- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.801
vah garibimmmmmmmmmmmmmmmmmmben yandım o zaman dr kilolu tombul tombul elleri var
sanada hayırlı cumalar tatlım
Hoşbulduk şekerim
Günaydınnn fıstıklar
Sabah sabah gelinler damatlar bulunmuş
Didemcim benim doktorum çok narin biri elleride minicik
elin küçüklüğü büyüklüğüne göre oluyosa bu işler ben şanslıyım
Landsracçım o dediğin masajı tek başımıza yapmak zor olur yaw :26:
en iyisi ohcanımadeysin in önerisiydi galiba; kociş yağlama yöntemi gibi geldi bana da
Yengeme çatı muayenesini yapacağı zaman doktor söylememişti,
bi bakalım ne var ne yok orda diyip açtırmış
bi baktım içerden bi çığlık geldi sonra çıktık niye bağırdın dedim
hiç haberin yokken 2-3 parmak sanada girseydi sende bağırırdın dedi
Aslında ben vajinal muayeneden de korkmazdım inşallah bu tuşe olayından da korkmam ya :18:
ay gunaydn kılar sabh sabh çok guldm muhabbteeee
ay gunaydn kılar sabh sabh çok guldm muhabbteeee
valla tatlım elleri küçükse kendimi öyle avutucam
Günaydın şekerler...Anaaam valla siz +18 'e geçmişsiniz.Rtük kapatmasın topiğimiziValla biz kardeş olduk kocişimle, zaten isteksiz bir hatunum, şimdi hiiç keyfimi bozamam gibi geliyor :) Nasılsa sezeryan olcam, sonra düşünürüz :))))
Sorma canım napıcaz bilmem,biraz daha sabredicez anlaşılan.
Amin canım biraz daha sabredicez artıkın napalım....
Ay bak seeen....Ben de acaba bunlar kaç yaşındalar ki diyecektim ki sen yazmışsın 8 diyeÇok tatlı yaaa....
Benim oğluşuma talip olan yok mu ayol ?? Tamam bırakın evi daha bir ismi bile yok ama olsun.Ben onu okutucam, kadın doğumcu yapıcam, ee benden iyi de dünür mü bulacaksınız ayol
Günaydın canımm hoşgeldin
Günaydınn canımm
Oğlan anaları kızların peşinde, yani sen talip olucaksın
oğlan için düşündüğün meslek iyiymiş
benim eşimde kızımız için diş hekimliği düşünüyo, ben kadın doğumcu düşünüyorumBakalım o ne düşünecek
Aslında doğru mantıklısı o,yani bizim kızların peşine düşmemiz lazım ama devir değişti anam :)
Eee bu 8 ayda anladım ki kadın doğumculuktan başkası yalan :)))
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
AYSU87..evet canım yanlış yazmışım bebiş 2700gr olmuş
slm kızlar biz geldik işten kaçamak yapalım dedik ohh ne güzel kaynatmışsınız didem dün ki konuda benim doktorumda bayan minyon tipli elleride küçük
bu arada dünürde olmaya başlamışsınız valla bunu dedikten sonra kız anneleri bana kız vermez topikte ama eşim zong. ordan gelin alcam ezmek için kayınvalidelik yapayım diyorumkızım olursada damadı kendi memleketimden alcam eskişehirden alıcam el üstünde tutcam diyorum
günaydın canımalemsin valla neler düşünüyorsun öyle
çok sadistçe dimieşime gıcıklık olsun diye ama canikim yoksa melek gibiyim
oğlum olacak fikrini insanın içindeki kaynanalık canavarı hortluyorama öle olmam
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
ayy benim de oğlum olcak ama bir de kızım var kızımı düşünerek gelinime kaynanalık yapmam herhalde...bakar mısın ayol daha karnımızdalar biz neler konuşuyoruz
ayy maşallah canım ne güzel kızına kardeş geliyor ben bilmiyorduminş. sağlıcakla zamanında kucağımıza alır her sürecini burdan konuşuruz çok heyecanlı yaaa:84::84:
Aslında doğru mantıklısı o,yani bizim kızların peşine düşmemiz lazım ama devir değişti anam :)
Eee bu 8 ayda anladım ki kadın doğumculuktan başkası yalan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?