- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.881
kızlar ben geldimmmm iyisinizdir inşallahhhben çok mutluyum,hastanemi ve dr mu ayarladım,dr raporlarımızı gördü ve 'bu bebeğe ameliyat mameliyat yapılmaz,hatta sen ilk bana gelmiş olsan ben sana bu bebekte kist bile var demezdim,bu kadarcıktan hiçbişi olmaz' dedi,ohhhh beee dedimmmm adam yaşlı bi dr ya yılların tecrübesiyle böyle konuştu yada benı basından saldı neysee yaaa bu hafta bi de özel muayenesine gidicem,çok mutluyum ama ben yaaaa adam ultrasonla bakıcam bekle dedi,sonra uzman baska bı dr daha cagırdı yanına ve bu kistler minik bişi hiç korkma dedi ama tek üzüldüğüm şey ben hep sezaryan der diye umuyodum ama normal yapıcaksın dedi :18::18: neyseee özeline gittiğimde epidural normal yapmak istiyorum dicem inşallah kabul eder :18::18: hepinizi çoookkkkk öptük kızlarrrrr
Canım çok sevindim, gözün aydın.kızlar ben geldimmmm iyisinizdir inşallahhhben çok mutluyum,hastanemi ve dr mu ayarladım,dr raporlarımızı gördü ve 'bu bebeğe ameliyat mameliyat yapılmaz,hatta sen ilk bana gelmiş olsan ben sana bu bebekte kist bile var demezdim,bu kadarcıktan hiçbişi olmaz' dedi,ohhhh beee dedimmmm adam yaşlı bi dr ya yılların tecrübesiyle böyle konuştu yada benı basından saldı neysee yaaa bu hafta bi de özel muayenesine gidicem,çok mutluyum ama ben yaaaa adam ultrasonla bakıcam bekle dedi,sonra uzman baska bı dr daha cagırdı yanına ve bu kistler minik bişi hiç korkma dedi ama tek üzüldüğüm şey ben hep sezaryan der diye umuyodum ama normal yapıcaksın dedi :18::18: neyseee özeline gittiğimde epidural normal yapmak istiyorum dicem inşallah kabul eder :18::18: hepinizi çoookkkkk öptük kızlarrrrr
selam kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir.
ayyy canım hadi gözün aydın cok sevindim.. hamileliğin tadını cıkar bol bol artık..:) bu arada doktorun kim canım.. zübeyde hanım doğumevi demişsin sanırım annem zübeydehanımda cok calıstıda..
slm kızlar bugün bii yorulmuşum bii yorulmuşum sormayın gitsin tabi gezecem diye yoruldum o ayrı konu. herneyse ama gezdiğime değdi bebişime indirimden kışlık mont aldım. kendimede çok şık bii çanta ve pijama.
selçuk söylemez canım,kayınvalidemin 20 yıllık dr kendısı,bakalım inş bi dahaki kontrolde de memnun kalırım kendısınden
slm kızlar bugün bii yorulmuşum bii yorulmuşum sormayın gitsin tabi gezecem diye yoruldum o ayrı konu. herneyse ama gezdiğime değdi bebişime indirimden kışlık mont aldım. kendimede çok şık bii çanta ve pijama.
iyi akşamlar 32+4 hamileyim sizden yardım istiyorum karnım inanılmaz gergin ve acıyor sancı gibi tuhaf sizlerdede oluyormu normalmi bu
kızlar ben geldimmmm iyisinizdir inşallahhhben çok mutluyum,hastanemi ve dr mu ayarladım,dr raporlarımızı gördü ve 'bu bebeğe ameliyat mameliyat yapılmaz,hatta sen ilk bana gelmiş olsan ben sana bu bebekte kist bile var demezdim,bu kadarcıktan hiçbişi olmaz' dedi,ohhhh beee dedimmmm adam yaşlı bi dr ya yılların tecrübesiyle böyle konuştu yada benı basından saldı neysee yaaa bu hafta bi de özel muayenesine gidicem,çok mutluyum ama ben yaaaa adam ultrasonla bakıcam bekle dedi,sonra uzman baska bı dr daha cagırdı yanına ve bu kistler minik bişi hiç korkma dedi ama tek üzüldüğüm şey ben hep sezaryan der diye umuyodum ama normal yapıcaksın dedi :18::18: neyseee özeline gittiğimde epidural normal yapmak istiyorum dicem inşallah kabul eder :18::18: hepinizi çoookkkkk öptük kızlarrrrr
canım meraba senn durumun benim rüyalarıma girmişti çok üzülmüştüm çok şükür tedavisi olmayan bişiy değil ama yinde etkilenmiştim inan şuan okuduğumda benimmiş gibi sevindim umarım öle olur bebişin doğar doğmaz senin koynundan başka hiçbiyerde yatmak zorunda kalmaz hayırlısıyla kavuşalım artık meleklerimize..
topic neden bu kadr sakin herkes kocişiyle mi???
ben koltukta uzanıp deneyimli annelerden tavsiyeleri okuyorumkocacığımda film izliyorr
canımmmmmmmm saol yaaaa şu son bi kaç aydır ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo vallaçok şükür artık haberler güzel moralim düzgün,hayırlısıyla bide kucağıma aldım mı daha ne istenir ki allah'tan??? yeni öğrendiğim bi söz var hepimiz için geçerli
HENÜZ HAMİLE OLMAYANLARIN KARNINA,HAMİLE OLANLARINDA MEMESİNE DÜŞSÜN BEBEKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?