- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.921
onların bedeni normaldede bir beden büyük oluyor zaten o yüzden aldığın kiloyu sordum canım.ben şimdiki bedenime göre aldım,sonuçta doğumdan sonra kilolarıızın bir kısmı gidecek ve sırt kısmımız incelecek diye düşünüyorum.benimki şu haliyle biraz boşluk var o kadar,komdan 2 adet aldım birde umarım sorun olmaz,sende göğüz pediyle falan denersin,1 tane yetmez zaten ikincisini küçük alırsın canım.
Normalde bana da batmaz ama şimdi belim sırtım ağrıyor.
Sağa dön yok sola dön yok.
Sen ne zaman izne ayrılacaksın canım?
Oh buluşun bakalım.
Hiç kıskanmıyorum
günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız...
ben bugün cok mutluyumm oğlumu görücemmmm:))))
Hımmm anladım bitanem o zaman bu hafta işlerimizi yapalım bizSende tadilat işlerini bitir,bende yapılacakları yapayım ki hayfata beşik almaya falan gidicez inşallah.Program yapmışken hep beraber yapalım zaten zamanlarımız kısıtlı ve yağılacak çok iş var
pzt de gelicem salı günü raporum başlıyo tatlımmmmm ay çok mutluyum yuvarlanıcam evde
dün gece bende yatakta dört döndüm en son oturma odasına taşındım orda uyuyabildim daha doğrusu babamız yatakta çok dönünce rahatsız olmuş kovdu bizi yataktan
keşke tüm topic buluşabilsek ne güzel olur
uçanbalon hiç duymadım bende bakıym nasıl bişeymişŞu Uçanbalon nasıl bir marka ki acaba?
Markafonide uyku seti 50 lira.
günaydınnnnn
bizde bugün kızmı görcez inşşş senle günlerimiz aynı hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşşş
Oh iyi bitmiş senin de.
Ayıp etmiş babanız siz de onu kovsaydınız ne de olsa daha kalabalıksınız
evet ayıp etti babamız bizde karşılığında bu gece onu yataktan yiticez
yaa bende nevresim beğendim o uçan balonda kumaşlar nasıl acaba
aslında yediklerimede dikkat ediyorum ama ekmek çok tüketiyorum ben ondan mı oldu acaba inş. normele döner bi an önce
şu an 2 tane doksan aldım normalde desteksiz yetmiş beş takıyorum doksan olarak kalsa mı 85 le mi değiştirsem,,, yıkanınca çekti mi senin
günaydınnnnn
bizde bugün kızmı görcez inşşş senle günlerimiz aynı hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşşş
evet tatlım bu hafta gelemeyen çoktu o yüzden riske atılmasın toplandıkmı hepimiz toplanalım diye düşünüldü bencede iyi oldu bide pazar olması sıkıntı oluyordu cumartesi ayarlanırsa daha iyi olur
sen o zaman 85le değiştir canım,ben daha yıkamadım ama ben normalde 85 takıyordum 90 aldım.senin arada bayağı fark varmış,çok büyük gelir sana,o kadar da büyüyeceğini zannetmem:26:
Görüntü olarak gayet güzeller ama ben de bilemedim.
pembe düz bi nevresim var o çok hoşuma gitti ama emin olamıyorum neyse t-chibo da vardı buna benzer nevresimler gider oraya bakarım
uyku seti dahada risk ama elyafı filan emin olamazsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?