2011 Nisan Anneleri

çok sevındım canım allah kımsenın duzenını bozmasın ne mutluannen yanında olacak çok şükür

Babamız geldi çok mutluyuuzzzzz

Annemi pazar günü yolcu edicez ama en azından doğumdan 10 gün önce tekrar gelicek,bunu düşünmek bile güzel....10 gündür ne yemek yapıyodum ne bulaşık hiçbir şey.Bakalım şimdi ne yapıcam, tembelleştim iyice.

Gözün aydın canım.
Annem için de Allah kavuştursun diyeyim.
İnsan tembelliğe çabuk alışıyor.

Tşkler cnm.Sorma bi de ağırlaşınca artık, insanın içinden de gelmiyor.

Bende de bir enerji bir enerji.
İzne de ayrılıyorum ya her gün yavaş yavaş temizlik yapayım diyorum.
Bir gün cam sileyim, bir gün dolap sileyim filan
Çok rahat yapabilirmişim gibi geliyor.

ınsallah bızde cocuklarımızın dogumlarını dugunlerını goruruz canım arkadasım.üzülme annen yıne gelır nasıl olsa.tembel senı

nasıl peki biz de yapalım

anlatabildiğim kadar anlatayım..sağ elin yada hangi eli kullanıyorsanız işte
baş parmak ve işaret orta parmak ile yapılıyor..parmaklar yağlanarak,baş parmak dış yüzeye oturacak işaret ve orta parmak ile içine daire şekli çizer gibi döndürülerek masaj yapılıyor iştee,ortaki sertliği yumuşatmak için dedi dr.zaten dokunuca anlarsın sertliği o tarafa doğru dedi..herhangi bir yağ olabilir,bebe yağı,çiçek yağı.masaj yağı..

kız dur ne dıyosun sen.allah korusun oyle ısler yapma bence.uzat ayaklarını yat evde.son aylardayız artık.cok dıkkatlı olmamız lazım:44:

ayy kızlar çok şükür mesaı bıtmek uzere yaşasın tatıl hafta sonu hıc gıremıyorum ınte zamanım olmuyo artık pazartesi görüşürüz bakalım hadı bebişlerınıze ıyı bakın.hoşçakalın

Ay maşallah sana.Ama cnm dikkat et cam falan silerken.Hatta camı sen silme ya başkasına sildir, tehlikeli olmaz mı?

ınsallah bızde cocuklarımızın dogumlarını dugunlerını goruruz canım arkadasım.üzülme annen yıne gelır nasıl olsa.tembel senı

İnşallah cnm.Ama gurbette olanları düşündükçe de şükrediyorum yine de.Tembelim yaa

Görüşürüz cnm.Olsun biz sana özet geçeriz pazartesi sen merak etme.Zaten haftasonu da çok ilerlemiyo sayfalar.

ay canım yaa saçmalama ne camı na kapı sılmesı ıyımısın guzelım artık valla eve elektrık supurgesı bıle tutmuyorum kadın gelıyo haftada 3 gun ben işten eve gıtmeye her yerımı temızlıyo cok sukur sadece yemek yapıp bulasıkları makınaya yerlestırıyorum 2 aydır onun dısında hersey temızlık utu vs. artık hıcbırsey yapmıyorum yapmamda canımı sokakta bulmadım valla.sende canının kıymetını bıl öyle işler yapma artık

gözün aydın cnm..çok güzel bir haber geçkten..Allah eksikliklerini yaşatmasın..
Selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.

selam guzel arkadaslarım.kımse yokmu bugun.bende yenı gelebıldım.nasılsınız kızlar:97::97:

selam kızlaar,hoşgeldiniz..
iyiyiz çok şükür,sizlerde iyisiniz,bebişler iyi..

ooh senin de gözün aydın..biri gidiyor biri geliyor en azından boş bırakmıyorlar seni..
10 gün hemencik geçer merak etme,insanın annesinin yanında olması çok güzel benimkilerde 17 martta gelicek,dört gözle bekliyorum valaaa

amaaan napıyorsun cnm yapma Allah aşkınaa..ne cam dolap silmesi..
kendini iyi hissetsende öyle tehlikeli işler yapmaa..
enerjini kendine harca,yürü egzersiz yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…