- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.861
anlatabildiğim kadar anlatayım..sağ elin yada hangi eli kullanıyorsanız işte
baş parmak ve işaret orta parmak ile yapılıyor..parmaklar yağlanarak,baş parmak dış yüzeye oturacak işaret ve orta parmak ile içine daire şekli çizer gibi döndürülerek masaj yapılıyor iştee,ortaki sertliği yumuşatmak için dedi dr.zaten dokunuca anlarsın sertliği o tarafa doğru dedi..herhangi bir yağ olabilir,bebe yağı,çiçek yağı.masaj yağı..
gözün aydın cnm..çok güzel bir haber geçkten..Allah eksikliklerini yaşatmasın..
selam kızlaar,hoşgeldiniz..
iyiyiz çok şükür,sizlerde iyisiniz,bebişler iyi..
ooh senin de gözün aydın..biri gidiyor biri geliyor en azından boş bırakmıyorlar seni..
10 gün hemencik geçer merak etme,insanın annesinin yanında olması çok güzel benimkilerde 17 martta gelicek,dört gözle bekliyorum valaaa
haftaya izne ayrılıyorum inşallah kızlar 1 haftam kaldııı :))
seviniyorum ama evde de sıkılıcam gibi geliyo ama zor oluyo artık iş yorucuu amaan ne karışık duygular
Ben geçen hafta ayrıldım ama hiç sıkılmadım.Evde yatıp yuvarlanıyorum valla ohh.Arada da dışarı çıkıyorum, vakit sınırlaması olmadan geziyorum kendimi yormadan.Bence sen de tadını çıkar
Ben de senin gibi erken ayrıldım.
Salı gününden itibaren iznim başlıyor.
Bir hafta erken çıkmış oldum ama okul kabul ettikten sonra sorun yok.
Raporda zaten 32.hafta yazdığı için okul erken ayrıldığımın farkına bile varmadı.Sezeryan olacağım için 1-2 hafta önceden rapor verilebiliyormuş.Dayanamadım daha fazla, 55 km yol gidiyorum her gün
Biz daha önce nöbet için rapor almıştık ya.
Müdür tekrar rapora gerek yok, ona istinaden izni yazarız, dedi.
Ben doktorla konuşmuştum erken de olsa verebileceğini söylemişti.
Müdür istemeyince rapor almıycam tekrar ben de.
Ama ona göre biraz erken almış oluyorum.
Sorun olmaz herhalde :26:
Aaa bunu ilk kez duyuyorum.Yani eski rapora göre iznin yazılabileceğini.İnşallah sorun olmaz cnm ama bence sen yine de bi milli eğitimi arayıp sorsan.Gerçi sorun olsa neden müdür öyle desin o da var.
Selam kızlar, izine çıkanlara hayırlı olsun bol bol dinlenin diyeceğim ama yapacak da bi sürü işiniz var di mi.. Allah kolaylık versin, en azından sabah uykusuna doyacaksınız
Ben de bugün NST girdim ilk kez, bebişimi gördüm sonra, ohh keyfim yerinde, 10 gün sonra bi daha gitcez..
kızlar ben geldimmmm iyisinizdir inşallahhhben çok mutluyum,hastanemi ve dr mu ayarladım,dr raporlarımızı gördü ve 'bu bebeğe ameliyat mameliyat yapılmaz,hatta sen ilk bana gelmiş olsan ben sana bu bebekte kist bile var demezdim,bu kadarcıktan hiçbişi olmaz' dedi,ohhhh beee dedimmmm adam yaşlı bi dr ya yılların tecrübesiyle böyle konuştu yada benı basından saldı neysee yaaa bu hafta bi de özel muayenesine gidicem,çok mutluyum ama ben yaaaa adam ultrasonla bakıcam bekle dedi,sonra uzman baska bı dr daha cagırdı yanına ve bu kistler minik bişi hiç korkma dedi ama tek üzüldüğüm şey ben hep sezaryan der diye umuyodum ama normal yapıcaksın dedi :18::18: neyseee özeline gittiğimde epidural normal yapmak istiyorum dicem inşallah kabul eder :18::18: hepinizi çoookkkkk öptük kızlarrrrr
Yok canım mem i arayıp ortalığı karıştırmamın anlamı yok.
Zaten yanlış bilmiyorsam o rapor okulda kalıyor, yani okuldaki dosyamıza koyuyorlar..
Milli eğitime sadece doğum iznini düzenledikleri evrakı gönderiyorlar.
Milli eğitimle alakası yok yani.
kızlar ben geldimmmm iyisinizdir inşallahhhben çok mutluyum,hastanemi ve dr mu ayarladım,dr raporlarımızı gördü ve 'bu bebeğe ameliyat mameliyat yapılmaz,hatta sen ilk bana gelmiş olsan ben sana bu bebekte kist bile var demezdim,bu kadarcıktan hiçbişi olmaz' dedi,ohhhh beee dedimmmm adam yaşlı bi dr ya yılların tecrübesiyle böyle konuştu yada benı basından saldı neysee yaaa bu hafta bi de özel muayenesine gidicem,çok mutluyum ama ben yaaaa adam ultrasonla bakıcam bekle dedi,sonra uzman baska bı dr daha cagırdı yanına ve bu kistler minik bişi hiç korkma dedi ama tek üzüldüğüm şey ben hep sezaryan der diye umuyodum ama normal yapıcaksın dedi :18::18: neyseee özeline gittiğimde epidural normal yapmak istiyorum dicem inşallah kabul eder :18::18: hepinizi çoookkkkk öptük kızlarrrrr
Hoş geldin canım.
Erken değil mi nst için ya :26:
şekerim çok mutlu oldum:2:
Hmm o zaman doğru sen de haklısın cnm.Rapor mem 'e gitmiyorsa sorun yok.Ben o kadarını bilmiyordum.
Canımm çok sevindim bu harika bir haber.....Şimdi hamileliğinin tadını çıkar, güzel şeyler düşünme zamanı
saolun kızlar yaaa ayaklarım yere basmıyo resmenhep bişi olursa diye beşiğini almamıştık,ilk işim beşik beğenmek olucak allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?