- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.821
kızlar bugün doktora gittim kilosu 2100 gr boyuda 45 cm olmuş oluşumdoktor iyi dedi usg ye göre 6 gün ilerde dedi duruşuda normale dönmüş.herşey yolunda çok şükür yüzünü göstermedi yine ayaklarını izledik aman sağlıklı olsunda geçmişi okuyayım bu arada birde
size bişey sormak istiyorum doktor dediki çalışıyorsan sana izin yazıcam dedi bende çalışmıyorum dedim iyide sigortan var deyince sonuçta sigortam ödeniyor doğum parasından bahsetti sigortadan alıcakmışım ne kadar alınıyor şartları ne bilen varsa yardım lütfen ben çok cahilim bu konularda
kızlar bugün doktora gittim kilosu 2100 gr boyuda 45 cm olmuş oluşumdoktor iyi dedi usg ye göre 6 gün ilerde dedi duruşuda normale dönmüş.herşey yolunda çok şükür yüzünü göstermedi yine ayaklarını izledik aman sağlıklı olsunda geçmişi okuyayım bu arada birde
size bişey sormak istiyorum doktor dediki çalışıyorsan sana izin yazıcam dedi bende çalışmıyorum dedim iyide sigortan var deyince sonuçta sigortam ödeniyor doğum parasından bahsetti sigortadan alıcakmışım ne kadar alınıyor şartları ne bilen varsa yardım lütfen ben çok cahilim bu konularda
canım anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun ama SGK sigorta paranı dışardan ödetiyorsun değil mi? Kim sigortanı ödüyor?
arkadaşlar bir sorum olacak benim göbeğim inmeye başladı oturunca bacakalrıma değiyor göbeğim ve midemle gögsüm arasına el,m girmiyordu 1 hafta 10 gun önce şimdi 2-3 parmak açılmış sizde de var mı böyle belirtiler bu arada 34+1 olduk biz
eşim ödüyor canım
arkadaşlar bir sorum olacak benim göbeğim inmeye başladı oturunca bacakalrıma değiyor göbeğim ve midemle gögsüm arasına el,m girmiyordu 1 hafta 10 gun önce şimdi 2-3 parmak açılmış sizde de var mı böyle belirtiler bu arada 34+1 olduk biz
Canım bu rapor konusunu eşine söyle.o biliyordur detayları...
Doktordan aldığın raporu normalde işyerine veriyorsun, onlar SGK ya bildiriyorlar..4 aylık gebelik parasını devletten alıyorsun.. Ben prosedürleri bilmiyorum ama Eşin biliyordur kesin
canım benım karnım zaten hep aşağıdaydı o nedenle herkesın vucudu aynı değildir.panik yapma artık doğuma az kaldı ondandır belkı.herkes bana senın kı erkek gıbı dıyorlar karnım ıyıce aşagıdaymıs cunkı ama bu genellemeler herkeste aynı cevabı bulmuyor.
merhaba kizlar
bugün cok mutluyum, annemi dogum icin istek yapmistik ( ben almanyadayim)
vizesi cikmis, 2,5 senelik evliyim ilk defa yanima gelecek.
hem evimi görecek hem dogum sonrasi 3 hafta yanimda olacak.
koltuguma, masama bakip annemi burda otururken görebilecegim diye cok mutlu oluyorum, yurtdisinda yasamak böyle bisey isde
neyse ben agliyacagim simdi yine, annem zaten telde haberi verirken aglamaya baslamisti
ne güzel canımmmm gözün aydın
çok sevindim senin adına, inşallah çok güzel geçer zamanınız..
merhaba kizlar
koltuguma, masama bakip annemi burda otururken görebilecegim diye cok mutlu oluyorum, yurtdisinda yasamak böyle bisey isde
neyse ben agliyacagim simdi yine, annem zaten telde haberi verirken aglamaya baslamisti
merhaba kizlar
landsarc cnm sabah sen mi doğum için masaj gibi bişeyden bahsetmiştin ayrıntı soracaktım kaçırdım
evet canım ben bahsetmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?