2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız...

ben bugün cok mutluyumm oğlumu görücemmmm:))))

Gözün aydın canım,son zamanlarda görmek daha çok heyecanlandırıyor beni,artık sona yaklaşıldığı için midir yoksa özlem midir yada tam bebek görünümüne ulaştığı için midir:44:

günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız...

ben bugün cok mutluyumm oğlumu görücemmmm:))))
günaydın canımmmm biz iyiyiz sende oğluşunu görcekmişsin ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın fıstığım evet ya evde olup yatak keyfi yapmak isterdim Yarınki program ne?

evet bidenem yaaaa evde olcan dişarı adım atmıycan bütün gün pijamayla gezicen öyle bi hava var ya
yarın ki program evde değişiklik yatak odası düzenlenecek tadilat tamirat işleri yapılacak sende program ne?

gunaydınnn kızlar....

biz dün dr.gittik kızımla maşallah kızım gayet iyi ve sağlıklı herşeyi normal gidiyor
ama benim tansiyonum yüksek çıkdı birde ayak bileklerim şişdi nst ye bağlandık oda iyi dedi dr.ş,imdilik 1 hafta boyunca tansiyonumu kontrol edicez sonra tekrar gidicez kontrole inş.normale döner tansiyonumuzda ben son 1 haftadır sabah kahvaltılarında köy ekmeği yedim acaba o mu ağır geldide böyle oldu diye düşünüyorum şimdi dün doktora sormayı akıl edemedim 1 hafta tam buğday ekmeği yiyelim bakalım ne olacak bizde gelişmeler bu kadar sizde durumlar nasıl inş.herşey yolundadır...

kaç kilo aldın canım bu zamana kadar?

13 kilo aldım ama göğüslerim sanki hala küçük az önce aldıgım yere gittim tamam değiştirelim ama asıl doğumdan sonra büyüyecek ona göre istersen bir yıka az da çekme yapar içine sinmez se 2. Aldığını değiştirelim tavsiyemiz 90 dediler değiştirmedim

Buluşmuyor muyduk?

Gözün aydın canım.
Tuzu mu fazla tüketiyorsun acaba :26:
Sabah sabah hangi arada alış veriş yaptın kız:))

günaydın canım hoşgeldin maşallah kızına
fazla takma kafana belki yediğinden de olmuş olabilir inşallah normale döner tansiyonun

Günaydın kızlar....
Biz de bugün erkenciyiz.
Uzun süre yatınca yatak batmaya başlıyor sanki.

günaydın tatlımmmm
kız yatak batarmı hiç aaa ben yatsam bana batmaz valla

Onların bedeni normaldede bir beden büyük oluyor zaten o yüzden aldığın kiloyu sordum canım.Ben şimdiki bedenime göre aldım,sonuçta doğumdan sonra kilolarıızın bir kısmı gidecek ve sırt kısmımız incelecek diye düşünüyorum.Benimki şu haliyle biraz boşluk var o kadar,komdan 2 adet aldım birde umarım sorun olmaz,sende göğüz pediyle falan denersin,1 tane yetmez zaten ikincisini küçük alırsın canım.

Normalde bana da batmaz ama şimdi belim sırtım ağrıyor.
Sağa dön yok sola dön yok.
Sen ne zaman izne ayrılacaksın canım?
iptal edilmiş o pazar değilde cmt filan ayarlayalım dedi kızlar önümüzdeki haftalarda tekrar ayarlıycaz ama çok istiyosan ben buluşabilirim senle

Oh buluşun bakalım.
Hiç kıskanmıyorum

iptal edilmiş o pazar değilde cmt filan ayarlayalım dedi kızlar önümüzdeki haftalarda tekrar ayarlıycaz ama çok istiyosan ben buluşabilirim senle

Hımmm anladım bitanem o zaman bu hafta işlerimizi yapalım bizSende tadilat işlerini bitir,bende yapılacakları yapayım ki hayfata beşik almaya falan gidicez inşallah.Program yapmışken hep beraber yapalım zaten zamanlarımız kısıtlı ve yağılacak çok iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…