişey yok...Hava kapalı ve yağmurlu...Daha sayayım mı...Nasıl sıkılmayayım...
salı günü aldım 2 gün oldu
tamam tatlım teslim için 5 günü geçmemeliymiş ya oz yüzden sordum
16 şubatta aldım raporu canım
tamam tatlım teslim için 5 günü geçmemeliymiş ya oz yüzden sordum
aaa bilmiyordum iyi ki söyledin sağol
hayırlısı olsun bir daha çalışmayacak mısınBurası Tokat canım.
Kızlar okul yerime öğretmen buldu.
Programın ayarlanması için beni bekliyorlardı.
Biraz erken oluyor ama yarın son iş günüm.
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?