- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.581
aynen bende kullanmak istemiyordum ama bu aralar mecbur kaldım resmen yanıyorumO şurup iyi geldi bana, mümkün mertebe ilaç kullanmak istemedim ama bi dönem gece sağa sola bile dönemez olmuştum reflüden.. kımıldadıkça yakıyodu, ne kötü bişeydi yaaoturduğun yerde uyumak iyi teknik aslında reflü için de, uyutmuyolar ki
Kızlar dorti bir şey dedimi kaçırdım mı yoksa doktoruna ulaşabildi mi acaba QUOTE]
noldu dortiye ben geçmişi okuyamadım
sorayım canım sağolwalla canım bende ne mide yanması kaldı ne reflü ... Eczacıda bu ilacı iç ne yersen ye demişti :)))) sen doktoruna danış tabi... Benimkisi vermişti...
ayy kızlar yemeğim yok kalkıp yemek yapıcam ama çokda uykum geldi en iyisi ben az uyuyumda öyle yapıyım yemeği tabi kalkabilirsemhadi hepinizi öptümm.
çalışıyomusun ki cnmiyi uykular canım...ahhh evde olsaydım da ben de uyusaydım
selam hamiişşşş leeeeerrrr
selam hamiişşşş leeeeerrrr
öğleden sonra kendini daha iyi hissettiğini söylemişti ...doktoru aradı mı bilmiyorum
çalışıyomusun ki cnm
ne yazıkki evettttt
slm kızlar bugun nst ye girdim yine sorun yok şükür dr uma akıntım var dedim fitil verdi
çalışıyomusun ki cnm
ne yazıkki evettttt
cnm bende hala çalışıyorum 34. haftamdayım bebeğimle daha çok birlikte olabilmek için 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım
slm kızlar bugun nst ye girdim yine sorun yok şükür dr uma akıntım var dedim fitil verdi
çalışıyomusun ki cnm
ne yazıkki evettttt
rapor almıycakmısın ben aldım 8 haftalık yarın şirketime götürücem zaten ücretsiz izindeydim kaç aydan beri bir değişiklik yok ta şunu da götüreyimde bir daha gidemem şirkete harhalde.arkadaşlarımla görüşürüm bari
böbreklerim de ağrıyor diyince kendisine belli etmedim ama korktum benim de aynı ağrılarım vardı hastaneye gittim nasıl olsa normal hamilelikte olur der ve içimiz rahat eder diye beklerken doğum sancıların başlamış demesin mi hemen müdahale ettiler geciktirici falan çok şükür o anlık mıs gecti dorti nin tansiyon rahatsızlıgı da var o yüzden merak ettim
:84: Canım sıkılıyor...Offf... :84:[/QUOTE
aynen bazen patlayacak gibi oluyorum perdeler de kapalıydı şimdi açtım havada kasvetli zaten
çok şükür canım aman sorun olmasın...
:84: Canım sıkılıyor...Offf... :84:[/QUOTE
aynen bazen patlayacak gibi oluyorum perdeler de kapalıydı şimdi açtım havada kasvetli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?