2011 Nisan Anneleri

günaydın cnm iyiyim sabah sabah patronlar gelmedden gidip sütyen aldım ama büyük ne yapayım sence küçükle değiştireyim mi

Günaydın şekercikler.....

Canım bana normal bedeninizden 2 beden büyüğünü veriyoruz dediler ama almadım ben daha.Bir arkadaş da burdan ben 1 beden büyük aldım tam oldu dedi.Ama ilerleyen zamanlarda ne olur, ne kadar süt dolar insan bilemiyor tabi.

günaydın canım hoşgeldinnnnn

oh be bugün c.tesi şimdiden tatil moduna girdim akşam akşam da kızımın giysilerini yıkayacm misafir de gelecek gibi inşallah gelmez çok dağınığım

evet ya tatlım ben de biraz böleyim aklımda bişey oldu mu illa çözecem bişey mi almam lazım hemen gidip alırım aklımda durunca rahatsız oluyom :2: nasılsın

benim gibisin aklında kalmayacak hiçbişey
iyiyim tatlım bende oturuyorum işyerinde işte vakit dolduruyom bilgisayardaki özel dosyalarımı toparlıyom toparlanmaya başladım artık

evet ya tatlım ben de biraz böleyim aklımda bişey oldu mu illa çözecem bişey mi almam lazım hemen gidip alırım aklımda durunca rahatsız oluyom :2: nasılsın

sen çeyizi tamamladın zaten canımaldıklarını yayınlada görelim artık.Bende yarın gidebilirsem mothercare falan gidim diyorum,biraz bişiler alım.

hacışakir makina da kalıntı bırakıyormuş dalan roxsi daha toz rahat kullanılıyor diye biraz yorum okudum bugün sabun tozu alacam sizce hangisini alayım ... :2:

Slm kısslar nasılsınız, biz bebeğimle çok iyiyiz dün dr kontrolümüz vardı herşey çok iyiyymiş çok şükür bebeğim doğum pozisyonuna girmiş gayet iyi keyfi yerinde çok hareketli dedi dr, ayrıca 23 günce 800 gr almış bebeğim ve ben hiç kilo almadım 31+6da 2110 gr olmuş bebeğim ultrasonda 32+6 görünüyor, iki haftadır güzel bir diyet uyguluyordum hemen etkisini gösterdi diyet bu iki haftada yediğim herşey bebeğime yaramış isteyenler için diyet listemi verebilirim, şimdiye kadar bu kadar kiloyu boşu boşuna almışım , neyse umarım bu iki ayda dikkat eder daha fazla kilo almam, drdan iki hafta daha çalışabilir raporu aldım 34. haftada bırakıyorum çalışmayı,.......
bebeğin boyu çok uzun dedi ama kaç olduğunu söylemedi ultrason kağıdında fl 6,30 cm yazıyor ben hesaplayamadım boyundan babasına benzeyeceğinin sinyalini verdi bebeğim,
Hepinizi öpüyorum kısslar, siz benim yazdıklaırımı okuyana kadar bende sizin yazdıklarınızı okuyayım, bu arada yakın bir arkadaşım dün doğum yapmış ama çok zor olmuş doğumu önce suyu gelmiş ama sancı yokmuş suni sancı vermişler saatlerce sancı çekmiş bebek hala gelmeyince dr szeryana almamız geekiyo yoksa hem anne hem bebek tehlikeye girer demiş ve sezeryanla doğmuş, yazık ya madem sezeryan olacaktı niye o kadar sancı çekmiş, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun doğumlarım çok kolay geçsin inşalllah

Son düzenleme:

gözün aydın tatlım maşallah kuzuya kocaman olmuş
45 cm olmuş canım uzun boylu olacak kesin
arkadaşınında doğumu zor olmuş yaaa öyle sancı çekip sezeryane girmek çok kötü allahım inşallah bizlerde gerek kalmaz allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin bebişini

Sağol kuşum
sizde nevar ne yok artık çok sık giremiyorum iki üç gündür raporluydum annemlerdeydim değişklik yeni haberler var mı
valla öyle kocaman olmuş 45 cm olduğuu nasıl hesapladınn,

sen çeyizi tamamladın zaten canımaldıklarını yayınlada görelim artık.Bende yarın gidebilirsem mothercare falan gidim diyorum,biraz bişiler alım.

evet çok şükür sadece banyo kuvetimiz kaldı fotoğraf makinası bulabilirsem yayınlayacm henüz almadık elimizdeki makinanın da çözünürlüğü çok az

arkadaşına üzüldüm cnm benim de bi arkadasım oyle oldu bebeği şu an 2,5 aylık gece 12 de hastane ye gitti ertesiş gün 3 de sezeryan a aldılar allah kimseye göstermesin.. senin bebişin de maşallahı var bir de diyet listeni paylasır mısın kendimi tutamıyorum ama uymaya çalısırım sürekli cnm hamur işi istiyor

Sağol kuşum
sizde nevar ne yok artık çok sık giremiyorum iki üç gündür raporluydum annemlerdeydim değişklik yeni haberler var mı
valla öyle kocaman olmuş 45 cm olduğuu nasıl hesapladınn,

yeni haber bişey yok tatlım göbüşümüzü büyütüp oturuyoz
fl yi 7 ile çarp tatlım boyu öyle hesapladım

Son düzenleme:

maşallah cnm.. çok güzel... aldığı kiloda çok iyi düzgün ilerliyo... beslenme şeklin nedir..kilo almaman çok hoş..ip ucları verirmisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…