2011 Nisan Anneleri

canım çook sevindim gözün aydın bencede git hemen beşiğini al bebişinin.

Canım çok sevindim, gözün aydın.
Her şeyin en güzeli doğal olanı.
Ne güzel normal doğum yapacaksın işte.
selam kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir.

Selam Eska

selçuk söylemez canım,kayınvalidemin 20 yıllık dr kendısı,bakalım inş bi dahaki kontrolde de memnun kalırım kendısınden

slm kızlar bugün bii yorulmuşum bii yorulmuşum sormayın gitsin tabi gezecem diye yoruldum o ayrı konu. herneyse ama gezdiğime değdi bebişime indirimden kışlık mont aldım. kendimede çok şık bii çanta ve pijama.

hayırlı olsun canım güle güle giysin bebiş
bizim de dayımız almıs paristen sıpa doğmadan paristen giyiiniyor:))

selçuk söylemez canım,kayınvalidemin 20 yıllık dr kendısı,bakalım inş bi dahaki kontrolde de memnun kalırım kendısınden

canım ben bilemedim ama anneme sodum şimdi çok eski ve tecrübeli bir doktormuş üstelik insan olarakta cok iyi bir insanmış. inşallah sende memnun kalırsın cnm..

Cnm güle güle kullanın. İnşallah kışlık montu biraz büyük almışsındır.Bir dahaki kışa nerdeyse 1 yaşına yaklaşacaklar biliyosun.

iyi akşamlar 32+4 hamileyim sizden yardım istiyorum karnım inanılmaz gergin ve acıyor sancı gibi tuhaf sizlerdede oluyormu normalmi bu

canım meraba senn durumun benim rüyalarıma girmişti çok üzülmüştüm çok şükür tedavisi olmayan bişiy değil ama yinde etkilenmiştim inan şuan okuduğumda benimmiş gibi sevindim umarım öle olur bebişin doğar doğmaz senin koynundan başka hiçbiyerde yatmak zorunda kalmaz hayırlısıyla kavuşalım artık meleklerimize..

canımmmmmmmm saol yaaaa şu son bi kaç aydır ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo valla çok şükür artık haberler güzel moralim düzgün,hayırlısıyla bide kucağıma aldım mı daha ne istenir ki allah'tan??? yeni öğrendiğim bi söz var hepimiz için geçerli

HENÜZ HAMİLE OLMAYANLARIN KARNINA,HAMİLE OLANLARINDA MEMESİNE DÜŞSÜN BEBEKLER

kızlar az önce emzirme sütyeni aldım 90 beden büyük geldi ama benim gögüslerim hala çok küçük acaba büyür mü yoksa 85 le mi değiştirsem

Canımmm çok sevindim yenii okudum yazdıklarını,ameliyat durumunun ortadan kalkaması çok güzel bir habermiş.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…