- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.901
günaydınnnn mesa nasılsın?
günaydın cnm iyiyim sabah sabah patronlar gelmedden gidip sütyen aldım ama büyük ne yapayım sence küçükle değiştireyim mi
günaydın kızlarrr bu iğrenç havada evden dışarı çıkıp işe gelmek ne berbat bi duygudur dondum dondum
günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız...
ben bugün cok mutluyumm oğlumu görücemmmm:))))
günaydın canımmmm biz iyiyiz sende oğluşunu görcekmişsin ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallahgünaydın kızlaaarrrrr nasılsınız...
ben bugün cok mutluyumm oğlumu görücemmmm:))))
Günaydın fıstığım evet ya evde olup yatak keyfi yapmak isterdimYarınki program ne?
kaç kilo aldın canım bu zamana kadar?
günaydın canımmmm biz iyiyiz sende oğluşunu görcekmişsin ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah
evet bidenem yaaaa evde olcan dişarı adım atmıycan bütün gün pijamayla gezicen öyle bi hava var ya
yarın ki program evde değişiklik yatak odası düzenlenecek tadilat tamirat işleri yapılacak sende program ne?
Gözün aydın canım.gunaydınnn kızlar....
biz dün dr.gittik kızımla maşallah kızım gayet iyi ve sağlıklı herşeyi normal gidiyor
ama benim tansiyonum yüksek çıkdı birde ayak bileklerim şişdi nst ye bağlandık oda iyi dedi dr.ş,imdilik 1 hafta boyunca tansiyonumu kontrol edicez sonra tekrar gidicez kontrole inş.normale döner tansiyonumuzda ben son 1 haftadır sabah kahvaltılarında köy ekmeği yedim acaba o mu ağır geldide böyle oldu diye düşünüyorum şimdi dün doktora sormayı akıl edemedim 1 hafta tam buğday ekmeği yiyelim bakalım ne olacak bizde gelişmeler bu kadar sizde durumlar nasıl inş.herşey yolundadır...
Sabah sabah hangi arada alış veriş yaptın kız:))13 kilo aldım ama göğüslerim sanki hala küçük az önce aldıgım yere gittim tamam değiştirelim ama asıl doğumdan sonra büyüyecek ona göre istersen bir yıka az da çekme yapar içine sinmez se 2. Aldığını değiştirelim tavsiyemiz 90 dediler değiştirmedim
günaydın canım hoşgeldin maşallah kızınagunaydınnn kızlar....
biz dün dr.gittik kızımla maşallah kızım gayet iyi ve sağlıklı herşeyi normal gidiyor
ama benim tansiyonum yüksek çıkdı birde ayak bileklerim şişdi nst ye bağlandık oda iyi dedi dr.ş,imdilik 1 hafta boyunca tansiyonumu kontrol edicez sonra tekrar gidicez kontrole inş.normale döner tansiyonumuzda ben son 1 haftadır sabah kahvaltılarında köy ekmeği yedim acaba o mu ağır geldide böyle oldu diye düşünüyorum şimdi dün doktora sormayı akıl edemedim 1 hafta tam buğday ekmeği yiyelim bakalım ne olacak bizde gelişmeler bu kadar sizde durumlar nasıl inş.herşey yolundadır...
Günaydın kızlar....
Biz de bugün erkenciyiz.
Uzun süre yatınca yatak batmaya başlıyor sanki.
13 kilo aldım ama göğüslerim sanki hala küçük az önce aldıgım yere gittim tamam değiştirelim ama asıl doğumdan sonra büyüyecek ona göre istersen bir yıka az da çekme yapar içine sinmez se 2. Aldığını değiştirelim tavsiyemiz 90 dediler değiştirmedim
Buluşmuyor muyduk?
Günaydın kızlar....
Biz de bugün erkenciyiz.
Uzun süre yatınca yatak batmaya başlıyor sanki.
Günaydınnn canım evde olmayanlar yatak hayali peşinde,olanlarada pek cazip gelmiyor anlaşılan
Normalde bana da batmaz ama şimdi belim sırtım ağrıyor.günaydın canım hoşgeldin maşallah kızına
fazla takma kafana belki yediğinden de olmuş olabilir inşallah normale döner tansiyonun
günaydın tatlımmmm
kız yatak batarmı hiç aaa ben yatsam bana batmaz valla
iptal edilmiş o pazar değilde cmt filan ayarlayalım dedi kızlar önümüzdeki haftalarda tekrar ayarlıycaz ama çok istiyosan ben buluşabilirim senle
iptal edilmiş o pazar değilde cmt filan ayarlayalım dedi kızlar önümüzdeki haftalarda tekrar ayarlıycaz ama çok istiyosan ben buluşabilirim senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?