2011 Nisan Anneleri

ayy kızlar yemeğim yok kalkıp yemek yapıcam ama çokda uykum geldi en iyisi ben az uyuyumda öyle yapıyım yemeği tabi kalkabilirsemhadi hepinizi öptümm.

aynen bende kullanmak istemiyordum ama bu aralar mecbur kaldım resmen yanıyorum
oturarak uyumayı da nette okumuştum faydasını gördüm

Son düzenleme:
öğleden sonra kendini daha iyi hissettiğini söylemişti ...doktoru aradı mı bilmiyorum

böbreklerim de ağrıyor diyince kendisine belli etmedim ama korktum benim de aynı ağrılarım vardı hastaneye gittim nasıl olsa normal hamilelikte olur der ve içimiz rahat eder diye beklerken doğum sancıların başlamış demesin mi hemen müdahale ettiler geciktirici falan çok şükür o anlık mıs gecti dorti nin tansiyon rahatsızlıgı da var o yüzden merak ettim

Evet canım benim de idrar yollarımdan kan gelmişti..bu erken doğumu tetikler demişti doktor çok şükür ben iyi oldum ama dediğin gibi dortinin tansiyonu da var inşallah iyidir

çok şükür canım aman sorun olmasın...

aman aman evet ya sabah zaten nst ye girmeden hemşireler bizi delirtti önüme hasta aldıalr falan sornada bana pabuç kadar dil ne o güya non stress test (NST) yaptırtıcaz fazla üzerilerine gitmedim strese girmeyyim diye sizi şikayet ediem dedim buyur et dedi birde özel hastane burası yani hemen dr uma haber vermişler hasta olay cıakrdı diye dr umda o hastam sıradan bir hastam değil sorun olduysa bu sizden kaynaklanır demiş doktorum bizden özür diledi ama biz genede hasta hakalrına şikeyt ettik ne hakla önüme hasta alıyorlarsa
neyse bende dr görüşmek isteyince tedirgin oldum ama bebeğim iyiymiş şükür diğer soprunla ilgili görüşmek istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…