2011 Nisan Anneleri

şu an 2 tane doksan aldım normalde desteksiz yetmiş beş takıyorum doksan olarak kalsa mı 85 le mi değiştirsem,,, yıkanınca çekti mi senin

Son düzenleme:
Normalde bana da batmaz ama şimdi belim sırtım ağrıyor.
Sağa dön yok sola dön yok.
Sen ne zaman izne ayrılacaksın canım?

Oh buluşun bakalım.
Hiç kıskanmıyorum

pzt de gelicem salı günü raporum başlıyo tatlımmmmm ay çok mutluyum yuvarlanıcam evde
dün gece bende yatakta dört döndüm en son oturma odasına taşındım orda uyuyabildim daha doğrusu babamız yatakta çok dönünce rahatsız olmuş kovdu bizi yataktan
keşke tüm topic buluşabilsek ne güzel olur

evet tatlım bu hafta gelemeyen çoktu o yüzden riske atılmasın toplandıkmı hepimiz toplanalım diye düşünüldü bencede iyi oldu bide pazar olması sıkıntı oluyordu cumartesi ayarlanırsa daha iyi olur

Oh iyi bitmiş senin de.
Ayıp etmiş babanız siz de onu kovsaydınız ne de olsa daha kalabalıksınız

Şu Uçanbalon nasıl bir marka ki acaba?
Markafonide uyku seti 50 lira.
uçanbalon hiç duymadım bende bakıym nasıl bişeymiş
günaydınnnnn

bizde bugün kızmı görcez inşşş senle günlerimiz aynı hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşşş

günaydın canım hoşgeldin oh ne güzel bebişlerinizi görceksiniz mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah

aslında yediklerimede dikkat ediyorum ama ekmek çok tüketiyorum ben ondan mı oldu acaba inş. normele döner bi an önce

1 hafta ekmeği azaltarak dene bakalım ne olacak ama ekmek tansiyon yaparmı ki yaaa
kafana çok takıp stres yaparsanda düşmez bak sakın umursama normal hayatına devam et

şu an 2 tane doksan aldım normalde desteksiz yetmiş beş takıyorum doksan olarak kalsa mı 85 le mi değiştirsem,,, yıkanınca çekti mi senin

sen o zaman 85le değiştir canım,ben daha yıkamadım ama ben normalde 85 takıyordum 90 aldım.Senin arada bayağı fark varmış,çok büyük gelir sana,o kadar da büyüyeceğini zannetmem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…