2011 Nisan Anneleri

ben yandım o zaman dr kilolu tombul tombul elleri var
vah garibimmmmmmmmmmmmmmmmmm

sanada hayırlı cumalar tatlım

Hoşbulduk şekerim

valla tatlım elleri küçükse kendimi öyle avutucam

ay gunaydn kılar sabh sabh çok guldm muhabbteeee

Günaydın canımm hoşgeldin

valla tatlım elleri küçükse kendimi öyle avutucam

Günaydınn canımm
Oğlan anaları kızların peşinde, yani sen talip olucaksın
oğlan için düşündüğün meslek iyiymiş
benim eşimde kızımız için diş hekimliği düşünüyo, ben kadın doğumcu düşünüyorum Bakalım o ne düşünecek

Aslında doğru mantıklısı o,yani bizim kızların peşine düşmemiz lazım ama devir değişti anam :)

Eee bu 8 ayda anladım ki kadın doğumculuktan başkası yalan :)))

slm kızlar biz geldik işten kaçamak yapalım dedik ohh ne güzel kaynatmışsınız didem dün ki konuda benim doktorumda bayan minyon tipli elleride küçük
bu arada dünürde olmaya başlamışsınız valla bunu dedikten sonra kız anneleri bana kız vermez topikte ama eşim zong. ordan gelin alcam ezmek için kayınvalidelik yapayım diyorum kızım olursada damadı kendi memleketimden alcam eskişehirden alıcam el üstünde tutcam diyorum

kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor

canım ya cok geçmiş olsun ne diyebilirimki haber var mı

AYSU87..evet canım yanlış yazmışım bebiş 2700gr olmuş

ohhh maşallah cnm c benimki 32. haftada 2050 gr dı

günaydın canımalemsin valla neler düşünüyorsun öyle

çok sadistçe dimi eşime gıcıklık olsun diye ama canikim yoksa melek gibiyim
oğlum olacak fikrini insanın içindeki kaynanalık canavarı hortluyor ama öle olmam

ayy benim de oğlum olcak ama bir de kızım var kızımı düşünerek gelinime kaynanalık yapmam herhalde...bakar mısın ayol daha karnımızdalar biz neler konuşuyoruz

kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor

canım geçmiş olsun,çok zor bir durum..Allah sabır versin ailene de..ama sen kendini fazla üzmee
bebeğini düşün,inş..hatasını anlar çok geçmeden geri döner kardeşin...

ayy benim de oğlum olcak ama bir de kızım var kızımı düşünerek gelinime kaynanalık yapmam herhalde...bakar mısın ayol daha karnımızdalar biz neler konuşuyoruz

ayy maşallah canım ne güzel kızına kardeş geliyor ben bilmiyordum inş. sağlıcakla zamanında kucağımıza alır her sürecini burdan konuşuruz çok heyecanlı yaaa:84::84:

ayy maşallah canım ne güzel kızına kardeş geliyor ben bilmiyordum inş. sağlıcakla zamanında kucağımıza alır her sürecini burdan konuşuruz çok heyecanlı yaaa:84::84:

Sağol canım...inşallah hep iyi güzel şeyler başımıza gelir ve buradan birbirimizi dinler mutlu oluruz

kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık bugun 3 de semıner varmıs ona katılacagız yanı benım mesaı 3 de bıttı sayalım çok şükür bu haftayıda atlattık darısı diğer haftalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…