2011 Nisan Anneleri

kızlar bugün doktora gittim kilosu 2100 gr boyuda 45 cm olmuş oluşum doktor iyi dedi usg ye göre 6 gün ilerde dedi duruşuda normale dönmüş.herşey yolunda çok şükür yüzünü göstermedi yine ayaklarını izledik aman sağlıklı olsunda geçmişi okuyayım bu arada birde
size bişey sormak istiyorum doktor dediki çalışıyorsan sana izin yazıcam dedi bende çalışmıyorum dedim iyide sigortan var deyince sonuçta sigortam ödeniyor doğum parasından bahsetti sigortadan alıcakmışım ne kadar alınıyor şartları ne bilen varsa yardım lütfen ben çok cahilim bu konularda

maşallah cnm oğluna..bende 32 bitince gitcem bakalım 1800 olsa diye dua eder oldum

canım anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun ama SGK sigorta paranı dışardan ödetiyorsun değil mi? Kim sigortanı ödüyor?

arkadaşlar bir sorum olacak benim göbeğim inmeye başladı oturunca bacakalrıma değiyor göbeğim ve midemle gögsüm arasına el,m girmiyordu 1 hafta 10 gun önce şimdi 2-3 parmak açılmış sizde de var mı böyle belirtiler bu arada 34+1 olduk biz

canım benım karnım zaten hep aşağıdaydı o nedenle herkesın vucudu aynı değildir.panik yapma artık doğuma az kaldı ondandır belkı.herkes bana senın kı erkek gıbı dıyorlar karnım ıyıce aşagıdaymıs cunkı ama bu genellemeler herkeste aynı cevabı bulmuyor.

canım senin önden gidiyor sanırım bebişin. benim kız hala inatla yukarı yukarı göğsümün altına doğru direniyor canımı yakıyor nefes alamıyorum 36dan sonra bebişler aşağı iner diye yazıyor kaan kocatepenin sitesinde seninki biraz aceleci mi davranmış ne bacaklarını yukarı kaldır belinin altınada yastık koy dinlen biraz bu şekilde geri gitsin bebişin dursun azcık daha erken

tamam canım sağol biraz araştırdım bende 3/2 si nin 4 maaaş ını alıyormuşuz birde süt parası filan

haklısın cnm gecendede bir kız gördüm aynı haftadayız karnı benimkinin 2 katıydı ve göbeği düşecek gibiydi oda öyle dedi benim hep böyle diye

merhaba kizlar
bugün cok mutluyum, annemi dogum icin istek yapmistik ( ben almanyadayim)
vizesi cikmis, 2,5 senelik evliyim ilk defa yanima gelecek.
hem evimi görecek hem dogum sonrasi 3 hafta yanimda olacak.

koltuguma, masama bakip annemi burda otururken görebilecegim diye cok mutlu oluyorum, yurtdisinda yasamak böyle bisey isde
neyse ben agliyacagim simdi yine, annem zaten telde haberi verirken aglamaya baslamisti

ne güzel canımmmm gözün aydın
çok sevindim senin adına, inşallah çok güzel geçer zamanınız..

gözün aydin canim bende isvicredeyim ilk dogumumda annem gelmisti 3 ayligina,bu sefer gelemiyo( senin adina sevindim..

gözün aydın canım...anneler nerde olursa olsun evlatlarına yetişiyorlar demi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…